Laguna - Bukmarker - „Put Lagunine knjige“ – nagradni foto-konkurs - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

„Put Lagunine knjige“ – nagradni foto-konkurs

Pozivamo vas da nam pošaljete fotografije sa ovogodišnjeg letovanja na kojima je i neka Lagunina knjiga. Fotografiju pošaljite na mejl podrska@laguna.rs i postaćete potencijalni dobitnik nagrade. Pravo učešća imaju svi koji nam fotografiju pošalju od 15. jula do 15. septembra 2013. godine.



Jedan autor može učestvovati sa najviše tri fotografije. Fotografije moraju biti minimalne širine 800 piksela i veličine do 15 MB. Uz lične podatke o autoru neohodno je navesti i naziv fotografije, naslov knjige na fotografiji, mesto i vreme kada je snimljena. Poželjni su, ali ne i neophodni, kratki opisi mesta, ambijenta i oklonosti pod kojima je fotografija načinjena. Organizator zadržava pravo da ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara uslovima konkursa, kao i fotografije koje ne zadovoljavaju tehničke standarde.

Sve fotografije biće postavljene na sajt Lagune. Kliknite ovde da pogledate pristigle fotografije.

Lagunin tim dizajnera predvođen art-direktorom Maricom Bucek odabraće tri fotografije čiji će autori biti nagrađeni reprezentativnim Laguninim izdanjima.

Nagrada za prvo mesto: Saga o umetnosti, Profesor ser Ernst Gombrih
Nagrada za drugo mesto: Kako da uzgajate sve i svašta, Zia Olavej i Lia Linderc
Nagrada za treće mesto: Mitovi i legende, Filip Vilkinson

Nagradnom foto-konkursu „Put Lagunine knjige“ pridružila se i Tehnomanija, koja pobednika konkursa nagrađuje foto-aparatom Nikon L23.

Tehnomanija i nakon četrnaest godina poslovanja u Srbiji predstavlja lidera u maloprodaji električnih i elektronskih uređaja. Njena više puta nagrađivana internet prodavnica – www.tehnomanija.rs – predstavlja jedan od najlakših i najsigurnijih načina onlajn kupovine, a njen Call centar je tu za svakog kupca da ekspresno pomogne i razreši svaku nedoumicu. Sa asortimanom od preko 20.000 proizvoda, 350 renomiranih brendova i mnoštvom korisnih pogodnosti oko načina plaćanja i isporuke robe, Tehnomanija pokazuje svoju brigu o krajnjem potrošaču, nikada ne mirujući i uvek se trudeći da pruži više i bolje!

Učesnici moraju biti nosioci autorskih prava za poslate fotografije, u skladu sa zakonom o autorskim pravima. Laguna se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Autor fotografija bez naknade ustupa Laguni pravo korišćenja svih poslatih fotografija isključivo za promociju foto-konkursa. Laguna će navoditi ime autora, ali ne može se smatrati odgovornom ukoliko to ne učine i drugi mediji. Slanjem fotografija na konkurs autor potvrđuje da se u potpunosti slaže sa gorenavedenim uslovima.


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.