Laguna - Bukmarker - Posetite štand Lagune na Interliberu u Zagrebu! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Posetite štand Lagune na Interliberu u Zagrebu!

Izdavačka kuća Laguna ove godine drugi put učestvuje na zagrebačkom sajmu knjiga Interliber na zadovoljstvo čitalaca koji rado biraju Lagunina izdanja.


 
Najtraženije su knjige domaćih autora (Dragana Velikića, Svetislava Basare, Ljubice Arsić, Igora Marojevića, Mirjane Bobić Mojsilović, Jovice Aćina, Jelene Bačić Alimpić, Dr Neleta Karajlića, Vedrane Rudan i drugih), kao i strana izdanja, naročito knjige nobelovaca poput Handkea i njegovog romana „Veliki pad“, zatim knjige Haleda Hoseinija, Sofije Lundberj, Fredrika Bakmana. Keri Čin takođe ima mnogobrojnu publiku u Hrvatskoj, kao i Uroš Petrović i mlada blogerka Jana Dačović.
 
Među najtraženijima su i „muzičke“ knjige poput Ivačkovićevog vodiča kroz albume Azre i Džonija Štulića „Između krajnosti“, ali i knjige „Biti Džon Lenon“, „Queen – Da li je ovo pravi život?“ i druge.
 
Svi koji posete štand Lagune na Interliberu moći će na licu mesta da se učlane u Lagunin klub čitalaca i tako u narednom periodu steknu mogućnost da kupuju knjige putem Laguninog sajta po znatno povoljnijim cenama.
 
Tokom trajanja Interlibera svi koji obave kupovinu preko sajta najveće onlajn knjižare na Balkanu www.delfi.rs pored redovnog popusta od 15% mogu da iskoriste i količinski popust od 10% na kupovinu 3 i više knjiga, dok će preko Laguninog sajta www.laguna.rs važiti članski i količinski popusti. Takođe u periodu od 12. do 24. novembra važiće i specijalne cene za isporuku knjiga putem DHL-a naručenih preko www.laguna.rs i www.delfi.rs, pa će tako cena isporuke bez obzira na broj poručenih knjiga iznositi 10 evra ili 75 kuna, umesto dosadašnjih 15 evra. Rok isporuke je oko dva radna dana.


 
Na Interliberu Laguna i lanac knjižara Delfi pokloniće čitaocima jednu e-knjigu po izboru. Potrebno je samo da instalirate aplikaciju Delfi knjižare i ukucate kod sa vaučera koji vam omogućava da na svom uređaju besplatno preuzmete jednu knjigu u izdanju Lagune. Vaučer možete iskoristiti do 30. novembra.
 
Čekamo vas na štandu Lagune na Interliberu do nedelje 17. novembra u Paviljonu 5.
 
Dobro došli!


Podelite na društvenim mrežama:

tom holand ispod površine rimskog mira 1 deo laguna knjige Tom Holand: Ispod površine Rimskog mira – 1. deo
26.07.2024.
Tom Holand, kako to tvrdi vojska njegovih vatrenih pratilaca, poseduje jedinstvenu sposobnost da oživi antiku. Ovaj nagrađivani britanski istoričar, biograf i prezenter, u svojim uzbudljivim delima i ...
više
saša bošković mange spaja kvalitet sadržaja i crteža laguna knjige Saša Bošković: Mange spaja kvalitet sadržaja i crteža
26.07.2024.
Nakon završenog manga serijala Laku noć, Punpune izdavačka kuća Laguna je odlučila da publici ponudi dva nova naslova popularnih japanskih stripova. U pitanju su mange Ja sam heroj i Sani. B...
više
akcija i raspust je za lektiru od 1 do 14 avgusta 2024  laguna knjige Akcija „I raspust je za lektiru“ od 1. do 14. avgusta 2024.
26.07.2024.
Znamo da je leto namenjeno igri, igri i igri, a škola je ostala negde u dalekoj i maglovitoj prošlosti, ali hajdemo i knjige da primimo u društvo i videćete koliko vam radosti mogu doneti u danima ras...
više
osvežite svoje leto uz nescafé i lagunu laguna knjige Osvežite svoje leto uz Nescafé i Lagunu
26.07.2024.
Da su knjiga i kafa savršena kombinacija, dobro je poznato. Zato su Izdavačka kuća Laguna i Nescafé odlučili da vam ulepšaju ovo leto i da vam priušte istinsko uživanje u čitanju i ispijanju hladne, o...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.