Laguna - Bukmarker - Hit knjige na Dečjim danima kulture - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Hit knjige na Dečjim danima kulture

Dečji dani kulture su blizu! Počinju sledeće srede 21. aprila i traju do nedelje 25. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.



Očekuju vas veliki popusti, i idealan je trenutak da svojim mališanima odaberete nove knjige za kućnu biblioteku, uz koje će uživati, zabaviti se, ali i steći prva znanja o svetu koji ih okružuje. I romani za mlade biće tokom trajanja manifestacije na odličnom popustu, tako da će tinejdžeri u bogatoj ponudi moći da pronađu štivo po svom ukusu.

Pred sam početak Dečjih dana kulture u knjižare stiže zanimljiva knjiga Nila Gejmena „Gusarski gulaš“ – vesela, prava gozba od poeme, sa svim sastojcima od kojih se može skuvati sjajna knjiga! Izvrsna je i Gejmenova snegom zastrta uzbudljiva, čarobna avantura „Od i Ledeni Divovi“ o hrabrom vikinškom dečaku i likovima iz nordijske mitologije.

Odličan izbor za najmlađe čitaoce može biti i knjiga „Žirafe ne znaju da plešu“ – zabavna, poučna i dirljiva priča u stihovima Džajlsa Andrea, o Žiletu koji nije bio dobar plesač, mada je svake godine dolazio na takmičenje „Džungla pleše“. Ali jedne divne večeri okupane mesečinom, Žile je otkrio da onima koji su drugačiji, treba i drugačija muzika da svira...

Veoma je interesantna i knjiga „Moj atlas sveta“, koja sadrži zanimljive činjenice o običajima, jezicima, kulturama i prirodi i zanimljivostima o umetnosti, tehnologiji, ekonomiji i sportu.

Lakše i lepše deca će utonuti u san uz divne priče iz zbirke „Laku noć, deco“. U ovoj prelepoj zbirci nalazi se osam nezaboravnih priča i mnogo simpatičnih junaka.

Knjiga „Lukina svemirska avantura“ donosi malim čitaocima posebno uzbuđenje, jer će odštampane ilustracije, uz rešetkastu foliju, početi da se kreću.

Okretanje točkića u knjizi „Kako se osećaš, tigriću?“ naučiće mališane da razlikuju osećanja, ali će im omogućiti i da uživaju u zvuku pucketanja dok vrte točak.

Moji prvi 1, 2, 3“ je interaktivna knjiga uz koju će dečica naučiti da broje do pet, a pošto su stranice od filcane vune, ručicama će hteti da diraju velike mekane brojeve i predivne sličice.

Urnebesna istorija“ je zbirka anegdota Igora Kolarova o velikim umetnicima, značajnim naučnicima i političarima. Zahvaljujući duhovitim anegdotama deca će uz ovu knjigu lakše usvojiti nova znanja.

A tinejdžerima preporučujemo roman „Mali dimničar“ R. M. Marka – nežnu, uzbudljivu, gorkoslatku priču koja sjedinjuje radoznalost „Malog Princa“ i osećajnost „Olivera Tvista“, vodeći čitaoca u originalnu avanturu koja se pamti.

Tu je i četvrta zbirka viceva i smešnih pitalica za osnovce „Otkačena škola 4“, koja se ne ispušta iz ruku.

Sve ove ali i mnoge druge naslove tokom Dečjih dana kulture možete nabaviti po specijalnim cenama. Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Na sajtu delfi.rs navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja i neće moći da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača i odabrani gift program biće na popustu od 20% do 40%.

Uz svaku kupovinu Laguninih naslova sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, a isporuka će biti besplatna za sve porudžbine naslova na akciji preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije, i važiće samo za naslove i gift program koji su na akciji.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
aleksandra filipović i zoran penevski gostovali u oš branko radičević u pančevu povodom jubileja brankovi dani  laguna knjige Aleksandra Filipović i Zoran Penevski gostovali u OŠ „Branko Radičević“ u Pančevu povodom jubileja „Brankovi dani“
28.03.2024.
U okviru obeležavanja jubileja 200 godina od rođenja Branka Radičevića, pisci Aleksandra Filipović i Zoran Penevski družili su se sa učenicima Osnovne škole „Branko Radičević“ u Pančevu. U okviru mani...
više
prikaz romana sutra je novi dan savršen primer (pogrešno shvaćenog) klasika laguna knjige Prikaz romana „Sutra je novi dan“: Savršen primer (pogrešno shvaćenog) klasika
28.03.2024.
Niste se prevarili, to jeste ta knjiga: a zašto je dosadašnji, doslovni prevod originala, „Prohujalo sa vihorom“ (Gone With the Wind), zamenjen prvobitnim naslovom i svojevrsnom parolom glavne junakin...
više
prikaz romana zavedi me knjigama prva ljubav zaborava nema laguna knjige Prikaz romana „Zavedi me knjigama“: Prva ljubav zaborava nema
28.03.2024.
Cveće, čokolade, večere, putovanja – sredstava zavođenja zaista je mnogo, ali se Kejt Bromli u knjizi godine lista USA Today „Zavedi me knjigama“ odlučila za štampanu reč. U ovom je delu rešila da obr...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.