Laguna - Bukmarker - Počela fenomenalna akcija pod nazivom: Ako ste propustili… - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Počela fenomenalna akcija pod nazivom: Ako ste propustili…

Dok pokušavate da ispunite vreme tokom samoizolacije kvalitetnim sadržajima, mi smo se potrudili da sastavimo listu zanimljivih knjiga objavljenih tokom prošle godine. Možda su vam iz nekog razloga promakle, možda su vam bile na spisku, ali ste spisak zagubili ili su se pojavili u međuvremenu neki drugi naslovi koji su vas zaintrigirali.



Tokom naredne četiri nedelje, svakog ponedeljka ćemo objavljivati listu pet naslova koji će te nedelje, od ponedeljka do nedelje, biti na akciji. U tom periodu, moći ćete da iskoristite dodatnih 10% popusta, koji se mogu kombinovati sa članskim i količinskim popustom za svaki od tih naslova. Ponuda važi samo za teritoriju Republike Srbije.

Ove nedelje, u periodu od 24. marta do 30. marta, izdvojili smo ovih pet sjajnih naslova:

Pačinko“, „Voleti nekog poput tebe“, „Crna ruka“, „Profesor žudnje“, „Život i vreme Majkla K.“

Porodična saga „Pačinko“ odvešće vas u Koreju i Japan s početka 20. veka. Upoznaćete jednu porodicu i bićete dirnuti njihovim dostjanstvom, nepokolebljivom čašću i odanosti porodici. Izvanredan roman posle koga ćete dugo razmišljati o tome koliko je ljudsko biće, zapravo, snažno i otporno i u najtežim životnim trenucima.

Voleti nekog poput tebe“ španskog autora Havijera Boska predivna je ljubavna priča koju nećemo saznati iz prve ruke. Zapravo, priču će nam ispričati ćerka protagonistkinje ove divne romanse, i odvesti nas, posredno, u Pariz, u zamamnu atmosferu jednog doba i jedne neobične romantične storije.

Crna ruka“ je uzbudljiva pripovest o istoriji najveće iznuđivačke organizacije u Njujorku s početka 20. veka. Ako volite filmove kao što su „Dobri momci“ ili „Bande Njujorka“ Martina Skorsezea, Kopolinog legendarnog „Kuma“, „Lice s ožiljkom“ Brajana de Palme, onda je ovo prava knjiga za vas.

Opisujući važnost romana „Profesor žudnje“ Milan Kundera je rekao: „Filip Rot je veliki istoričar modernog erotizma.“ U ovom elegantnom i stilski besprekornom romanu, upoznaćete jednog od glavnih protagonista iz Rotovog opusa – Kepeša, koji se se suočava sa osnovnim nedoumicama o zadovoljstvu: kako pomiriti požudu i dostojanstvo, kako odoleti iskušenjima poroka.

Još u prvoj polovini osamdesetih godina dvadesetog veka, roman „Život i vremena Majkla K.“ okitio je karijeru južnoafričkog dobitnika Nobelove nagrade za književnost Džona Maksvela Kucija prvom Bukerovom nagradom. Ako se do sada niste upoznali sa ovim izvanrednim nobelovcem, evo prilike. Tokom akcije će biti još njegovih naslova u ponudi.

Ne propustite priliku da se svakoga dana na sajtu www.laguna.rs obavestite o ovim naslovima, ili informišete o onima koji će tek biti na ovoj akciji. Listu naslova možete pogledati i ovde.

Akcija važi samo na www.laguna.rs.

Uživajte u čitanju!


Podelite na društvenim mrežama:

dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
istorija u 56 poglavlja dvadeset minuta luja xix čedomira antića u prodaji od 1 aprila laguna knjige Istorija u 56 poglavlja – „Dvadeset minuta Luja XIX“ Čedomira Antića u prodaji od 1. aprila
29.03.2024.
Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi „Dvadeset minuta Luja XIX“ 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske. U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao ...
više
komemorativni skup sanu posvećen goranu petroviću laguna knjige Komemorativni skup SANU posvećen Goranu Petroviću
29.03.2024.
U prisustvu velikog broja članova Srpske akademije nauka i umetnosti u Svečanoj sali SANU u četvrtak 28. aprila održana je komemorativna sednica, posvećena piscu i akademiku Goranu Petroviću (1961–202...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.