Laguna - Bukmarker - Promocija knjige „Profesori smrti 1 – Nosači kovčega“ 6. aprila - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Promocija knjige „Profesori smrti 1 – Nosači kovčega“ 6. aprila

Promocija knjige „Profesori smrti 1 – Nosači kovčega“ Dejana Lučića biće održana 6. aprila u 18 sati u Akademiji za diplomatiju i bezbednost u Travničkoj 2. O knjizi koja otkriva kako rade profesori smrti govoriće: Božidar Spasić, jugoslovenski obaveštajac, Nataša Radulović, pisac i ratnik, Goran Jevtović, pukovnik vojne kontraobaveštajne službe i autor.



Dejan Lučić se u svojim knjigama bavi tematikom teorija zavere, poput masonerije, tajnih društava...

U „Nosačima kovčega“ on nam razotkriva metod rada Rojal tribunala u kreiranju atentata. Rojal tribunal čine britanski dvor i glave porodica Rotšild i Rokfeler.

„Njegove izvršioce danas od milja zovu ’bakini momci’ – oni su nevidljivi i infiltrirani u obaveštajne službe: MI-6, CIA, KGB, FSB, DGSE, BND, ali i UDB i njene naslednice BIA, VBA, VOA. Političari, koje gledate na televiziji, pod njihovom su kontrolom i boje ih se, jer ’bakini momci’ nisu tu da ih čuvaju, već da ih plaše. Naučio sam vas da pratite trag novca! Sada idemo na viši nivo – sledimo trag krvi.
Otkrijmo kako rade profesori smrti. Oni su tu, među nama! Otkrićete ih uskoro. Sami će se javiti!“, tvrdi autor knjiige.

Dejan Lučić je za mnoge obaveštajni monstrum, koji je desetak godina, pre ruske vojne obaveštajne službe GRU, objavio „Plan o obnovi Hazarstana“ u svojoj knjizi „Islamska republika Nemačka“! A još 1994. u „Vladarima iz senke“ – scenario pravljenja države Vojvodine u okviru „Operacije Habzburg“! O secesiji Kosmeta Lučić je bio nemilosrdno iskren u „Tajnama albanske mafije“, gde je još 1989. optužio levo krilo CIA za izdaju Zapada!

Knjigu „Nosači kovčega“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.