Laguna - Bukmarker - Sajam knjiga još samo u nedelju! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sajam knjiga još samo u nedelju!

Subota je na štandu Lagune bila dan sa najvećom gužvom od početka Sajma. I to s razlogom.



Svoje knjige danas su potpisivali pevačica Ana Milenković, koja je za najmlađe napisala čarobnu knjigu „Lav i magična slova“, autorka knjige „Moja ljubav Nikola TeslaAna Atanasković, pisac Branislav Janković je potpisivao svoju poslednju knjigu „Zidanje ambisa“, ali i prethodne hitove, kao što su „Suze svetog Nikole“, „Gvozdeni oblaci“, „Peta žica“ i mnoge druge. Svoj roman „Van kontrole“ potpisivao je nagrađivani pisac Vladan Matijević.

Sa svojim čitaocima su se u subotu družili i Jelena Bačić Alimpić, Simonida Milojković, Dejan Stojiljković, Vladimir Kecmanović, Branko Rosić, Ante Tomić, Goran Petrović, Dejan Tiago-Stanković i Vedrana Rudan.

Roman „Kletva“ bestseler autorke Jelena Bačić Alimpić je već mesecima na top-listi, a nalazi se i među najtraženijim knjigama na ovogodišnjem Sajmu knjiga. Autorka nije dozvolila da iko od ljubitelja njenih knjiga ode sa sajma bez potpisanog primerka. Simonida Milojković je potpisivala svoju novu knjigu „U zagrljaju princa tame“. Kako izgleda kada mlado biće zapadne u kandže sekte i postoji li izlaz, to nam u novoj knjizi otkriva poznata autorka.

Lagunin hit pisac Dejan Stojiljković dočekivao je svoje čitaoce i potpisivao knjige „Senka i san“, „Dukat za lađara“, „Neonski bluz“, „Konstantinovo raskršće“ i mnoge druge. Pisac Vladimir Kecmanović, čiji se najnoviji roman „Kad đavoli polete“ nalazi na listi najtraženijih naslova na Sajmu knjiga, takođe je danas potpisivao novi roman na Laguninom štandu. Novinar i pisac Branko Rosić je potpisivao svoj roman „Dolazak matadora“, dok je hrvatski pisac i scenarista Ante Tomić potpisivao svoje hit knjige „Što je muškarac bez brkova“, „Čudo u Poskokovoj Dragi“ i „Pogledaj što je mačka donijela“.

Romani „Papir“ i „Ikonostas“ književni su događaj godine i hitovi ovogodišnjeg Sajma knjiga. Autor Goran Petrović strpljivo je potpisivao primerke svojim čitaocima. Hit pisac Dejan Tiago-Stanković potpisivao je knjigu  „Odakle sam bila, više nisam“, koja se trenutno nalazi na prvom mestu Lagunine top-liste beletristike, a koja je i na Sajmu knjiga među najtraženijima. Dan smo završili gostovanjem i potpisivanjem regionalne bestseler autorke Vedrane Rudan.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Evo liste top 5 najtraženijih naslova:
Pobednici“, Fredrik Bakman
Nebeska dvorišta“, vladika Grigorije
Odakle sam bila, više nisam“, Dejan Tiago-Stanković
Mala Italijanka“, Lusinda Rajli
Noćna škola“, K. Dž. Doerti

Pored uobičajenih sajamskih popusta od 15%, uz članske popuste do 20% na štandovima Lagune u Hali 1 i 4, i ove godine smo spremili popuste za kupovinu više knjiga. Za kupovinu 3–5 knjiga važiće dodatni popust od 10%, popust od 15% odnosiće se na kupovinu 6–8 knjiga, a za kupovine preko 9 knjiga dodatni popust je 20%. I ovog puta imaćemo omiljene akcije čitalaca „3 knjige za 499 dinara“ i „3 knjige za 999 dinara“. Rođendanski popust od 40% važi za kupovinu do 3 Lagunine knjige.

Dobro došli!

Partner Lagune na ovogodišnjem Sajmu knjiga je Banca Intesa, a Laguni su se pridružili i brojni sponzori: Bambi, Henkel, Sarantis, Haier, Generali, Flixbus, PS Fashion, Esi.


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.