Laguna - Čekaj me na poslednjoj stranici - Sofija Rej - Knjige o kojima se priča
Čekaj me na poslednjoj stranici
Odlomak
Format: 13x20 cm
Broj strana: 256
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja:
31. januar 2019.
ISBN: 978-86-521-3231-7
Prevodilac: Gordana Mihajlović
Rasprodato
POŠALJI
Elektronska knjiga
Prosečna ocena: ocenaocenaocenaocenaocena
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
Kategorije:

Drama

/

Ljubavni

/

Čiklit

/

E-knjige

Koja knjiga može izlečiti moje srce?

Ima li književnost sposobnost da leči?

Silvija samo što nije napunila četrdeset godina i živi u Parizu. Ima ljubavnika, Alena, oženjenog muškarca koji joj svake večeri ponavlja istu priču da bi je zadržao. Iako zna da njegova priča nije tačna, ona svaki put iznova dolazi u iskušenje da mu poveruje.

Međutim, najbolja prijateljica je ubedi da ode kod zagonetnog terapeuta koji leči pomoću književnosti. Čitajući razne knjige Silvija će naučiti dragocene lekcije. Naučiće da prepozna vlastita ograničenja i slabosti, i da im se suprotstavi kako bi poboljšala kvalitet svog života. Umeće da prepozna novu ljubav kada joj ona zakuca na vrata i da se izbori za nju uprkos ukorenjenim navikama i potrebama.

Ova knjiga nam pokazuje da sa pogrešnom osobom i sami postajemo nezadovoljni, kao i da nam život uvek pruža drugu šansu, samo treba pronaći pravu knjigu. Neke dođu kao melem na ranu, neke dovode do pročišćenja, neke uspevaju da nas razvesele, a neke pomažu da se izborimo s tugom.
24.09.2019.

Čekaj me na poslednjoj stranici

Jovana
ocenaocenaocenaocenaocena
Slaba volja i loše navike stvaraju užasnu kolotečinu od života. Umesto da povlačimo svesne i odlučne poteze, mi dopuštamo pogrešnim ljudima da nas uljuljkavaju u tavorenju i životarenju. Samo pravi i iskreni prijatelji i stranice dobrih knjiga mogu nas istrgnuti iz ovog gliba u koji smo se sami uvukli. Ova knjiga će vam pokazati kako se sa svojim slabostima izborila simpatična Silvija.
0 0
05.01.2020.

Čekaj me na poslednjoj stanici

Maja M.
ocenaocenaocenaocenaocena
Zaplet je zabavan i vrlo zanimljiv. Knjiga je vrlo originalna i do kraja je bila nepredvidiva. Pravi ovisnici o čitanju će razumeti knjigu na više načina. Meni je potvrdila ono što sam već znala da svaka knjiga koju sam pročitala ostavlja jako i živopisno pozicioniranje među dosijeima iz mog uma, što mi pomaže da zaključim malo više o mom načinu života i sebi. Iskrena preporuka!
0 0
31.08.2019.

Čekaj me na poslednjoj stranici

Iva
ocenaocenaocenaocenaocena
Uvek su mi bile zanimljive knjige o knjigama. Ova je je o o biblioterapiji (lečenju pomoću knjiga) kojoj se podvrgava glavna junakinja. Zanimljivo je kako za svaku boljku postoji knjiga koja je leči tako što nas uči da ustvari lečimo sami sebe. Čitajući mi upoznajemo sami sebe, testiramo se stavljajući se u određene situacije, baš kao i glavna junakinja Silvija. Meni je ovaj naslov zazvučao kao poruka samom sebi, kao obećanje da će nas čitanje knjige (i ove, naravno) svakako promeniti.
0 0
14.04.2019.

Čekaj me na poslednjoj stanici

Tamara
ocenaocenaocenaocenaocena
Inače nisam ljubitelj ove takozvane lake literature, ali me ovaj naslov zainteresovao. Šarmantan je i duhovit. Desilo mi se da sam se, čitajući ovaj roman, zaiteresovala za neke druge naslove koji se u njemu pominju, a koje nisam imala prilike da pročitam. Prava je poslastica za sve žene i devojke koje vole da čitaju i kojima su knjige velika ljubav. Divna, divna, divna knjižica!
0 0
05.04.2020.

Čekaj me na poslednjoj stanci

Dijana
ocenaocenaocenaocenaocena
Ovo je jedna od onih knjiga koja vas učini da se osećate baš dobro i posle kojih vam osmeh ne silazi sa lica. Ljubav koja nas ispunjava i koja nam daje energiju a ljubavi su razne... a da nisam spomenula da se radnja dešava u Parizu. Oh mon dieu!
0 0

Čekaj me na poslednjoj stranici

05.01.2020.
Ana
ocenaocenaocenaocenaocena
Koliku isceljujuću moć imaju knjige? Šta knjige koje čitamo govore o nama i našem mentalnom stanju? U pokušaju da okonča toksičnu vezu, Silvija odlazi na terapiju koja upravo koristi čitanje knjiga kao metodu za isceljenje. Lagano i zabavno. Udobno se smestite kad započnete čitanje, nećete ustati dok ne završite knjigu :)
0 0

Čekaj me na poslednjoj stranici

04.07.2019.
Dragana
ocenaocenaocenaocenaocena
Upravo sam završila ovo remek delo.
Knjiga odiše emocijama,dinamičnosti ne manjka,a završetak je kao višnja na vrhu torte.
Veliko bravo,takođe i veliko hvala pisateljici na toliko intenzivnih momenata koji ostavljaju bez teksta i mogućnosti da se vidi lepota pisane.
0 0

Prikaz romana „Čekaj me na poslednjoj stranici“

10.09.2019.
Predivan, očaravajuć, magičan... svaki od ovih prideva je adekvatan. Svaki roman koji me potpuno očara, zavede, opčini i uz koji se osećam dobro od prve do poslednje stranice nazivam feel good roma...
više

Prikaz knjige „Čekaj me na poslednjoj stranici“

24.04.2019.
Ovo je prva knjiga koju sam pročitala ove godine; htela sam da je započnem nekim laganim štivom, drugačijim od onoga što inače čitam i bio je to pun pogodak. Glavna junakinja je Silvija, hemičarka ...
više

Prikaz romana „Čekaj me na poslednjoj stranici“

13.02.2019.
U romanu „Čekaj me na poslednjoj stranici“ upoznajemo Silviju, Španjolku koja živi u Parizu i već tri godine živi u ulozi klišea „druge žene“ oženjenog čoveka koji joj je nebrojano puta obećao da će o...
više

Intervju sa Sofijom Rej

12.02.2020.
U romanu Sofije Rej „Čekaj me na poslednjoj stranici“ ljubav prema književnosti prepliće se sa romansom i različtim načinima na koje se ljudi menjaju kako bi sazreli i prihvatili sebe, pa samim tim i ...
više

Sofija Rej: Niko nikada nije doveo u pitanje mit o romantičnoj ljubavi

24.09.2019.
Sofija Rej je poznata autorka romana za mlade, sa više od dvadeset objavljenih i veoma uspešnih naslova. Njen prvi roman za odrasle bio je Róndola – delo koje je sadržalo i elemente fantastike. Sada j...
više
Od istog autora
Iz istog žanra
Kupci ove knjige kupili su i

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.