Laguna - Bukmarker - Održana prva radionica Literarnog Online Inkubatora - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Održana prva radionica Literarnog Online Inkubatora

U znak podrške pri razvijanju talenta, za sve dosadašnje učesnike održana je dugo očekivana i veoma uspešna prva radionica Literarnog Online Inkubatora.

U ponedeljak, 8. jula, u knjižari Delfi SKC pred mnogobrojnim učesnicima u ulozi predavača našao se eminentni pisac Vanja Bulić.

Autor popularnih bestselera održao je zanimljivo predavanje na temu „Započinjanje romana, od ideje do realizacije“. Pored brojnih posetilaca koji su imali priliku da čuju delove izlaganja gospodina Bulića, ovoj radionici je prisustvovalo i dvadesetak potencijalnih mladih autorskih zvezda, učesnika u projektu Literarni Online Inkubator. Ova zabavna, interaktivna radionica, kulminaciju je doživela na samom kraju, kada je Vanja Bulić, vidno uzbuđen entuzijazmom mladih učesnika u projektu, javno dao broj svog mobilnog telefona, pozivajući sve učesnike da mu se, ako ikada osete da imaju autorsku blokadu, obrate za pomoć. Eminentni Lagunin pisac je odgovorio i na brojna pitanja učesnika radionice, sasvim iskreno i detaljno.

Bulić je na sebi svojstven i harizmatičan način prisutnima opisao svoje početničke spisateljske dane, iz čega su mladi autori mnogo toga mogli da nauče. Ovo je svakako bio najbolji način za dolazak do informacija kako funkcioniše kreativni proces stvaranja različitih književnih žanrova.

Literarni Online Inkubator je jedinstven projekat na ovim prostorima, osmišljen tako da mladima omogući kreativni razvoj na polju literarnog stvaralaštva, kroz korišćenje modernih kanala komunikacije – interneta, aplikacija i društvenih mreža.

Nagrada za troje najuspešnijih autora svakako nije zanemarljiva – objavljivanje romana u izdavačkoj kući Laguna, uz distribuciju i promovisanje istih.



 


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.