Laguna - Bukmarker - Veliki broj biblioteka se pridružio Noći knjige - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Veliki broj biblioteka se pridružio Noći knjige

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se mnogobrojne biblioteke iz Srbije, ali i Crne Gore i Republike Srpske, koje će organizovati posebne programe za čitaoce.
 
– Narodna biblioteka Srbije 18, 20. i 21. juna daje popust od 30 odsto na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom „Noći knjige“.
– Čitava mreža Biblioteke grada Beograda omogućiće popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
– Narodna biblioteka Užice 17. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
– Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 17. i 18. juna odobrava popust od 40 odsto na godišnju članarinu.
– Narodna biblioteka Pirot 17. juna odobrava popust od 40 odsto na godišnju članarinu.
– Gradska biblioteka Subotica daje popust od 40 odsto na godišnju članarinu uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom Noći knjige.
– Biblioteka „Milovan Glišić“ u Ljuboviji 17. juna od 7 do 20 sati nudi besplatno učlanjenje novih članova, a biće organizovana i kolektivna poseta predškolaca biblioteci.
– Narodna biblioteka Kruševac 17. juna daje popust od 30 odsto na godišnju članarinu i organizuje Vidovdanski festival knjige.
– Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske 17. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnji upis u periodu od 12 do 17 sati.
– Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću od 8 do 19 sati poklanja pet članarina za odrasle, a od 8 do 15 sati poklanja deset članarina za decu.
– Narodna biblioteka Požega od 19 do 22 sata daje popust od 50 odsto na godišnju članarinu. U glavnom holu biblioteke biće organizovana neobična izložba knjiga: „Knjiga je misterija“. Planirane su i društvene igre za odrasle u čitaonici. Na Dečjem odeljenju, u isto vreme, biće organizovan program „Muzika traži uši“.
– Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu 17. juna od 16.30 do 18.30 organizuje radionicu i priredbu za najmlađe. Na radionici „Play and learn“ biće predstavljeni svetski klasici u dvojezičnom izdanju. U saradnji sa ateljeom Lulu mališani će moći da se zabave uz senčenje i knjigu „Naučite senčenje olovkom – Portreti“.
– Gradska biblioteka „Atanasije Stojković“ u Rumi od 17 do 23 sata organizuje bogat program za sve posetioce. Uživajte u razgovoru i druženju sa zavičajnim piscima i izložbi najlepše opremeljenih knjiga. Tog dana biće omogućeno 50 odsto popusta na prodajnu izložbu izdanja biblioteke.
– Narodna biblioteka Bečej za Noć knjige od 19 do 23 sata pripremila je bogat program za sve posetioce. Od 19 do 23 sata održaće se mini-sajam knjiga. Od 19 do 20 sati – dvojezični program za decu, noćna tura po biblioteci: istraživanje bibliotečkog fonda i prostora. Od 20 do 21 sat –priče za laku noć: dvojezična čitaonica sa radionicom za decu. Od 21 do 22 sat – predstavljanje komedije „San letnje noći“ Vilijama Šekspira. Gošća biblioteke: Dušanka Vidić, profesor engleskog jezika i književnosti, i predstavljanje nove knjige Lasla Berčeka na mađarskom jeziku. Od 22 do 23 sata budite budni uz knjigu – otvoreno o knjigama: bibliotekari, knjižničari, klub zavičajaca. Narodna biblioteka Bečej poziva građane da se priključe akciji opremanja mini-biblioteke za dečji kutak na dečjem odeljenju Doma zdravlja u Bečeju. Knjige za decu potrebno je doneti u prostorije biblioteke radnim danima od 7 do 19 sati, do 17. juna 2016. godine.
– Gradska biblioteka u Novom Sadu 17. juna do 22 sata omogućiće popust od 50 odsto na godišnju članarinu za novoupisane korisnike. Od 17 do 18 sati u biblioteci će se održati čitalački klub: Dobitnici Nobelove nagrade za književnost. Od 18 do 19.30 ispred biblioteke održaće se nastup članova Pevačkog edukativnog centra „Magic voice“.


Podelite na društvenim mrežama:

omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.