Laguna - Bukmarker - Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom

Od 1. jula 2024. do 31. januara 2025, prilikom kupovine Premium karticama Gold, Platinum, Signature i Infinite, koje su izdate u Srbiji, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona, a uz sve pomenuto, dobijate i vaučer za Dice Arenu koji važi za dve osobe.



Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom septembra možete izabrati:

Datumiranu agendu „My plans, pink, 17 months, daily, SP“ – divno dizajnirana agenda/rokovnik za 2024/2025. Agenda je formata A5 sa tvrdim koricama, elastičnom trakom za zatvaranje i spiralnim povezom. Unutrašnjost je na linije uz dodatak pregrada po mesecima (obuhvata 17 meseci počevši od avgusta 2024. godine), obeleživača stranica, lista nalepnica, lenjira i džepa za beleške i podsetnike na poleđini. Idealan je pomoćnik u organizovanju svakodnevnih obaveza, koncipirana je na dnevnom nivou.
 
Marker „Hajlajter set 10 – Stay Beautiful“: set od 10 mini-hajlajtera/flomastera za obeležavanje teksta, sa poklopcem i kosim vrhom. Hajlajteri divnih nijansi pakuju se u dizajniranu ambalažu. Idealan za pernice i torbice. Mastilo je pogodno za sve vrste papira.

 
Držač za knjige - Black Psycho – Metalni crni držač za knjige „Black Psycho“ – donja strana postolja napravljena je od neklizajućeg materijala kako se držač za knjige ne bi, usled težine knjiga, pomerio. Dimenzije 17 x 12 x 10 cm.
 
Sveska A4 „Little Things, Good Girls, karo, 52 l“ – moderno i sjajno dizajnirana sveska formata A4 iz kolekcije „Little Things Good Girls“. Korice su izrađene od kvalitetnog kunstdruk papira (300 g mat plastifikacija) sa zlatnom metalofolijom i 3D UV lakom koji fantastično ističu detalje. Sveska sadrži 52 lista (uključujući 2 ilustrovana predlista) ofset papira (80 gr/m²) u kvadratiće sa marginom. Kolekcija „Little Things“ namenjena je tinejdžerkama i svim damama koje vole efektno i lepo dizajnirane sveske. Dizajn karakterišu štraftasta podloga u atraktivnim mint i ružičastim nijansama na kojoj dominiraju detalji u zlatnoj metalofoliji i simpatičan natpis „Good girls go to heaven“.
 
Hemijska – „Be Kind, To All Creatures Spinning“: divno i moderno dizajnirana hemijska olovka fantastičnog kolorita. Veoma je lagana za držanje i sadrži kvalitetno mastilo. Dizajn je inspirisan likom neobične predivne devojčice i karakterišu ga pažljivo odabrana kombinacija boja i maštoviti detalji, a poseban šarm joj daje detalj na vrhu koji može i da se vrti.
 
Sveska A4 „Boyworld, Monsters, karo, 52 l“ fino dizajnirana sveska formata A4 iz kolekcije „Boyworld“. Korice su izrađene od kvalitetnog kunstdruk papira (300 g mat plastifikacija) sa UV separatnom štampom (jedna od najsavremenijih i najtraženijih štamparskih tehnika danas vrlo efektna ističe detalje koje želite i stvara divan kontrast između papira koji se koristi za štampu i fragmenata na koji se nanosi lak izuzetnog sjaja). Sveska sadrži 52 lista (uključujući 2 ilustrovana predlista) ofset papira (80 gr/m²) – kvadratići. Kolekcija „Boyworld“ namenjena je mlađoj populaciji i prikazuje fantastične i maštovite scene iz vizure jednog divnog dečaka koji gleda kroz brodsko okno. Brodsko okno je njegov ulaz u svet avantura sa preslatkim i nimalo strašnim čudovištima.

Hemijska olovka „Football Popping“: idealno je za sve ljubitelje fudbala. Hemijska olovka neodoljivog i primamljivog oblika. Dodatno fantastičan utisak je iskačući efekat fudbalske lopte koji hemijska dobija kada se pritisne dugme. Čuvajte je dobro i držite na sigurnom.



