Laguna - Bukmarker - Druženje pisaca sa čitaocima tokom Sajamskih dana se nastavlja [video] - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Druženje pisaca sa čitaocima tokom Sajamskih dana se nastavlja [video]

Sajamski dani traju do 31. oktobra u svim Laguninim i Delfi knjižarama širom Srbije, Laguninim klubovima čitalaca u zemlji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.


 
Pored sjajnih popusta na Lagunina izdanja, veliki popusti važe za knjige na stranim jezicima, kao i za knjige drugih izdavača koji su se priključili Sajamskim danima, a ima ih čak 100.
 
Tokom druge nedelje ove manifestacije Lagunini pisci su nastavili druženje sa čitaocima.
 
U petak 22. oktobra u knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj ulici sa čitaocima su se družili pisci Mirjana Bobić Mojsilović, Dragan Velikić i Nebojša Jovanović, kao i prevodilac Nenad Dropulić.
 
Mirjana Bobić Mojsilović i Dragan Velikić potpisivali su svoje romane i odgovarali čitaocima na pitanja o svom stvaralaštvu.


 
Pisac Nebojša Jovanović nam je, nakon potpisivanja knjiga, preporučio nekoliko knjiga o istoriji i istorijskih romana koje bi svaka kućna biblioteka trebalo da ima.


 
Družili smo se i sa Laguninim prevodiocem Nenadom Dropulićem, u čijem prevodu čitate, između ostalog, knjige Tonija Parsonsa i Trejsi Ševalije. On nam je pričao o tajnama svog zanata.


 
Subotu 23. oktobar u Delfi knjižari SKC u Kralja Milana 48 obeležili su Marko Braković, Zoran Ž. Paunović, Jelena Holcer, kao i prevodilac Aleksandra Čabraja.
 
Sa Markom Brakovićem smo razgovarali o novom romanu „Balada dekadenta“ i njegovom specifičnom uglu promatranja sveta oko sebe.


 
Zoran Ž. Paunović je posetiocima potpisivao primerke svog novog romana u pričama „Tragovi u snegu“.


 
U razgovoru o knjizi „Kako se čitaju deca: Vodič za učenje roditeljstva“ pedagog Jelena Holcer nam je otkrila šta je potrebno da bi roditelji uspešno obavljali svoju ulogu.



Aleksandra Čabraja je prevela brojne omiljene Lagunine naslove, među kojima su knjige Sofi Kinsele i Edvarda Raderfurda, a glavni povod za razgovor bio je izuzetan prijem knjige „Dajana: Njena ispovest“ Endrua Mortona.


 
Utorak, 26. oktobar bio je rezervisan za druženje sa Vladislavom Vojnović, Momčilom Petrovićem i Dejanom Lučićem.
 
Momčilo Petrović potpisivao je svoju hit knjigu „Zanimljiva istorija Srba u 147 priča“ u knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj.
 
Sa Vladislavom Vojnović razgovarali smo o filmovanim knjigama.


 
Dejan Lučić pričao nam je o svojim špijunskim romanima i književnom stvaralaštvu u doba pandemije.



Iskoristite odlične popuste tokom Sajamskih dana, obradujte sebe i drage ljude novim knjigama!


Podelite na društvenim mrežama:

o romanu belo se pere na devedeset slovenačke autorke bronje žakelj 25 aprila u knjižari delfi skc laguna knjige O romanu „Belo se pere na devedeset“ slovenačke autorke Bronje Žakelj 25. aprila u knjižari Delfi SKC
24.04.2024.
Slovenačka autorka Bronja Žakelj, koja u prestonicu Srbije dolazi uz podršku ambasade Republike Slovenije, predstaviće beogradskim čitaocima roman „Belo se pere na devedeset“ u četvrtak 25. aprila od ...
više
održana promocija zbirke priča od šapata do vriska gorana skrobonje laguna knjige Održana promocija zbirke priča „Od šapata do vriska“ Gorana Skrobonje
23.04.2024.
Promocija knjige priča „Od šapata do vriska“ Gorana Skrobonje održana je 22. aprila u knjižari Delfi SKC. U pitanju su priče strave i fantastike, o kojima su govorili prof. dr Aleksandar Jerkov, knjiž...
više
nova izdanja domaćih autora laguna knjige Nova izdanja domaćih autora
23.04.2024.
Uskoro će se na knjižarskim policama naći deveto izdanje romana „Dorotej“ Dobrila Nenadića, kultne knjige koja je pomerila granice istorijskog romana i srpske književnosti. „Dorotej“ je roman na ivici...
više
još jedna knjiga o avanturama omiljenog pileta cile, zaljubljeno pile u knjižarama od 24 aprila laguna knjige Još jedna knjiga o avanturama omiljenog pileta: „Cile, zaljubljeno pile“ u knjižarama od 24. aprila
23.04.2024.
Nakon što smo upoznali našeg druga Cileta u knjizi „Cile, razmaženo pile“, pisac za decu Jovica Tišma sada nam predstavlja još jednu smehotresnu priču o Ciletu koja će male čitaoce upoznati s novim os...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.