Laguna - Bukmarker - Završen uzbudljiv šesti dan na Laguninom štandu - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Završen uzbudljiv šesti dan na Laguninom štandu

I petak, 25. oktobar, na štandu Lagune ulepšali su naši mnogobrojni verni čitaoci koji su uživali u gostovanjima pisaca, poklonima, ekskluzivnim naslovima i sjajnim akcijama.

Na Laguninom štandu je Dragana Jovanović potpisivala svoju knjigu „Sreća je u nama“. Dragana Jovanović sa mnogo ljubavi i saosećanja vodi čitaoce do najvišeg životnog cilja – dostizanja sreće.

„S obzirom na to da mi je ovo prvi Sajam knjiga na kojem sam u svojstvu autora a ne kupca, sve ovo mi deluje još ozbiljnije i inspirativnije za dalje pisanje. Laguna je izdavačka kuća koja prati pisca, podržava ga, te sam prezadovoljna komunikacijom koju imam sa njima. Kroz Sajam knjiga uspevam još neposrednije da dođem u vezu sa svojim čitaocima i tako bolje upoznam njih i njihove želje“, istakla je Dragana Jovanović.

Autor bestselera „Konstantinovo raskršće“, „Duge noći i crne zastave“ i „Znamenje anđela“ Dejan Stojiljković mnogobrojnim obožavaocima na štandu Lagune potpisivao je svoje knjige.

„Volim da dođem na Sajam jer je to najveći praznik za knjige. Laguna kao i uvek dominira baš ako i Arsenal u Premijer ligi. Srećan sam što vidim drage kolege, pisce, urednike koje nemam priliku često da srećem i, naravno, najveću radost mi pružaju čitaoci i susret sa njima, jer ipak je to ono najvažnije“, rekao je Dejan Stojiljković.

Čitaoci naklonjeni istorijskim prosedeima i nacionalnoj istoriji uživali su u druženju sa najčitanijim savremenim srpskim piscem Vukom Draškovićem, koji je svoj roman „Tamo daleko“ potpisivao na štandu Lagune. Veliki broj posetilaca je u nekoliko redova nestrpljivo čekao svoj potpisan primerak knjige „Tamo daleko“ i fotografiju sa autorom.

„Svake godine je sve manje posetilaca na Sajmu knjiga i svake godine sve veće osiromašenje naroda, jer upravo taj siromašni svet čita knjige, a obesno bogati ne bi bili tako bogati da su čitali knjige“, istakao je Vuk Drašković.

Dobitnik više srpskih i međunarodnih nagrada za književnost Svetislav Basara zatvorio je šesti dan Sajma na Laguninom štandu svojim gostovanjem i potpisivanjem nove knjige „Gnusoba“.

„Sajam je komercijalna manifestacija, neki bi rekli vašar knjiga, gde se ne prodaju samo romani i priče, već i stručne knjige, i to ne treba mešati. Ipak, nama je Sajam knjiga potreban jer je to jedini put tokom godine kad su svetla medija uperena na književnost i pisce, a to je preko potrebno ovom polupismenom narodu. Što se tiče mojih knjiga, i moje izdavačke kuće Laguna, prezadovoljan sam odnosom izdavača prema mojim knjigama i meni, i smatram da je Laguna najprofesionalniji izdavač u Srbiji. Moj novi roman ʼGnusobaʼ već posle nedelju dana doživeo je drugo izdanje i srećan sam zbog toga“, rekao je Svetislav Basara.

Imate još samo dva dana do kraja Sajma knjiga, s toga ne propustite sjajnu akciju koja vam nudi 3 naslova od mogućih 200 po specijalnoj ceni od 499 dinara.

Obradujte sebe i sebi drage osobe ekskluzivnim naslovima kao što su to roman „Žabe“ dobitnika Nobelove nagrade Mo Jena, novi roman nobelovca Marija Vargasa Ljose „Diskretni heroj“, „Priča o ljubavi i tami“ Amosa Oza, novi roman Gorana Skrobonje „Sva Teslina deca“ i mnogim drugim.

Naši dragi prijatelji kompanije Bambi, Schweppes, Naše zrno, Oriflame, Esi, Big tooth i vinarija Mačkov podrum učinili su sve da druženje sa omiljenim piscima bude prijatnije i lepše.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

prikaz romana plava je bila tvoja boja emotivna knjiga o čitaocu laguna knjige Prikaz romana „Plava je bila tvoja boja“: Emotivna knjiga o čitaocu
18.07.2024.
Po gruboj podeli fikcionalnih knjiga, postojale bi one koje odlikuje brz ritam i mogu se čitati pažljivo prateći radnju i izostavljajući „finese“. Druge bi bile „sporije“, knjige koje zahtevaju više p...
više
prikaz romana don kihote branilac čovekove slobodne volje laguna knjige Prikaz romana „Don Kihote“: Branilac čovekove slobodne volje
18.07.2024.
Nedavno izdanje priče o Servantesovom plemiću iz Manče, osim o ovom braniocu potčinjenih i slobodne volje, govori i o veštini prevođenja klasičnog dela svetske literature. Prevodilac je Aleksandra Man...
više
vesna radusinović najbolje funkcionišem u svetu fantazije, mašte, snova laguna knjige Vesna Radusinović: Najbolje funkcionišem u svetu fantazije, mašte, snova
18.07.2024.
Prva se usudila da kaže „muškarci su kao čokolada“ (2000), a četiri godine kasnije i da „Srbija ubija“. Na svoj način protumačila je termin „rasprodaja sreće“ (2004), razotkrila „srce od silikona“ (20...
više
dragutin minić karlo o knjizi nacionalistička geografija kako jedan srbin vidi ostatak sveta laguna knjige Dragutin Minić Karlo o knjizi „Nacionalistička geografija“: Kako jedan Srbin vidi ostatak sveta
18.07.2024.
Još kao klinac od pet-šet godina nekoliko puta sam bežao od kuće. Ne zato što mi je u kući bilo loše, nego zato što sam želeo da vidim svet. Mislio sam: mi smo tu gde jesmo, a svet je tamo negde, bleš...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.