Laguna - Bukmarker - Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja

Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom.



Od 1. do 31. avgusta prilikom kupovine karticom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona. Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom avgusta možete izabrati:

Sveska A5 „Steampunk, Fly, dikto, 52 l“, sveska A5 „Steampunk Skull karo 52 l“, sveska A4 „Steampunk Dragon karo 52 l“– kolekcija svezaka inspirisana umetničkim pravcem nastalim u književnosti. Steampunk karakterišu širok spektar boja kože, drveta i rđe, kao i tonovi sepije koji se često vide na fotografijama iz 19. veka. I hemijska olovka „HP, Sorting Hat Hogwarts Crest“ predivno je dizajnirana i funkcionalna. Dizajn je inspirisan magičnim šeširom za sortiranje kandidata u školske kuće. Pakuje se u originalno dizajniranu kutiju sa transparentnim prednjim delom.

Sveska A5 „Little Things I Will Survive karo 52 l“ i sveska A4 „Little Things Girls Just Wanna Have Fun karo 52 l“– moderno dizajnirane sveske, namenjene su tinejdžerkama i svim damama koje vole efektno i lepo dizajnirane sveske. I školski set „Friends, Central Perk“ je fantastično dizajniran i sadrži pisaći pribor spakovan u dizajniranu papirnu vrećicu. U setu se nalaze rezač, gumica, hemijska olovka, grafitna olovka i 10 nalepnica.
„Notes Pocket HP Hogwarts“ – dobro došli u svet Harija Potera! Ulepšajte svoj radni prostor ovim magično dizajniranim blokčićem za beleške. Blok sadrži 160 dizajniranih stranica na linije i zatvara se pomoću elastične trake. Dizajn je inspirisan bojama i motivima škole čarobnjaštva „Hogvorts“.

Vatra i ništa“– princ poezije i jedan od najvećih srpskih pesnika Branko Miljković je, stvarajući od reči i stihova simbole koji dobijaju svoju stvarnost, naseljavajući svet tim realizovanim slikama, uzdigao hermetičnu poeziju do bitnog elementa koji ispunjava naše živote.

Lavovi sa Pete avenijeFione Dejvis je oda književnosti, Njujorškoj biblioteci i snazi žena. Godina je 1913. i reklo bi se da Lora Lajons ima sve: njen suprug je nadzornik u Njujorškoj gradskoj biblioteci, žive u najlepšoj zgradi na Menhetnu, blagosloveni sa dvoje dece. Ali uporna i strastvena Lora želi da radi i bude nezavisna. Počinje da piše i objavljuje novinske članke, upoznaje članice kluba „Heterodoksi“ koje se zalažu za pravo žena da glasaju i budu samostalne. A kada vredne knjige nestanu iz biblioteke, preteći da sruše sva njena uverenja, moraće da promeni svoje stavove, rizikujući da izgubi sve.

Laku noć, Punpune 6“– u šestom nastavku Punpun mama je u najboljim godinama, poželjnija nego ikada pre. Oseća da je ceo život pred njom! A ostavljen da noću luta gradom, Punpun dolazi do sledećeg zaključka:
Kanie-ćan, prva devojka sa kojom izlazi, ne može da mu odoli. Spazila ga je prvog dana škole i otada čezne za njim.

Laku noć, Punpune 7“ – malo šta loše je zaobišlo Punpuna, iako je i dalje tinejdžer. Samo što je sahranio svoju majku, otac se vraća u Punpunov život sa potpuno normalnom ponudom za jednog dečaka – da žive zajedno i počnu ispočetka.
Punpun ima druge planove. Život ima druge planove.

Ukoliko plaćate Visa premium karticama na Eden Books aplikaciji, dobićete na poklon pretplatu od 3 meseca za besplatno čitanje svih knjiga.

Celokupna akcija će trajati do 31. januara 2024. godine.

Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!


Podelite na društvenim mrežama:

 ja sam heroj 4 kenga hanazave u prodaji od 18 jula laguna knjige „Ja sam heroj 4“ Kenga Hanazave u prodaji od 18. jula
18.07.2024.
Novi i nagrađivani manga serijal Kenga Hanazave u izdanju Lagune, „Ja sam heroj“, vodi nas u bitku protiv pošasti koja preti čitavom čovečanstvu! U četvrtom nastavku bolje ćemo upoznati n...
više
zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.