Laguna - Bukmarker - Šta odabrati tokom Dečjih dana kulture? - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Šta odabrati tokom Dečjih dana kulture?

Na spisku najtraženijih knjiga za mališane u poslednje vreme obavezne su one koje govore o velikim ljudima koji su ostavili značajan trag u istoriji i umetnosti. Upravo takvi su naslovi: „20 izuzetnih devojčica koje su promenile svet“, „20 izuzetnih dečaka koji su promenili svet“, „20 izuzetnih umova koji su promenili svet“, „Detinjstvo slavnih ljudi“, „Budući Tesla, Zmaj Jova i Pupin“.



Zbirka zagonetaka Nikole Tesle“ Ričarda Galanda gurnuće mlade čitaoce u svet Teslinih pronalazaka i eksperimenata dok rešavaju razne zadatke.

Knjiga „Džordžov tajni ključ vaseljene“ koju su napisali Stiven i Lusi Hoking sadrži neverovatne naučne činjenice i zanimljivosti o svemiru.

Klasik srpske književnosti za decu je roman „Pradevojčica“ Desanke Maksimović, priča o praistorijskoj civilizaciji, njihovom životu, običajima i odnosima. Na izrazito romantičan način autorka opisuje životni put devojčice Gave, ćerke pećinskog slikara i lovca Vrača.

Stres. Hormoni. Škola. Internet. Mnogo je to briga za jednu tinejdžerku ili jednog tinejdžera. Srećom, tu su vodiči „(Skoro) sve što jedna (buduća) tinejdžerka treba da zna“ i „(Skoro) sve što jedan (budući) tinejdžer treba da zna“. Ovi vodiči pokrivaju ama baš sve: ono dobro, ono loše i ono malo gadnjikavo.

Samo do nedelje 25. aprila u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, očekuju vas veliki popusti na knjige za decu i mlade. Popust na Lagunina izdanja za jednu knjigu za decu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%.

Budite u igri sa knjigom!


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.