Laguna - Bukmarker - Sjajne knjige o nauci za male i velike u izdanju Lagune - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sjajne knjige o nauci za male i velike u izdanju Lagune

Izdavačka kuća Laguna objavljuje sjajne knjige koje će deci ali i odraslima približiti svet nauke, „Nauči kroz igru – Istražujte, eksperimentišite, otkrivajte svet nauke“ i „Nauka – znanja neophodna radoznalima“!
 
Edukativna knjiga za decu, sa divnim ilustracijama iz serijala „Nauči kroz igru“ mališanima će otkriti fantastičan svet prirodnih nauka i pomoći im da mnogo nauče o svemu što ih okružuje.
 
Jeste li se nekad zapitali zbog čega limunada penuša, zašto se duga pojavljuje na nebu ili kako raketa poleće u svemir? Ovakva pitanja mogu da budu početak uzbudljivog putovanja.
Počni da istražuješ svet nauke!



Naučnici koji mogu da te nadahnu, neverovatna otkrića, čudesni izumi – otkrij svet nauke, koji vrvi od činjenica. Usput reši pitalice i lavirinte, nacrtaj i oboj svoje kreacije, i eksperimentiši!
 
Knjiga je namenjena malim osnovcima, ali i svima onima koji žele da obnove svoje znanje! Davno je prošlo vreme kada smo fiziku, hemiju ili biologiju učili samo iz knjiga! Vreme je da naše znanje unapredimo i kroz eksperimente i istraživanja otkrijemo nešto novo!
 
„Nauči kroz igru – Istražujte, eksperimentišite, otkrivajte svet nauke“ postaće omiljena knjiga malih radoznalaca. Sadrži zadatke, zagonetke, lavirinte i informacije koje stimulišu mozak i pomažu deci da uče kroz zabavu!
 
Za one nešto starije, „Nauka – znanja neophodna radoznalima“ je knjiga o velikim naučnicima koji su nam pomogli da razumemo svet. Obrađuje najveća dostignuća i otkrića u nauci od starih Grka do danas, geometriju, vakcinaciju, periodni sistem elemenata, teoriju relativnosti, nanotehnologiju i još mnogo toga.
 
Knjiga je pisana stručnim ali popularnim jezikom koji istovremeno omogućava da se dobiju informacije i zadovolje čitaočeva znatiželja i sklonost ka zanimljivostima.
 
Bogato ilustrovana i sa uputstvima za izvođenje jednostavnih podataka i priča o ljudskom pronicanju u tajne prirode, od magnetizma do grafena, od barometra do nanotehnologije...
 
Krenite na ovo zadivljujuće putovanje od prvih zapažanja o svetu koji nas okružuje do najsavremenijih tehnologija današnjice.
 
Knjige „Nauči kroz igru – Istražujte, eksperimentišite, otkrivajte svet nauke“ i „Nauka – znanja neophodna radoznalima“ možete pronaći od petka, 19. januara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
megi o farel maštovito oživljavanje istorije laguna knjige Megi O’Farel: Maštovito oživljavanje istorije
15.07.2024.
Autorka bestselera i dobitnica brojnih prestižnih književnih priznanja Megi O’Farel govori nam o inspiraciji za svoj roman „Portret jednog braka“, istraživanju istorijskih izvora, pisanju o stvarnim l...
više
ivan tokin moja duša je od limuna laguna knjige Ivan Tokin: Moja duša je od limuna
15.07.2024.
Pisac Ivan Tokin objavio je reizdanje bestselera „Najnormalniji čovek na svetu“, zbog čega ga u prethodnim nedeljama „cimaju“ za intervju. Stefan Tošović je s Tokinom „trošio“ jedan lagani razgov...
više
o zbirci ukrštene reči stihovanje usamljenog hodača laguna knjige O zbirci „Ukrštene reči”: Stihovanje usamljenog hodača
15.07.2024.
Rokenrol pesnici: zanimljiva i, nažalost, nekako još neodređena, nerado priznata kategorija. Šta ih čini, po čemu ih prepoznajemo? Da li njihovi stihovi odvojeni od muzike deluju osakaćeno, bez snage ...
više
prikaz knjige persijanci prva supersila drevnoga sveta laguna knjige Prikaz knjige „Persijanci“: Prva supersila drevnoga sveta
15.07.2024.
Ako ste pratili trenutno aktuelnu Netfliksovu doku-seriju „Aleksandar Veliki: Rađanje boga“, verovatno ste kao jednog od stručnih naratora zapazili izvrsnog velškog profesora Lojda Levelina-Džounsa ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.