Laguna - Bukmarker - Nova izdanja Laguninih autora - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja Laguninih autora

Na knjižarskim policama uskoro će se naći deseto izdanje zbirke kratkih, humorističkih priča Jelice Greganović „Osmeh za svaki dan“. Kroz naizgled laganu, sasvim šaljivu i dovoljno uvrnutu priču, autorka dokazuje istovetnost ljudskih emocija osnovnih i nijansiranih, koje ne zaobilaze nikoga i nikad.

U štampi je osmo izdanje knjige „Vreme smrti: Prerovo ide u rat“ Dobrice Ćosića. Prvi deo uvodi čitaoce u predigre Prvog svetskog rata, politička i vojna previranja u Evropi i raspoloženje srpske vlade, vojske i naroda u trenutku opšte mobilizacije usled austrougarske objave rata.
 
Latinično izdanje knjige „Preko praga“ vladike Grigorija doživeće šesto izdanje. Melanholičnom zbirkom priča vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije Durić nesumnjivo ulazi u red darovitih bosanskohercegovačkih pisaca. Pisac se u ovoj zbirci okreće sudbinama malih ljudi u svom hercegovačkom podneblju s kraja burnog XX veka.

 Peto izdanje doživeće roman Keri Čin „Nedostojna“. U romanu je predstavljena Mila, devojka zarobljena između prošlosti i budućnosti, miljea iz kojeg je potekla i želje da se ostvari…
 
Uskoro će se u prodaji naći četvrto izdanje romana „Čudo u Poskokovoj Dragi“ Ante Tomića. Ovo je kultna knjiga o pet balkanskih brđana – ocu Jozi i četiri sina Krešimiru, Branimiru, Zvonimiru i Domagoju u potrazi za ženskom rukom koja bi ih hranila i čistila.

I druga knjiga vladike Grigorija doživeće novo izdanje. U štampi je treće izdanje ćirilične verzije knjige „Nebeska dvorišta“. Snažna i potresna, ova se priča o životu, lepoti i stradanju drži vrednosti o kojima njen autor govori kada god uzme reč.

Treće izdanje doživeće i hit roman Dejana Tiago-Stankovića „Odakle sam bila, više nisam“. Od naslova pa do poslednje rečenice ovaj mozaik-roman posvećen Lisabonu donosi izuzetnu atmosferu jednog posebnog grada, koju stvaraju njegovi stanovnici, bilo da su rođeni tu ili pridošli.

U štampi je drugo izdanje knjige „Priči nikad kraja“ Jelice Greganović i Gorice Nešović. Uz želju da se svakodnevni događaji i osećanja učine vrednim pažnje, ova knjiga je ženski pogled na svet, koji istovremeno pokazuje i stalnu novinarsku radoznalost i potrebu da se zabeleži bogatstvo, zanimljivost i lepota svakodnevice.

Samo mesec dana od pojavljivanja u knjižarama novi roman Vladimira Kecmanovića „Kad đavoli polete“ doživeće drugo izdanje. „Kad đavoli polete“ je roman o zlostavljanju dečaka i izostavljanju mnogih reči. Jer Kecmanović je majstor da od nenapisanog i ćutnje stvori čudo likova i priče.

Drugo izdanje doživeće i roman za decu Bojana Ljubenovića „Tajne dedinog kofera“. To je zabavna i poučna priča o tome kako je sticanje prijatelja jedna od najvažnijih avantura u životu.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.