Laguna - Bukmarker - Pet uspešnih godina knjižare Delfi SKC i svečano otvaranje Delfi Skvera - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Pet uspešnih godina knjižare Delfi SKC i svečano otvaranje Delfi Skvera

Najveća i najlepša knjižara na Balkanu Delfi SKC sa svojim posetiocima proslavila je svoj peti rođendan u petak, 17. oktobra.

Pored fenomenalnih popusta koji su bili obezbeđeni samo za tu priliku, mnogobrojni posetioci od 18 sati uživali su u druženju sa najprestižnijim srpskim piscima kao što su Vanja Bulić, Marko Vidojković, Marko Šelić Marčelo, Igor Marojević, Ljubivoje Ršumović, dr Nele Karajlić, Aleksandar Ilić, Simonida Milojković, Natalija Dević, Luka Mičeta, Dejan Lučić i drugi.



Knjižara Delfi SKC i brend B.U. pripremili su poklon iznenađenje za svakog kupca. Pored toga, za sve kupce obezbeđene su i zanimljive akcije kada su drugi izdavači u pitanju. Prijatelji Lagune – Danijela commerce, poslastičarnica Bacio, Lomax, Bioten, Str8, Eveline kozmetika i Jugoslovensko dramsko pozorište – takođe su svojim proizvodima uveličali slavlje i obradovali posetioce poklonima.

U želji da se pomere granice postojećih standarda u domaćem knjižarstvu, knjižara Delfi SKC ljubiteljima knjige nudi nov, savremen koncept knjižarstva i više od 80.000 naslova. Najveća i najlepša knjižara u ovom delu Evrope posetiocima nudi sve knjige domaćih izdavača, veliki izbor knjiga na engleskom i francuskom jeziku, gift program, multimediju i igrice, kao i ulaznice za sve događaje. U okviru knjižare radi i Delfi Café koji je postao popularno mesto okupljanja poštovalaca knjige.

U periodu od pet godina knjižaru Delfi SKC posetilo je više od milion ljudi – čitav jedan grad ljubitelja pisane reči. Pored toga, knjižara je ugostila mnogobrojne domaće i strane autore, bila domaćin manifestacije „Noć knjige“ i učestvovala na Sajmu knjiga. Uživajte u čitanju i čitajte sa uživanjem, jer su u knjižari Delfi SKC sve dobre knjige na jednom mestu.
 
Istog dana obeleženo je i svečano otvaranje Delfi Skvera. Tim povodom pripremljena su takođe brojna iznenađenja i popusti.

Tokom celog dana u Delfi Skveru posetioci su uživali u popustima i poklonima iznenađenja.

Delfi Skver je jedinstveno mesto koje pruža odličnu uslugu i sjajne artikle koji su retko dostupni na našem tržištu. U Delfi Skveru očekuje vas bogat asortiman najraznovrsnijih artikala, proizvoda renomiranih evropskih dizajnera i brendova od školskog i pisaćeg pribora, rančeva, torbi do suvenira Beograda. Ne propustite popularne artikle Santoro i sjajne Clairefontaine torbe, novčanike, sveske, ogledalca… Obradujte drage osobe ekskluzivnim setovima olovaka, agendama, prelepim šoljama. Ovde, između ostalog, možete naći igre i gedžete, ramove za slike, foto-albume, kalendare i još mnogo drugih fenomenalnih artikala.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

obavezno štivo za ljubitelje istorijske fantastike knjige ona koja je postala sunce i onaj koji je udavio svet u prodaji od 23 jula laguna knjige Obavezno štivo za ljubitelje istorijske fantastike – knjige „Ona koja je postala Sunce“ i „Onaj koji je udavio svet“ u prodaji od 23. jula
22.07.2024.
Pred čitaoce stižu dva romana Šeli Parker-Čan iz žanra istorijske fantastike – „Ona koja je postala Sunce“ i „Onaj koji je udavio svet“.   „Ona koja je postala Sunce“ je saga o ženi ko...
više
delfi knjižara milutin uskoković u užicu proslavila jubilej laguna knjige Delfi knjižara „Milutin Uskoković“ u Užicu proslavila jubilej
22.07.2024.
Da je Milutin Uskoković danas među svojim Užičanima, atmosferu koja je vladala u nedelji posvećenoj Delfi knjižari u gradu na Đetinji mogao bi ovako opisati: „Pomodne haljine i svilene bluze su se sve...
više
nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.