Laguna - Bukmarker - Savršeni pokloni u Delfi knjižarama - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Savršeni pokloni u Delfi knjižarama


Delfi knjižare, a naročito knjižara Delfi Skver, poznate su po svom bogatom asortimanu gift programa. Bez obzira na godišnje doba ili povod, izdvojili smo pet inspiracija za različite poklone. Možda ste oduvek tražili nešto od ovih artikala samo za sebe – i to je sjajan povod da nas posetite i pogledate šta još imamo u ponudi.

DECA

Dečji rođendani su večna tema, a ponekad i glavobolja kad ne poznajemo dete dovoljno dobro. Budući da su retro igračke veliki trend u svetu, pa i kod nas, izdvojili smo ove divne predmete koji će se dopasti svakom ljubitelju neprolaznih igara.



GEEKOVI

USB ključ, lampica za noćno intimno čitanje, zaštitna futrola za mobilni telefon… Ljubitelji superheroja ili aktuelnih serijala, obratite pažnju na gift program u Delfi knjižarama! Ovaj izbor se neprestano obogaćuje a novi junaci pristižu u knjižare. Nema razloga da ne apdejtujete svoj tehno gedžet u skladu sa aktuelnim omiljenim junakom.



Osavremenite svoju kuhinju

Nekada nije neophodno renovirati kuhinju da bi dobila novi sjaj. Dovoljne su i svakodnevne „alatke“ poput kutlača i hvataljki, izrađene od kvalitetnog silikona, savršenog dizajna i u modernim bojama da oplemene vašu trpezu ili gastronomski ugođaj. A kad smo kod gastronomije, obavezno pogledajte i set noževa za sireve, idealan poklon za svakog ljubitelja prefinjene kuhinje.



Moderan muškarac

Već smo napomenuli da je retro „in“. Retro dizajn predmeta koje bi svaki gospodin trebalo da ima pri ruci. Na putovanju, kod kuće, u torbi. Ako već on ne voli ovakav dizajn, ženski ukus i izbor mogu da prevagnu i počnu sa ubeđivanjem da je „retro baaaš in“!



Zabavi nikad kraja

Potreban vam je poslednji detalj za vašu zabavu koji će je učiniti nezaboravnom? Ovi stakleni šejkeri sa egzotičnim motivima su pravi izbor! Ili možda ipak disko kugla? A „Party“ naočare zbog kojih niko neće zaboraviti vašu pojavu na zabavi? Domaćini, obratite pažnju na konfete i vesele lampice u obliku ružičastih flamingosa.



Neodoljivi retro šik

Svaka dama koja drži do sebe voli da ima ukusno dizajnirane detalje uz svom neseseru. Svetlucava mini četka za kosu, retro ogledalce u stilu dvadesetih, pop art manikir set, elegantni držač za tašnu potreban za izlaske, i neodoljiva pastelna boja novčanika koji se može nositi i kao torbica kad se krene na kafu sa drugaricom… Neodoljivo, a dostojno izbora jednog Kosmopolitena ili Ela!



Podelite na društvenim mrežama:

6 knjiga za put spakujte se lagano laguna knjige 6 knjiga za put: Spakujte se lagano
31.07.2024.
Nemate mnogo mesta u svom koferu ali ne želite da se odreknete dobrog letnjeg štiva? Zato smo za vas spremili 6 preporuka za „tanke“ knjige koje možete sa sobom poneti na letovanje. Svaki od naslova i...
više
filip čolović živimo u vremenu pogrešnih heroja laguna knjige Filip Čolović: Živimo u vremenu pogrešnih heroja
31.07.2024.
Kada sam počinjao da pišem „Vir“, ni na kraj pameti nisam imao distopijski roman. Ni sada ne mislim da knjigu možemo jednostavno svrstati u taj žanr, mada razumem da će ljudi roman čitati u tom ključu...
više
 sinajski testament promovisan u šekovićima laguna knjige „Sinajski testament“ promovisan u Šekovićima
31.07.2024.
U Šekovićima, u Republici Srpskoj, u toku je manifestacija „Kul jul“ (skraćenica za kulturni jul), koju organuizuje lokalna Turistička organizacija. Tradicionalno je jedan dan u okviru  „Kul jula...
više
od 1 avgusta u prodaji čuveni roman ivana tokina pas u izdanju lagune laguna knjige Od 1. avgusta u prodaji čuveni roman Ivana Tokina „Pas“ u izdanju Lagune
31.07.2024.
Nežan, topao i duhovit – takav je čuveni roman Ivana Tokina „Pas“, čije novo izdanje objavljuje izdavačka kuća Laguna.   Pas iz Tokinovog romana je koliko-toliko pripitomljeni gradski šmeker. O...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.