 
Gordost i predrasuda“, najpopularniji roman Džejn Ostin, odvija se početkom XIX veka i slika običaje i naravi porodice Benet. U njihovo susedstvo se doseljava bogati mladi gospodin Bingli, kod koga često u posetu dolazi arogantan ali poželjan plemić Darsi. Bingli se odmah interesuje za Džejn, najstariju ćerku Benetovih, dok Darsi nailazi na niz poteškoća u prilagođavanju lokalnom društvu, i često se sukobljava sa njenom sestrom Elizabet. Kako vreme prolazi, Elizabet uviđa da Darsijev stav prema okolini ima opravdano utemeljenje i zbog toga menja mišljenje o njemu.
 
Glavna junakinja romana „Džulija“ Sandre Njuman je mehaničarka. Radi u Odeljenju za prozu Ministarstva istine. Godina je 1984. Pista Jedan dugo pripada transatlantskoj naciji Okeanije. Više se niko ne seća kad je otpočelo ratno stanje. Na vlasti je ultraautoritarna Partija pod vođstvom Velikog Brata. Ukratko, ovo je svet Orvelove „1984“.
 
Sani 5“ – junaci sirotišta „Zvezdana deca“ pomažu nam da zavirimo u sedamdesete godine prošlog veka, koje Taijo Macumoto realistično prikazuje uvodeći u pozadinu radnje likove iz pop kulture Japana tog vremena poput poznatih rvača, glumaca i pevača. Patnja ove dece opipljiva je i stvarna, igra i prepirke među njima ne prestaju, jer sve je to sastavni deo odrastanja. Čini se da naši junaci brže sazrevaju dolazeći u bliski dodir sa životnom nepravdom. Tajfun se približava sirotištu, ali Haruo, Kiko i drugari odavno su navikli na unutrašnje uragane i bure protiv kojih se bore nadom i ljubavlju.
 
Sani 6“ – u poslednjem delu mange „Sani“ priča kulminira teškim odlukama glavnih likova, a svodi se na prihvatanje promena i stremljenje ka budućnosti. Likovi se suočavaju sa unutrašnjim nemirima i izazovima, pronalazeći smisao i svrhu izvan doma za nezbrinutu decu. Neki započinju novi život dok drugi nalaze mir u rešavanju nerazrešenih pitanja iz vlastite prošlosti. Ovakvim epilogom mange „Sani“ autor naglašava važnost otpornosti, nade i snage koju donosi zajednica. Sani, automobil koji je bio metaforičko utočište i simbol slobode kroz celu priču, dobija dodatno simboličko značenje u završetku. On ostaje kao podsetnik na detinjstvo, snove i nevinost, ali i kao svedok prelaska likova na novu životnu etapu.

Svakog meseca očekuju vas novi pokloni.

Celokupna akcija trajaće do 31. januara 2025. godine.

Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
kompanija visa i izdavačka kuća laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom laguna knjige Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom
01.09.2024.
Od 1. jula 2024. do 31. januara 2025, prilikom kupovine Premium karticama Gold, Platinum, Signature i Infinite, koje su izdate u Srbiji, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili v...
više
proslavimo zajedno 7 rođendan delfi kutka uz sjajne lagunine knjige  laguna knjige Proslavimo zajedno 7. rođendan Delfi Kutka uz sjajne Lagunine knjige!
31.08.2024.
Povodom sedmog rođendana vašeg omiljenog Delfi Kutka, spremili smo nezaboravan poklon za vas! Od 31. avgusta do 8. septembra 2024. godine imate priliku da osvojite čak sedam knjiga u izdanju La...
više
 tajni klub jednoroga i tajni klub vilenjaka i vila u prodaji od 3 septembra laguna knjige „Tajni klub jednoroga“ i „Tajni klub vilenjaka i vila“ u prodaji od 3. septembra
30.08.2024.
Da li ste nekada videli jednoroge? A vilenjake i vile? Ako niste, to je zato što su deo Tajnog kluba, a i vi ćete poslati član, ako verujete u ova čarobna stvorenja i želite da im uđete u trag! ...
više
književno veče vanje bulića u aleksincu laguna knjige Književno veče Vanje Bulića u Aleksincu
30.08.2024.
U okviru „Aleksinačkog kulturnog leta“ priređena je promocija knjiga Vanje Bulića, koji je predstavio svoj novi roman „Sinajski testament“ i dopunjeno izdanje knjige „Muškarac u izvesnim godinama“. ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.