Laguna - Bukmarker - Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja

Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom.



Od 1. do 31. decembra, prilikom kupovine karticom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona. Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom decembra možete izabrati:

Hemijske olovke – „Alice in Wonderland, Wondering in Wonderland (Set 2)“ – bajkovito dizajniran set iz kolekcije „Disney“. Set sadrži 2 hemijske olovke različitog dezena, sa fantastičnim citatima iz romana „Alisa u zemlji čuda“. Ovaj sjajan set, idealan za ljubitelje Diznija, biće vaš verni pratilac i pomoćnik u dnevnim obavezama.

Agenda A6 – „Disney, Alice in Wonderland“;

Notes Pocket – „HP, Hogwarts“ – ulepšajte svoj radni prostor ovim magično dizajniranim blokčićem za beleške. Blok sadrži 160 dizajniranih stranica na linije i zatvara se pomoću elastične trake. Dizajn je inspirisan bojama i motivima škole čarobnjaštva „Hogvorts“.

Pernica Harry Potter – „Barrel“;

Bogorodičina crkva u Parizu“ Viktora Igoa – u središtu Igoovog monumentalnog dela i jednog od najznačajnijih romana francuske književnosti nalaze se tri izuzetna lika uhvaćena u mrežu strasti i osvete. Zvonar Kvazimodo, arhiđakon Klod Frolo i prelepa Esmeralda akteri su jedne od najemotivnijih i najpotresnijih priča u istoriji svetske književnosti. Doslovno ali i simbolično, centralno mesto u romanu posvećeno je najvećem ostvarenju francuske gotičke arhitekture – Bogorodičinoj crkvi u Parizu. U ovaj jedinstveni prostor, Viktor Igo je smestio svoju svevremenu priču o ljubavi, požudi, izdaji, propasti i iskupljenju, koja do današnjeg dana ne prestaje da intrigira generacije čitalaca.

Čiča Gorio“, jedan od najvećih Balzakovih romana, majstorska je studija roditeljske ljubavi i realističan prikaz pariskih naravi. To je, pre svega, tragična priča o bogatom ocu koga je opsesivna ljubav prema ćerkama gurnula u finansijski krah, a onda i u smrt.

Laku noć, Punpune 10“ – vremena i ljudi se menjaju, ali prave vrednosti ostaju zauvek iste. Aiko je jedina spona koja Punpuna povezuje sa najznačajnijim periodom života – detinjstvom. Tada je sve bilo jednostavno: postojali su samo njih dvoje, njihov svet, a snovi nadohvat ruke. Ko je zaključao snove?

Kraj sveta je sve bliži. Da li je čovečanstvo zaslužilo spas? Deset godina potrage se isplatilo. Sada si odrastao čovek, Punpune!

Laku noć, Punpune 11“ – taman kad se učinilo da se desetogodišnja potraga za Aiko isplatila, Punpun saznaje da život ima druge planove. Kao u najcrnjem trileru, ceo svet se okrenuo naglavačke i Punpunovi planovi o zajedničkoj budućnosti s Aiko postali su nedostižna fantazija. Šta čovek treba da žrtvuje kako bi dobio komadić sreće? Postoji li sreća na planeti ispunjenoj patnjom, nesrećom i tugom?

Punpune, tvoja zrelost je na ispitu! Od sada živiš udvoje!

Ukoliko plaćate Visa premium karticama na Eden Books aplikaciji, dobićete na poklon pretplatu od 3 meseca za besplatno čitanje svih knjiga.
 
Celokupna akcija će trajati do 31. januara 2024. godine.

Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!


Podelite na društvenim mrežama:

branko anđić ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje laguna knjige Branko Anđić: Ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje
17.05.2024.
Ovogodišnji dobitnik Nagrade grada Beograda „Despot Stefan Lazarević“ u oblasti književnosti i prevodnog stvaralaštva u razgovoru za Danas govori o značaju ove nagrade, ali i o dve poslednje knjige na...
više
prikaz presfildovog romana ratnik kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva laguna knjige Prikaz Presfildovog romana „Ratnik“: Kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva
17.05.2024.
Vratio se Stiven Presfild. Autor bestselera o staroj Grčkoj – „Ognjena kapija“ i „Plime rata“ – u novom, uzbudljivom romanu „Ratnik“, pažnju je posvetio Starom Rimu. Zaplet romana je smešten u dve ...
više
prikaz knjige tajni život drveća zaljubljen u šumu laguna knjige Prikaz knjige „Tajni život drveća“: Zaljubljen u šumu
17.05.2024.
Retko je koja knjiga o prirodi privukla pažnju svetskih razmera i postala bestseler kao što je to slučaj sa naslovom „Tajni život drveća“ Petera Volebena. Zašto noćas tako šume jablanovi, tako stra...
više
ekskluzivno stiven erikson u beogradu 20 maja  laguna knjige Ekskluzivno: Stiven Erikson u Beogradu 20. maja!
17.05.2024.
Jedan od najznačajnijih svetskih autora žanra epske fantastike, Stiven Erikson, družiće se sa čitaocima u Beogradu u ponedeljak 20. maja od 17 sati u knjižari Delfi SKC. On će potpisivati svoje knjige...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.