Laguna - Bukmarker - Putovanje pomerisrca – Grčka - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Putovanje pomerisrca – Grčka

Doživite jedinstvo uma, duše i tela na putovanju  . Posetite atraktivna mesta i otkrijte zašto je njihova snaga neiscrpna. Učestvujte u Susretima, vežbajte na radionicama i iskusite nove načine buđenja Ljubavi. Osetite kako vam se energija uvećava, pogledi na svet menjaju, a srce puni radošću. Vodi vas Ivana Kuzmanović, književnica i love-life coach, instruktor či-gonga i reikija. Sa putovanja donose se nezaboravna iskustva i obogaćena duša.

  

6 DANA – AUTOBUSOM

POLAZAK: 27. 05. 2011.                                                      
POVRATAK: 01. 06. 2011.

1. dan BEOGRAD–SOLUN. Sastanak grupe ispred hotela Continental (savska strana) u 21.30. Polazak u 22h.
pomerisrca – upoznavanje sa programom pomerisrca, predstavljanje planiranih radionica i izlaganje na temu „Ljubav s velikim Lj“.

2. dan SOLUN–NEI PORI. Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Razgledanje grada autobusom: Bela kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Galerijusov slavoluk, Rotonda, Zejtinlik. Nastavak putovanja – smeštaj u hotelu u Nei Poriju. Večera. Noćenje.
pomerisrca – 19.00 – „Pravilno disanje i ishrana“ – predavanje i praktične vežbe.

3. dan NEI PORI–METEORI–NEI PORI. Doručak. Polazak za Meteore u 10.30. Manastiri Meteori su skupina pravoslavnih manastira u blizini grčkog grada Kalambake, u zapadnoj Tesaliji. Manastiri su poznati po svom nesvakidašnjim položaju na stenama i smatraju se najvrednijom skupinom manastira u Grčkoj posle Svete gore. Povratak u kasnim poslepodnevnim satima. Večera. Noćenje.
pomerisrca – 8.00 – 9.00 – či-gong vežbe (na plaži ili u sali); či-gong je drevna kineska veština u kojoj su udruženi pokret, disanje i svesnost a koja služi pospešivanju fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja.
pomerisrca – tokom puta do Meteora – „Energija, zakon privlačenja i pojam i značaj meditacije“, predavanje.
pomerisrca – 19.00 – 20.30 – susret pomerisrca, razgovori o Ljubavi – tema: „Zablude o ljubavi“. Susreti pomerisrca su otvoreni razgovori koji predstavljaju podsticaj Ljubavi, druženju i neposrednoj komunikaciji.

4. dan NEI PORI–DELFI–NEI PORI. Doručak. Polazak za Delfe. Na padini planine Parnas, u okviru polukružne izbočine poznate kao Ferdijade, leži panhelensko svetilište Delfi, najpoznatije proročište stare Grčke. Obilazak atinske riznice, Apolonovog hrama, pozorišta, antičkog stadiona, hrama proročice Pitije. Povratak. Večera. Noćenje.
pomerisrca – tokom puta za Delfe – „Zavoli samoga sebe“, predavanje.
pomerisrca – 19.00 – 20.30 – či -gong vežbe i meditacija (na plaži ili u sali). Meditacija je proces kanalisanja uma, usmeravanja misli i emocija, svesno usmeravanje energetskih tokova i odmaranje uma od suvišnih elemenata.

5. dan NEI PORI–DION–NEI PORI. Doručak. Obilazak arheološkog lokaliteta Dion koje se nalazi ispod planinskih vrhova Olimpa – ostaci nekadašnjih svetilišta, grobnica, pozorišta, bazilika i drugih zgrada svedoče o važnosti ovog nekada kultnog mesta. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
pomerisrca – 8.00 – 9.00 – či-gong vežbe (na plaži ili u sali).
pomerisrca – 20.30 – 22.30 – susret pomerisrca – tema: „Ljubav prema sebi i bližnjima“.

6. dan NEI PORI–BEOGRAD. Doručak. Polazak za Beograd – 11.00h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
pomerisrca – 8.00 – 9.00 – či-gong vežbe (na plaži ili u sali).
pomerisrca – tokom puta za Beograd – „Buđenje svesne ljubavi“, predavanje i razgovor na temu.



Rezervacije:
Tel:  011 / 3245 642, 011 / 3345 619
info@putniktravel.rs
www.putniktravel.rs
Agencija: Trg Nikole Pašića 1, Beograd

USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANKE INTESA za efektivu na dan uplate

NAČIN PLAĆANJA:
30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijavljivanja i
70% od ukupne cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, i čekovima građana najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje
ili
Celokupan iznos kreditima kod poslovnih banaka prema važećim propisima. Prilikom prijave „Putnik Travel“ izdaje profakturu na ukupan iznos platiocu, koju on predaje poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

U CENU ARANŽMANA URAČUNATO JE: prevoz turističkim autobusom (klima, video i audio uređaji, mikrofon) na naznačenoj relaciji, smeštaj u hotelu Aronis u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi 4 polupansiona (usluživanje), razgledanja po programu putovanja, usluge turističkog pratioca, radionice pomerisrca, ulaznice za Meteore, Delfe i Dion, ulasci u gradove, takse i drumarine kao i troškovi organizacije putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za kulturno-istorijske spomenike koji nisu predviđeni programom putovanja čija cena zavisi od objekta koji se obilazi (od 5 € do 20 €), individualni troškovi i sve ostale nepomenute usluge.

NAPOMENA: prilikom prijave, putnici su dužni da naglase koje pasoše poseduju i ukoliko imaju „plavi pasoš“ potrebno je da sami apliciraju Šengen vizu. Putnicima koji imaju plave pasoše, neophodna je polisa zdravstvenog putnog osiguranja, prilikom apliciranja za vizu. Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
VAŽNO: putnicima sa novim biometrijskim pasošima se preporučuje da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Posebno molimo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, dragocenostima i vrednim stvarima, jer organizator putovanja ne snosi odgovornost za gubitak ili krađu istih tokom celog putovanja.

KALKULACIJA JE RAÐENA NA BAZI 40 PLATIVIH UČESNIKA PUTOVANJA
Putnik Travel zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije Putnik Travel, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


 



OD KADA SAM SE ZAVOLELA VOLIM

Ivana Kuzmanović

Knjiga o otkrivanju Staze Ljubavi.

Pisac bestselera Amor porteño.





AMOR PORTEÑO

Ivana Kuzmanović

Svi je se plaše, mnogi je čine, a niko o njoj ne govori - preljuba.





LEMUROVA LJUBAV

Ivana Kuzmanović

Od autorke bestselera Manje od tri.





MANJE OD TRI

Ivana Kuzmanović

Ozbiljan ljubavni roman koji vraća veru u ljubav i poziva nas da učestvujemo u kreiranju lepše stvarnosti...
Cosmopolitan





 


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.