Laguna - Bukmarker - Oduševiće vas druga epizoda „Loših momaka – Pernata misija“ - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Oduševiće vas druga epizoda „Loših momaka – Pernata misija“

Prošlo je neko vreme od kako sam pročitao prvu epizodu serijala „Loši momci“. Sećam se da sam oklevao jer pripada žanru koji više ne čitam (odavno sam prevazišao dečju literaturu) ali knjiga je delovala jako zabavno pa sam odlučio da joj dam šansu.

Na moje veliko iznenađenje; ODUŠEVILA ME JE.

Ilustracije su urnebesne, dok je priča jednostavna a opet mami osmeh. To je zabavna knjiga, drugačija od drugih i kada mi je izdavač poslao drugu, treću i četvrtu epizodu, bio sam veoma uzbuđen.

Rešio sam da progutam sve tri odjednom, jer mi je bilo dovoljno po petnaest minuta za svaku od njih uključujući i pisanje recenzija.

„Loši momci 2 – Pernata Misija“ sadrži tekst i ilustracije pune onog istog urnebesnog humora zbog koga sam zavoleo i prvu epizodu.

U ovom delu, „Dobri momci“ (u stvari skupina uobičajenih negativaca kao što su Veliki zli vuk, mesožderska pirana, ogromna ajkula i lukava zmija, koji žele da ih konačno smatraju junacima i dobrim momcima) odluči da uz pomoć još jednog lošeg momka, tarantule, izbavi 10.000 okrutno zatočenih pilića.

Ono što sledi je živa pirana u sendviču, ajkula prerušena u kokošku, parada pilića i susret sa Velikim zlim negativcem koji će se pojaviti i u trećem delu.

Nema se šta mnogo reći osim: „Vau, ala je ovo zabavno“. Koncept je tako jednostavan da je zasmejao čak i mene, devetnaestogodišnjeg tinejdžera, premda je knjiga namenjena deci. Savršena je za svakoga ko želi jednostavnu knjigu koja će ga zasmejati.

Izvor: readingtime.com.au             
Prevod: Vladimir Martinović


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.