Laguna - Bukmarker - Nakon „Pedeset nijansi“ novi roman E L Džejms od septembra u prodaji - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nakon „Pedeset nijansi“ novi roman E L Džejms od septembra u prodaji

Autorka E L Džejms objavila je novu verziju svetski popularnog bestselera serijala „Pedeset nijansi“ – ovoga puta napisanog iz ugla Kristijana Greja.

Nova knjiga pod nazivom „Gospodin Grej“ svetsku premijeru doživela je 18. juna, na dan rođendana neodoljivog Kristijana Greja.

„Gospodin Grej“ u izdanju Lagune naći će se u prodaji širom Srbije od septembra 2015. godine.

Od objavljivanja knjige „Pedest nijansi – Siva“ u 2011. godini, na hiljade čitalaca pisalo je autorki E L Džejms tražeći od nje knjigu napisanu iz perspektive Kristijana Greja. Ovu knjigu autorka je posvetila onim čitaocima koji su tražili, tražili, tražili i zamolili za ovu priču. U novoj knjizi ona je ponudila svojim fanovima priliku da iznova vide svet Pedeset nijansi očima njenog intrigantnog i zagonetnog protagoniste.

„Kristijan je kompleksan lik a čitaoci su uvek bili fascinirani njegovim željama, motivacijama i problematičnom prošlošću. Takođe, kao što svako ko je ikada bio u vezi zna, postoje dve strane svake priče. Bilo je veliko zadovoljstvo da se vratim na srećno mesto – pisanje, i ponovo budem sa Kristijanom i Anom u njihovom univerzumu“, rekla je Džejms.

Iz perspektive Kristijana Greja, prateći njegove misli, razmišljanja i snove, E L Džejms nudi novi pogled na ljubavnu priču koja je očarala milione čitalaca širom sveta.

Kristijan Grej apsolutni je gospodar svog života; njegov svet je uredan, disciplinovan i posve prazan – sve do trenutka dok Anastasija Stil svojim lepo oblikovanim nogama ne zakorači u njegovu kancelariju. On pokušava da je zaboravi, ali biva uvučen u vrtlog emocija koje ni sam ne može da rauzume ni da im odoli. Za razliku od predhodnih žena u njegovom životu, stidljiva i povučena Ana uspeva da dopre do njegovog hladnog i ranjenog srca.

Hoće li Ana uspeti da rastera demone iz Kristijanove prošlosti koji ga progone svake večeri? Ili će njegove mračne seksualne želje, opsednutost potrebom da dominira, i duboka mržnja koju gaji prema sebi oterati devojku i ubiti svaku nadu za mogući spas?

Trilogija „Pedeset nijansi“ je svetski književni fenomen prodat u više od 125 milona primeraka i jedna od najuspešnijih publikacija u istoriji izdavaštva knjiga.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
megi o farel maštovito oživljavanje istorije laguna knjige Megi O’Farel: Maštovito oživljavanje istorije
15.07.2024.
Autorka bestselera i dobitnica brojnih prestižnih književnih priznanja Megi O’Farel govori nam o inspiraciji za svoj roman „Portret jednog braka“, istraživanju istorijskih izvora, pisanju o stvarnim l...
više
ivan tokin moja duša je od limuna laguna knjige Ivan Tokin: Moja duša je od limuna
15.07.2024.
Pisac Ivan Tokin objavio je reizdanje bestselera „Najnormalniji čovek na svetu“, zbog čega ga u prethodnim nedeljama „cimaju“ za intervju. Stefan Tošović je s Tokinom „trošio“ jedan lagani razgov...
više
o zbirci ukrštene reči stihovanje usamljenog hodača laguna knjige O zbirci „Ukrštene reči”: Stihovanje usamljenog hodača
15.07.2024.
Rokenrol pesnici: zanimljiva i, nažalost, nekako još neodređena, nerado priznata kategorija. Šta ih čini, po čemu ih prepoznajemo? Da li njihovi stihovi odvojeni od muzike deluju osakaćeno, bez snage ...
više
prikaz knjige persijanci prva supersila drevnoga sveta laguna knjige Prikaz knjige „Persijanci“: Prva supersila drevnoga sveta
15.07.2024.
Ako ste pratili trenutno aktuelnu Netfliksovu doku-seriju „Aleksandar Veliki: Rađanje boga“, verovatno ste kao jednog od stručnih naratora zapazili izvrsnog velškog profesora Lojda Levelina-Džounsa ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.