Laguna - Bukmarker - Magične vodene bojanke „Jednorozi i konji“ i „Vile“ u prodaji od 3. novembra - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Magične vodene bojanke „Jednorozi i konji“ i „Vile“ u prodaji od 3. novembra

Zabavne knjige za decu magične vodene bojanke „Jednorozi i konji“ i „Vile“ zaista imaju magiju! Koristeći samo četkicu i vodu, mališani će otkrivati čaroban svet vila, jednoroga i konja.



Nanesi vodu na crteže i gledaj kako se na stranicama pojavljuju boje. Osim crteža koje možeš bojiti iznova i iznova, ovde te čekaju i mnoge zanimljive činjenice i stranice koje ćeš popunjavati crtežima vila i magičnih predela sa jednorozima i konjima.

Konji mogu brzo da trče, vuku težak teret, skaču preko visokih prepreka, a uz sve to – oni su nežni i druželjubivi. Na svetu postoje milioni konja različitog rasta i izgleda.

Jednorozi su tajanstvena i magična bića. Postoje mnoge priče i legende o jednorozima. Nekada davno ljudi su mislili da su nosorozi zapravo jednorozi.

Vile su mala krhka bića sa krilima nalik leptirovim, pomoću kojih brzo lete među stablima drveća. Sledeći put kada se nađeš u bašti, na livadi ili u šumi, pritaji se i stoj najmirnije što umeš. Možda ćeš tako uspeti da čuješ lepršanje vilinskih krila, a možda ih i primetiš dok proleću pored tebe.

Nakvasi četkicu pa brzim potezima nanesi vodu na crteže. Oboj jedan crtež pa sačekaj da se osuši pre nego što pređeš na sledeći.

Magične vodene bojanke „Jednorozi i konji“ i „Vile“ možete pronaći od 3. novembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
selimiru raduloviću uručena nagrada meša selimović  laguna knjige Selimiru Raduloviću uručena nagrada „Meša Selimović“
16.04.2024.
U utorak 16. aprila na Kosančićevom vencu u Beogradu, na mestu nekadašnje Narodne biblioteke, pesniku Selimiru Raduloviću svečano je uručena prestižna nagrada „Meša Selimović“ za pesničku zbirku „Zapi...
više
to blurb or not to blurb nije sve amazing, surprising i breathtaking ili  laguna knjige To blurb or not to blurb: Nije sve amazing, surprising i breathtaking... ili?
16.04.2024.
U moru fenomenalne, sjajne, spektakularne i književnosti koja oduzima dah, postavlja se pitanje: to blurb or not to blurb? Prenosimo vam sjajan tekst koji je objavljen na hrvatskom književnom prortalu...
više
20 popusta za predavanje huana pabla eskobara laguna knjige 20% popusta za predavanje Huana Pabla Eskobara
16.04.2024.
Huan Pablo Eskobar, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar“, poznat i pod imenom Sebastijan Marokin, predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Eskobara, u četvrtak 9. maja u MTS dvor...
više
promocija romana moja ljubav nikola tesla u rumi laguna knjige Promocija romana „Moja ljubav Nikola Tesla“ u Rumi
16.04.2024.
U Gradskoj biblioteci „Atanasije Stojković“ u Rumi, u sredu 17. aprila od 18 sati, biće predstavljen roman Ane Atanasković „Moja ljubav Nikola Tesla“. A već narednog dana, 18. aprila, takođe od 18 sat...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.