Laguna - Bukmarker - Prvi dan na štandu Lagune i najava za ponedeljak – Sajam knjiga 2016. - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Prvi dan na štandu Lagune i najava za ponedeljak – Sajam knjiga 2016.

Prvi dan Sajam knjiga u Beogradu podsetio nas je zašto je ovo najveći praznik knjige. Velike gužve stvorile su se odmah po otvaranju kapija Beogradskog sajma. Čitaoci su imali priliku da na štandovima Lagune u halama 1 i 4 biraju najbolje knjige, dok su im na štandu knjižara Delfi u Hali 4 sve knjige dostupne na jednom mestu, uz sjajan izbor knjiga na engleskom jeziku i ekskluzivan gift program.


 
Posebnu pažnju čitalaca privukao je roman Jua Nesbea „Policija“, deseti u serijalu o problematičnom inspektoru Hariju Huleu i novi roman mladog pisca Vladimira Tabaševića „Pa kao“ koji velikom brzinom osvaja čitalačku publiku.
 
Svi koji su sa nestrpljenjem čekali novu knjigu Ivane Kuzmanović, autorke bestselera „Od kada sam se zavolela volim“ uživaće u „Knjizi ličnih promena“ koja će ih povesti ka boljem i kvalitetnijem životu!
 
U ponedeljak će se na štandu Lagune u Hali 1 od 12 sati sa čitaocima družiti Lazar Džamić, čija knjiga „Čaj od šljiva“ stiče novu publiku.
 
Od 16 sati svoje knjige će potpisivati Zorica Kuburović koja u svom novom romanu „Ogledi o ljubavi i slobodi“ priča o ljubavi između mlade devojke i starijeg profesora filozofije, o njihovoj težnji za ličnom slobodom i preprekama ka zajedničkom životu.
 
Miomir Petrović ja za ovogodišnji Sajam spremio novi roman „Kuća od soli“ uzbudljivu dramu o tragičnoj usamljenosti pojedinca u izuzetnim istorijskim okolnostima, a sa čitaocima će se družiti od 17 sati takođe na štandu Lagune u Hali 1.
 
Ovogodišnji dobitnik Andrićeve nagrade Vule Žurić za knjigu priča „Tajna crvenog zamka“, svoju knjigu potpisivaće od 18 sati.
 
Dobro došli!

Partner Lagune na ovogodišnjem Sajmu knjiga je Banca Intesa a Laguni su se pridružili i brojni sponzori: Avon, Bambi, Coca-Cola, Nescafé, Henkel, Generali, Neoplanta, Lavirint, Don don, Hemofarm, Sport klub.


Podelite na društvenim mrežama:

tom holand ispod površine rimskog mira 1 deo laguna knjige Tom Holand: Ispod površine Rimskog mira – 1. deo
26.07.2024.
Tom Holand, kako to tvrdi vojska njegovih vatrenih pratilaca, poseduje jedinstvenu sposobnost da oživi antiku. Ovaj nagrađivani britanski istoričar, biograf i prezenter, u svojim uzbudljivim delima i ...
više
saša bošković mange spaja kvalitet sadržaja i crteža laguna knjige Saša Bošković: Mange spaja kvalitet sadržaja i crteža
26.07.2024.
Nakon završenog manga serijala Laku noć, Punpune izdavačka kuća Laguna je odlučila da publici ponudi dva nova naslova popularnih japanskih stripova. U pitanju su mange Ja sam heroj i Sani. B...
više
akcija i raspust je za lektiru od 1 do 14 avgusta 2024  laguna knjige Akcija „I raspust je za lektiru“ od 1. do 14. avgusta 2024.
26.07.2024.
Znamo da je leto namenjeno igri, igri i igri, a škola je ostala negde u dalekoj i maglovitoj prošlosti, ali hajdemo i knjige da primimo u društvo i videćete koliko vam radosti mogu doneti u danima ras...
više
osvežite svoje leto uz nescafé i lagunu laguna knjige Osvežite svoje leto uz Nescafé i Lagunu
26.07.2024.
Da su knjiga i kafa savršena kombinacija, dobro je poznato. Zato su Izdavačka kuća Laguna i Nescafé odlučili da vam ulepšaju ovo leto i da vam priušte istinsko uživanje u čitanju i ispijanju hladne, o...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.