Laguna - Bukmarker - Veliki broj biblioteka se pridružio Noći knjige - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Veliki broj biblioteka se pridružio Noći knjige

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se mnogobrojne biblioteke iz Srbije, ali i Crne Gore i Republike Srpske, koje će organizovati posebne programe za čitaoce.
 
– Narodna biblioteka Srbije 18, 20. i 21. juna daje popust od 30 odsto na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom „Noći knjige“.
– Čitava mreža Biblioteke grada Beograda omogućiće popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
– Narodna biblioteka Užice 17. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
– Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 17. i 18. juna odobrava popust od 40 odsto na godišnju članarinu.
– Narodna biblioteka Pirot 17. juna odobrava popust od 40 odsto na godišnju članarinu.
– Gradska biblioteka Subotica daje popust od 40 odsto na godišnju članarinu uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom Noći knjige.
– Biblioteka „Milovan Glišić“ u Ljuboviji 17. juna od 7 do 20 sati nudi besplatno učlanjenje novih članova, a biće organizovana i kolektivna poseta predškolaca biblioteci.
– Narodna biblioteka Kruševac 17. juna daje popust od 30 odsto na godišnju članarinu i organizuje Vidovdanski festival knjige.
– Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske 17. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnji upis u periodu od 12 do 17 sati.
– Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću od 8 do 19 sati poklanja pet članarina za odrasle, a od 8 do 15 sati poklanja deset članarina za decu.
– Narodna biblioteka Požega od 19 do 22 sata daje popust od 50 odsto na godišnju članarinu. U glavnom holu biblioteke biće organizovana neobična izložba knjiga: „Knjiga je misterija“. Planirane su i društvene igre za odrasle u čitaonici. Na Dečjem odeljenju, u isto vreme, biće organizovan program „Muzika traži uši“.
– Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu 17. juna od 16.30 do 18.30 organizuje radionicu i priredbu za najmlađe. Na radionici „Play and learn“ biće predstavljeni svetski klasici u dvojezičnom izdanju. U saradnji sa ateljeom Lulu mališani će moći da se zabave uz senčenje i knjigu „Naučite senčenje olovkom – Portreti“.
– Gradska biblioteka „Atanasije Stojković“ u Rumi od 17 do 23 sata organizuje bogat program za sve posetioce. Uživajte u razgovoru i druženju sa zavičajnim piscima i izložbi najlepše opremeljenih knjiga. Tog dana biće omogućeno 50 odsto popusta na prodajnu izložbu izdanja biblioteke.
– Narodna biblioteka Bečej za Noć knjige od 19 do 23 sata pripremila je bogat program za sve posetioce. Od 19 do 23 sata održaće se mini-sajam knjiga. Od 19 do 20 sati – dvojezični program za decu, noćna tura po biblioteci: istraživanje bibliotečkog fonda i prostora. Od 20 do 21 sat –priče za laku noć: dvojezična čitaonica sa radionicom za decu. Od 21 do 22 sat – predstavljanje komedije „San letnje noći“ Vilijama Šekspira. Gošća biblioteke: Dušanka Vidić, profesor engleskog jezika i književnosti, i predstavljanje nove knjige Lasla Berčeka na mađarskom jeziku. Od 22 do 23 sata budite budni uz knjigu – otvoreno o knjigama: bibliotekari, knjižničari, klub zavičajaca. Narodna biblioteka Bečej poziva građane da se priključe akciji opremanja mini-biblioteke za dečji kutak na dečjem odeljenju Doma zdravlja u Bečeju. Knjige za decu potrebno je doneti u prostorije biblioteke radnim danima od 7 do 19 sati, do 17. juna 2016. godine.
– Gradska biblioteka u Novom Sadu 17. juna do 22 sata omogućiće popust od 50 odsto na godišnju članarinu za novoupisane korisnike. Od 17 do 18 sati u biblioteci će se održati čitalački klub: Dobitnici Nobelove nagrade za književnost. Od 18 do 19.30 ispred biblioteke održaće se nastup članova Pevačkog edukativnog centra „Magic voice“.


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.