Laguna - Bukmarker - Sladak početak škole - na poklon knjige i proizvodi Bambi - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sladak početak škole - na poklon knjige i proizvodi Bambi

Početak nove školske godine predstavlja nove izazove kako za đake, tako i za roditelje. Kako bi najmlađe čitaoce na najbolji mogući način pripremili za predstojeći period izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi organizovali su akciju „Sladak početak škole“ koja će mališanima ulepšati prve školske dane.

Od ponedeljka, 26. avgusta, uz kupovinu dve knjige za decu ili tinejdžere u izdanju Lagune na poklon dobijate ukusni Bambi proizvod i još jednu poklon knjigu u izdanju Lagune koju smo pripremili za vas, „Veštica iz kupinovog dola“, „Goblini s drveta“, „Legenda o najgorem dečaku na svetu“ i druge koje možete odabrati na kasi prilikom kupovine.

Akcija „Sladak početak škole“ vodi na uzbudljivu avanturu koja utiče na koncentraciju i bolje pamćenje kod dece kroz neverovatne priče najboljih Laguninih dečjih knjiga i slatkih ukusa Bambi plazmica ili Juhu čokoladica.

Svaka reč iz dobre knjige za decu odjekne u dečjoj glavici, stimuliše maštu, stvara slike, uči razumevanju sveta. I stvara zdravu podlogu za samostalno istraživanje kućne, a potom i one velike, školske biblioteke.

Uz dobre knjige obradujte svoje mališane i omiljenim Plazma keksićima za decu sa dodatno obogaćenom mlečnom formulom, omega-3 masnim kiselinama koje doprinose boljoj koncentraciji i boljem pamćenju, kao i 12 vitamina i 3 minerala za pravilan rast i razvoj dece. Plazma keksići za decu pružaju zdravo i razigrano odrastanje uz različite oblike keksića, i to u obliku životinja.

Pune mleka, sa najkvalitetnijom Bambi mlečnom čokoladom i najrazličitijim vrstama punjenja, Juhu je jedan od najomiljenijih dečjih slatkiša.

Slatka akcija zbog koje će mališani s nestrpljenjem čekati prve školske dane važi u svim knjižarama Delfi do 6. septembra 2013. godine.

Roditelji, ako želite svojoj deci da obezbedite kvalitetniji i ukusniji početak škole, posetite najbližu knjižaru Delfi i pružite svom detetu interesantno lutanje svetovima mašte, skrivenih između stranica dragih nam knjiga začinjenih slatkim ukusima omiljenih Bambijevih proizvoda.

Na ovoj akciji važe članski i količinski popusti, a spisak poklon knjiga možete pronaći na kasi.
 


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.