Laguna - Bukmarker - Sjajne akcije za Svetski dan knjige! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sjajne akcije za Svetski dan knjige!

Dan koji cela planeta obeležava kao Svetski dan knjige je 23. april. Ali kada ste knjigama okruženi svaki dan kao mi u Laguni, onda je za nas svaki dan Dan knjige!



Ipak, u nedelji kada svi posebnu pozornost posvete njenom veličanstvu – knjizi, za čitaoce smo pripremili nekoliko sjajnih akcija koje donose snižene cene na izuzetna dela svetske književnosti.

U okviru akcije „Upola cene“, do 30. aprila odabrani naslovi sniženi su 50%. Među knjigama koje se nalaze na akciji su: „Bilo jednom u Holivudu“ Kventina Tarantina, „Autobiografija“ Agate Kristi, „Slikar duša“ Ildefonsa Falkonesa, „Flajšman je u škripcu“ Tafi Brodeser-Akner, „Žena francuskog poručnika“ Džona Faulsa, „Apsint“ Gorana Milašinovića, „Vozom za Samarkand“ Guzelj Jahine, „Predanja o prirodi“ Kler Kok-Starki, „Austrijanka“ Zorana Milekića, „Blistavo i strašno – drugi deo“ Bekima Fehmiua, i mnoge druge. Popust važi u svim knjižarama Delfi, kao i na sajtovima delfi.rs i laguna.rs. Za kupovinu artikala sa akcije ne važe članski i količinski popusti.

Naslove na akciji „Upola cene“ možete pogledati ovde.

Jedan od važnih svetskih autora koji je književnom svetu ostavio brojna remek-dela je čuveni britanski pisac Teri Pračet. Kako bi 28. aprila napunio 76 godina, ljubitelje njegovih knjiga želimo da obradujemo odličnom akcijom. Do 28. aprila, samo na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, odobravamo dodatni količinski popust od 10% na tri ili više kupljenih knjiga Terija Pračeta, na srpskom i engleskom jeziku. Tokom trajanja akcije važiće članski, količinski i fiksni popust.

Još jedna prilika za dobre knjige je akcija „Rođeni u aprilu“. Povod za slavlje su rođendani pisaca u aprilu, a do 30. aprila odobravamo 25% fiksnog popusta, koji se ne može kombinovati sa ostalim popustima i akcijama. Naslovi u izdanju Lagune koji su sniženi sigurno će vam osvojiti srce i uzburkati maštu: „Ubiti pticu rugalicu“ i „Idi postavi stražara“ Harper Li, „Džejn Ejr“ Šarlote Bronte, „Portret jedne dame“ Henrija Džejmsa, „Bez zaklona“ i „Demon Koperhed“ Barbare Kingsolver, „Kod ženskog raja“ i „Nana“ Emila Zole, „Mrtve duše“ Nikolaja Vasiljeviča Gogolja i „Poslednji jednorog“ Pitera S. Bigla.

Naslove na akciji „Rođeni u aprilu“ možete pogledati ovde.

I da ne zaboravimo, čitanje je navika koja se stiče u detinjstvu, i zato naučite svoju decu da, umesto telefona, u rukama drže knjige. Sjajnu akciju „Kako bez ekrana!?“ pokrenuli su Laguna i Malo pozorište „Duško Radović“ sa ciljem podizanja svesti o štetnosti prekomerne upotrebe tehnologije, i skretanja pažnje mališanima da je stvarni svet bolji od virtuelnog. Od ponedeljka 22. aprila u svim Delfi knjižarama u Beogradu, uz kupovinu dva naslova Male Lagune, na poklon se dobija vaučer za vikend predstave Malog pozorišta „Duško Radović“ u maju i junu. Vaučer važi za dve osobe, za predstavu po izboru, uz obaveznu najavu dolaska na 011/7858-440 ili na mejl biletarnica@malopozoriste.co.rs. Predstave se održavaju subotom u 17 sati i nedeljom u 12 sati. Akcija traje do isteka zaliha.

Uživajte u čitanju!


Podelite na društvenim mrežama:

tom holand ispod površine rimskog mira 1 deo laguna knjige Tom Holand: Ispod površine Rimskog mira – 1. deo
26.07.2024.
Tom Holand, kako to tvrdi vojska njegovih vatrenih pratilaca, poseduje jedinstvenu sposobnost da oživi antiku. Ovaj nagrađivani britanski istoričar, biograf i prezenter, u svojim uzbudljivim delima i ...
više
saša bošković mange spaja kvalitet sadržaja i crteža laguna knjige Saša Bošković: Mange spaja kvalitet sadržaja i crteža
26.07.2024.
Nakon završenog manga serijala Laku noć, Punpune izdavačka kuća Laguna je odlučila da publici ponudi dva nova naslova popularnih japanskih stripova. U pitanju su mange Ja sam heroj i Sani. B...
više
akcija i raspust je za lektiru od 1 do 14 avgusta 2024  laguna knjige Akcija „I raspust je za lektiru“ od 1. do 14. avgusta 2024.
26.07.2024.
Znamo da je leto namenjeno igri, igri i igri, a škola je ostala negde u dalekoj i maglovitoj prošlosti, ali hajdemo i knjige da primimo u društvo i videćete koliko vam radosti mogu doneti u danima ras...
više
osvežite svoje leto uz nescafé i lagunu laguna knjige Osvežite svoje leto uz Nescafé i Lagunu
26.07.2024.
Da su knjiga i kafa savršena kombinacija, dobro je poznato. Zato su Izdavačka kuća Laguna i Nescafé odlučili da vam ulepšaju ovo leto i da vam priušte istinsko uživanje u čitanju i ispijanju hladne, o...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.