Laguna - Bukmarker - Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja

Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom.



Od 1. do 30. novembra, prilikom kupovine karticom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona. Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom novembra možete izabrati:

Stoni planer A4 – „Friends, Week To View“
Stoni planer – „Friends, To Do“
Stoni planer A4 – „Rick & Morty, Virus, Week To View“
Stoni planer A5 – „Rick & Morty, Virus, Day To Page“

„Kulturnu istoriju Srba“ Jovana Deretića – ova će knjiga biti verni pratilac svima koji krenu na put upoznavanja sa srpskom kulturom jer će u njoj naći mnogo više od činjeničnog znanja o istorijskim događajima i pojedincima. Kao kultura malog naroda, koji je istorija toliko sputavala, toliko puta dovodila na rub egzistencije, srpska kultura je stvorila vrednosti od kojih najveće nisu samo nacionalne već ulaze i u svetsku riznicu. 

Reći ću ti svoju tajnu“ Desanke Maksimović – od svoje prve zbirke iz 1924. godine pa do danas Desanka Maksimović (1898–1993) opčinjava čitaoce svojim umećem da od neizgovorenih strepnji i nejasnih čežnji i slika stvara poeziju koja je jednostavna, neposredna i razumljiva. Njene reči su iskrene, otvorene prema čoveku i životu, njeni su stihovi puni lirske misaonosti, a u njima je pesnik Ivan V. Lalić uočio jedinstvo životnog iskustva, talenta i mudrosti.

Laku noć, Punpune 10“ Inija Asana – vremena i ljudi se menjaju, ali prave vrednosti ostaju zauvek iste. Aiko je jedina spona koja Punpuna povezuje sa najznačajnijim periodom života – detinjstvom. Tada je sve bilo jednostavno: postojali su samo njih dvoje, njihov svet, a snovi nadohvat ruke. Ko je zaključao snove?

Kraj sveta je sve bliži. Da li je čovečanstvo zaslužilo spas? Deset godina potrage se isplatilo. Sada si odrastao čovek, Punpune!

Sunovrat“ Inija Asana – Kaoru Fukazava je završio poznati serijal i ostao bez ideje za dalje stvaralaštvo. Na tom putu otuđio se od supruge i realnog sveta, brak mu se raspao, a ljubav prema mangama se ugasila pod nemilosrdnim pritiscima izdavačke industrije. Glavni junak donosi pogrešne odluke, pokušava da ponovo pronađe sebe i snagu za novo delo, koje čitalačka javnost uveliko zahteva. Ovo je iskren prikaz života jednog mangake, sebično usmerenog na svoj rad i želje, bez pravog osećaja za emocije drugih ljudi.

Ukoliko plaćate Visa premium karticama na Eden Books aplikaciji, dobićete na poklon pretplatu od 3 meseca za besplatno čitanje svih knjiga.
Celokupna akcija će trajati do 31. januara 2024. godine.
 
Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.