Laguna - Bukmarker - Veliki broj biblioteka pridružio se Noći knjige - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Veliki broj biblioteka pridružio se Noći knjige

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se mnogobrojne biblioteke iz Srbije i regiona koje će organizovati posebne popuste i programe za čitaoce.

Biblioteka grada Beograda u Knez Mihailovoj 56 tokom celog dana omogućiće popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka Srbije od 11. do 13. juna odobrava popust od 30 odsto na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi tokom Noći knjige, 8. juna 2018.

Čitava mreža Biblioteke „Milutin Bojić“ u Beogradu 8. juna odobrava popust od 60 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ tog dana pripremila je poklon iznenađenje za prva tri studenta koja se prijave kod dežurnog bibliotekara.

Narodna biblioteka Užice 8. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini tokom celog dana odobrava popust od 40 odsto na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka Subotica odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka Kruševac 8. juna daje popust od 30 odsto na godišnju članarinu za nepovlašćene kategorije korisnika.

Gradska biblioteka u Novom Sadu i ove godine učestvovaće u manifestaciji Noć knjige. Odeljenje „Đura Daničić“ biće otvoreno do 22 sata, gde će Novosađani od 17 sati moći da se upišu u biblioteku i dobiju popust na članarinu od 50 odsto. U fondu Odeljenja biće izložena top-lista najčitanijih Laguninih izdanja u Gradskoj biblioteci u Novom Sadu. Pored toga biće organizovana i izložba pod nazivom „Pesme o biblioteci“.

Biblioteka „Braća Nastasijević“ u Gornjem Milanovcu 8. juna nudi pet besplatnih članarina i popust na knjige u knjižari Biblioteke.

Leskovački kulturni centar 8. juna priprema sjajan program pod nazivom „Smeh u noćne sate“ koji počinje u 21 sat. U programu učestvuju: Mija Kulić, Dragomir Radovanović, Zoran Jovanović, Danilo Kocić, Svetolik Stanković...

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu tog dana od 20 sati do ponoći omogućiće popust od 50 odsto na učlanjenje.

Biblioteka „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu tog dana odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
 
Gradska biblioteka „Atanasije Stojković“ u Rumi 8. juna u 19 sati organizuje književnu tribinu pod nazivom: „Ruma u staroj srpskoj štampi“, autora Đorđa Boškovića. U holu Biblioteke od 12 do 23 sata biće organizovana prodajna izložba njihovih izdanja sa popustom od 50 posto.

Biblioteka „Milovan Glišić“ u Ljuboviji omogućiće 8. juna besplatno učlanjenje za dobrovoljne davaoce krvi, invalide i osobe sa posebnim potrebama. Tog dana biblioteku će posetiti predškolci, a biće organizovana i izložba najčitanijih Laguninih knjiga.

Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu 8. juna odobrava popust od 20 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu tog dana omogućava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici tog dana omogućava popust do 40 odsto na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka Pančevo 8. juna omogućava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka „Branko Radičević“ u Lebanu tog dana omogućava besplatno učlanjenje na dečjem i odraslom odeljenju.

Narodna biblioteka „Miodrag Borisavljević“ u Apatinu 8. juna od 17 sati do ponoći nudi besplatno učlanjenje i organizuje prodajnu izložbu Laguninih izdanja.

Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću tog dana poklanja pet članarina za odrasle i deset članarina za decu.

Narodna biblioteka u Kuli 8. juna tokom celog dana nudi besplatno učlanjenje u biblioteci u Kuli i svim ograncima ove biblioteke!

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ u Kikindi od 17 do 20 sati omogućava popust od 50 posto na godišnju članarinu. Izložba pod nazivom „Gustav Klimt, preteča moderne“ biće otvorena u 19 sati. Nakon otvaranja, biće prikazan film o ovom „najvažnijem slikaru austrijske secesije s izrazito istančanim simbolističkim stilom“. Program se realizuje u saradnji sa „Kulturforumom Belgrad“ i uz podršku kompanije „Frikom“.


Podelite na društvenim mrežama:

 ja sam heroj 5 kenga hanazave u prodaji od 1 avgusta laguna knjige „Ja sam heroj 5“ Kenga Hanazave u prodaji od 1. avgusta
31.07.2024.
Novi i nagrađivani manga serijal Kenga Hanazave u izdanju Lagune, „Ja sam heroj“, vodi nas u bitku protiv pošasti koja preti čitavom čovečanstvu! U petom nastavku vest o zombijima preplav...
više
emotivno i uzbudljivo spasen ine mur u prodaji od 31 jula laguna knjige Emotivno i uzbudljivo: „Spasen“ Ine Mur u prodaji od 31. jula
30.07.2024.
Senzualan i mračan, moćan i zavodljiv,  roman „Spasen“ Ine Mur vodiće vas kroz vrtloge uzburkanih osećanja i strasti. Spasti čoveka iz ralja smrti za većinu bi bio junački čin. No ne i za Obri...
više
prva knjiga serijala srećne porodice ane grigorjev u prodaji od 31 jula laguna knjige Prva knjiga serijala „Srećne porodice“ Ane Grigorjev u prodaji od 31. jula
30.07.2024.
„Srećne porodice 1“ Ane Grigorjev poučna je slikovnica u kojoj će mališani upoznati tri porodice i njihovu svakodnevicu, uz vesele dogodovštine i lepe manire. Pred vama je prva slikovnica u serijalu. ...
više
knjiga nedelje đavo u belom gradu  laguna knjige Knjiga nedelje – „Đavo u Belom gradu“
29.07.2024.
Za svoje članove Laguna uvek ima dobre vesti! Svake nedelje jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu nedelje. To znači da će naši članovi samo te nedelje moći da kupe Knjigu nedelje sa spec...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.