Laguna - Bukmarker - U prodaji veličanstvena završnica jedne od najmaštovitijih epskofantastičnih saga 21. veka – „Utroba zemlje“ Pitera V. Breta - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

U prodaji veličanstvena završnica jedne od najmaštovitijih epskofantastičnih saga 21. veka – „Utroba zemlje“ Pitera V. Breta

„Utroba zemlje“ Pitera V. Breta, peta knjiga u epskofantastičnom serijalu „Demonski ciklus“, od danas u prodaji u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca.



Na predstojećem 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji će se održati od 21. do 28. oktobra 2018. ekskluzivni gost Lagune i Sajma knjiga biće Piter V. Bret, jedan od najpoznatijih svetskih pisaca epske fantastike.
 
Piter V. Bret će na Sajmu promovisati serijal „Demonski ciklus“, jednu od najmaštovitijih epskofantastičnih saga dvadeset prvog veka.
 
Piter V. Bret je postavio novi standard u herojskoj fantastici. Moćna saga o ljudskoj vrsti koju su demoni doveli do ivice istrebljenja i o preživelima koji uzvraćaju udarac ostavlja čitaoce bez daha.
 
Od davnina, krvožedni demoni su lovili u noći, u pokušaju da zatru ljudsku vrstu; radi sopstvene zaštite, njeni raštrkani ostaci oslanjali su se na poluzaboravljenu magiju. Ipak, onda su se pojavila dva junaka – bliska kao braća sve dok se između njih nije isprečila gorka izdaja. Arlen Stog je postao poznat kao Iscrtani Čovek, od glave do pete istetoviran moćnim magijskim simbolima zahvaljujući kojima se mogao bez oružja boriti protiv demona. Džardir, opremljen magijskim oružjem, nazivao je sebe Izbaviteljem – ličnošću koja će, ako je verovati proročanstvima, ujediniti čovečanstvo i povesti ga u pobedu u Šarak kau – poslednjem ratu protiv demonskog soja.
 
Ipak, u pokušaju da prebace borbu na demonsko tlo, Arlen i Džardir su možda izazvali kraj svega do čega im je stalo, jer demoni se već roje i prete da preplave čitav svet. Rat je pred vratima, i čovečanstvo se ne može nadati pobedi ukoliko Arlen i Džardir, uz pomoć Arlenove žene Rene, ne savladaju zarobljenog demonskog princa i ne prisile lukavo stvorenje da ih povede u Utrobu, gde se demonska majka koti i donosi na svet vojsku bez kraja i konca.

Rat je počeo...
 
Arlenovim i Džardirovim najprisnijim prijateljima i saveznicima – Liši, Ineveri, Rejgenu i Elisi – pada u zadatak da okupe razjedinjene narode Slobodnih gradova i povedu ih u borbu protiv demonske poplave, a za to vreme Arlen, Rena i Džardir kreću u očajnički poduhvat u najmračnije dubine zla – odakle ne očekuju da se vrate živi.
 
Pablišers vikli preporučuje Bretov surovi serijal „čitaocima umornim od saosećajnih zlikovaca, čitaocima koji žude za malo orčkog pokolja, kao u dobra stara vremena“.
 
Knjigu „Utroba zemlje“ možete pronaći od 24. avgusta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
selimiru raduloviću uručena nagrada meša selimović  laguna knjige Selimiru Raduloviću uručena nagrada „Meša Selimović“
16.04.2024.
U utorak 16. aprila na Kosančićevom vencu u Beogradu, na mestu nekadašnje Narodne biblioteke, pesniku Selimiru Raduloviću svečano je uručena prestižna nagrada „Meša Selimović“ za pesničku zbirku „Zapi...
više
to blurb or not to blurb nije sve amazing, surprising i breathtaking ili  laguna knjige To blurb or not to blurb: Nije sve amazing, surprising i breathtaking... ili?
16.04.2024.
U moru fenomenalne, sjajne, spektakularne i književnosti koja oduzima dah, postavlja se pitanje: to blurb or not to blurb? Prenosimo vam sjajan tekst koji je objavljen na hrvatskom književnom prortalu...
više
20 popusta za predavanje huana pabla eskobara laguna knjige 20% popusta za predavanje Huana Pabla Eskobara
16.04.2024.
Huan Pablo Eskobar, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar“, poznat i pod imenom Sebastijan Marokin, predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Eskobara, u četvrtak 9. maja u MTS dvor...
više
promocija romana moja ljubav nikola tesla u rumi laguna knjige Promocija romana „Moja ljubav Nikola Tesla“ u Rumi
16.04.2024.
U Gradskoj biblioteci „Atanasije Stojković“ u Rumi, u sredu 17. aprila od 18 sati, biće predstavljen roman Ane Atanasković „Moja ljubav Nikola Tesla“. A već narednog dana, 18. aprila, takođe od 18 sat...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.