Laguna - Bukmarker - Sve što školarci žele da znaju u osam zanimljivih edukativnih knjiga - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sve što školarci žele da znaju u osam zanimljivih edukativnih knjiga

U izdanju Lagune od petka, 24. jula u prodaji edukativne knjige za male školarce.

Zakorači u fascinantni svet ilustrovanih knjiga koje predstavljaju najzanimljivije i najvažnije podatke raznih oblasti iz svih krajeva sveta.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o životinjama“
Uđi u zapanjujući svet životinja i upoznaj se sa pojedinostima o fauni svih staništa. Od afričke savane do polarne klime, saznaj koja stvorenja naseljavaju svaku oblast na planeti i kako žive. Upoznaj najokrutnije, najneobičnije, one koji ostaju neprimećeni... Sve ono što bi ljubitelj životinja trebalo da zna, uz najbolje slike i zanimljivosti.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o srednjovekovnim zamkovima“
Otkrij fascinantni svet srednjovekovnih zamkova: kako se živelo u ovim spektakularnim tvrđavama, njihove odbrambene sisteme i tajna oružja i ko su bili njihovi stanovnici. U ovoj knjizi naći ćeš najvažnije podatke, kao i najbolje slike i mnoštvo neobičnih činjenica.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o ljudskom telu“
Kreni na uzbudljivo putovanje ljudskim telom, najsavršenijom mašinom na svetu. Saznaj kako rade najvažniji organi i kako se obavljaju vitalne funkcije, od kretanja do varenja ili reprodukcije. Otkrij sve najzabavnije podatke, praćene slikama na kojima su prikazani svi detalji i zapanjujuće zanimljivosti.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o dinosaurusima“
Uroni u uzbudljivi svet dinosaurusa, tih neobičnih stvorenja koja su naseljavala našu planetu pre više miliona godina. Saznaj kako su izgledali, šta su jeli i kako su se razmnožavali, sa kojim životinjama su delili teritoriju i kako su evoluirali do svog misterioznog istrebljenja. Ovde su svi podaci potrebni da bolje upoznaš ove zadivljujuće životinje, kao i sjajne slike i bezbroj zanimljivosti.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o Egiptu“
Upoznaj istoriju Egipta, velike drevne civilizacije koja je ostavila mnoštvo nerešenih misterija. Otkrij ulogu piramida, ko su bili najmoćniji faraoni i kako je moguće da su neke mumije savršeno očuvane do današnjeg dana. U ovoj knjizi naći ćeš ključne podatke i mnogo zanimljivosti, kao i slike koje pokazuju kakvi su bili i kako su živeli stari Egipćani.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o čarobnjacima i mitološkim bićima“
Uroni u neverovatni svet magije i fantastičnih bića koja žive u najstarijim legendama. Upoznaj moćne čarobnjake, najužasnija stvorenja i zagonetna bića koja izazivaju čuđenje i strah. Podatak po podatak, uz bezbroj zanimljivosti i živopisnih slika, otkrićeš da se često iza mita krije uzbudljiva priča.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o gusarima“
Ova knjiga uvešće te u uzbudljivi svet gusara, korsara i bukanira, gde ćeš, jednu za drugom, otkriti sve njihove tajne: njihove navike i način života, njihovu ulogu u istoriji, gusare koji su stekli slavu... Sve najvažnije podatke, zajedno sa slikama i još mnogo zanimljivosti.
 
„101 činjenica koju treba da znaš o hororu“
Zakorači u jezivi svet užasa u ovoj knjizi koja nam predstavlja najstrašnije likove iz svih krajeva sveta. Upoznaj legend o najstravičnijim događajima koje su se usmeno prenosile, uz upečatljive slike i mnoštvo neobičnih činjenica.
 
Otkrij fascinantni svet koji ti nudi osam ilustrovanih i zanimljivih knjiga koje će se od petka, 24. jula naći u prodaji u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs, kao i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
svako ima svoju priču čuvarka priča sali pejdž u prodaji od 16 aprila laguna knjige Svako ima svoju priču – „Čuvarka priča“ Sali Pejdž u prodaji od 16. aprila
15.04.2024.
Divna, emotivna i saosećajna, knjiga „Čuvarka priča“ Sali Pejdž je pravo malo blago sa raskošnom lepezom junaka od kojih se teško rastajemo. Kada Dženis počne da radi za gospođu B – prepredenu deve...
više
nagrada grada beograda za književnost branku anđiću laguna knjige Nagrada grada Beograda za književnost Branku Anđiću
15.04.2024.
Privremeni organ Grada Beograda doneo je odluku o Nagradi grada Beograda – „Despot Stefan Lazarević“ za rad i stvaralaštvo u više kategorija, zaslužnim pojedincima koji su svojim radom u prethodnoj go...
više
dečja knjiga nedelje neka plastično postane fantastično  laguna knjige Dečja knjiga nedelje – „Neka plastično postane fantastično“
15.04.2024.
Za svoje članove Laguna uvek ima dobre vesti! Svake nedelje jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Dečju knjigu nedelje. To znači da će naši članovi samo te nedelje moći da kupe Dečju knjigu ned...
više
knjiga nedelje heroji i gubitnici  laguna knjige Knjiga nedelje – „Heroji i gubitnici“
15.04.2024.
Za svoje članove Laguna uvek ima dobre vesti! Svake nedelje jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu nedelje. To znači da će naši članovi samo te nedelje moći da kupe Knjigu nedelje sa spec...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.