Laguna - Bukmarker - Delfi knjižare i Lagunini klubovi čitalaca u TC Delta City i TC Ušće! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Delfi knjižare i Lagunini klubovi čitalaca u TC Delta City i TC Ušće!

Povodom velikog jubileja – 25 godina Lagune – otvaramo dve nove Delfi knjižare i Lagunine klubove čitalaca u TC Delta City i TC Ušće!
 


Na veliku radost čitalaca, kojima je upravo Laguna nedostajala u jednom od omiljenih tržnih centara Beograđana, u ponedeljak 4. septembra počeće sa radom knjižara u TC Delta City. Ovo će biti još jedna knjižara u najvećem knjižarskom lancu u Srbiji i regionu.
 
Poznate po svom izuzetnom enterijeru koji postavlja standarde u knjižarstvu, nove Delfi knjižare će imati poseban deo, StarWay kutak, u kome će svi ljubitelji stripa, fantastike i pratećeg gift programa pronaći nešto za sebe.
 
Znajući koliko je važno da se deca od malih nogu druže sa knjigama, jedan deo knjižara biće posvećen upravo njima, da biraju, listaju i čitaju knjige koje vole. Jeste li već nabavili novu knjigu Uroša Petrovića „Bajke: Drugih sedam“?
 
Veliku popularnost u poslednje vreme stekli su BookTok naslovi koji se preporučuju na društvenim mrežama. I oni će biti dostupni na istaknutoj polici u knjižari. Jedna od najpreporučivanijih autorki na TikToku je Kolin Huver. Njeni naslovi su bestseleri, a uskoro Laguna objavljuje njenu novu knjigu „Sve što me podseća na njega“.
 
Povodom svečanog otvaranja, od 4. do 10. septembra, moći ćete da ostvarite 25% popusta na celokupan asortiman, besplatno učlanjenje u Lagunin klub čitalaca, kao i poklon uz svaku kupovinu iz asortimana kompanije Avon. Popust se ne može sabirati sa drugim akcijama i popustima.

To nije sve! Za vas pripremamo specijalnu ponudu – novi Anekke program!
 
Bićete u prilici da najnoviju kolekciju Anekke programa dobavljača „Sany Bags“ nabavite dve nedelje pre svih, ekskluzivno u Delfi knjižari Delta City. Najnovije Anekke kolekcije čine segmenti „Contemporary“, „Nature Shodo“ i „Shoen“. Inspiracija za sve kolekcije ovog puta su Japan i japanska kultura.
 
Posetite našu knjižaru u TC Delta City od 4. septembra i uživajte u magičnom svetu knjiga!


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.