Laguna - Bukmarker - Odražana promocija knjige priča „Od reči do reči“ Jelice Greganović - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Odražana promocija knjige priča „Od reči do reči“ Jelice Greganović

I ovog 8. marta Laguna je nizom dešavanja obradovala mnoge dame. Tim povodom je u petak, 8. marta, u Delfi Caféu u knjižari Delfi SKC održana promocija novog dopunjenog izdanja knjige „Od reči do reči“ Jelice Greganović, a proglašeni su i pobednici konkursa „Najlepša osmomartovska čestitka“.



O knjizi kratkih, humorističkih priča „Od reči do reči“ pored autorke govorila je urednica časopisa „Roditelj i dete“ Jovana Papan, dok je zanimljivu promociju vodio Voja Nedeljković.

„Moje priče govore o mom životu, mom mužu, i mojoj deci a mnogi čitaoci su se poistovetili sa tim pričama i pronašli sebe u istim. Život je sastavljen od sitnica, velike stvari budu i prođu, a sitnice koje često ni ne primećujemo, niti se na njih osvrćemo, jesu ono što traje i povezuje vremena i ljude,“ istakla je Jelica Greganović.

Šarmantni voditelj Voja Nedeljković pročitao je beskrajno zanimljivu priču iz knjige pod nazivom „Genetski poštar“ i istakao da je ovo priča u kojoj će se svi prepoznati.

Sve dame koje su kupile knjigu „Od reči do reči“ Jelice Greganović na poklon su dobile vaučer Akademije za estetiku i kozmetiku.

U Delfi Caféu proglašen je i pobenik „Najlepše osmomartovske čestitke“ a odlukom stručnog žirija prvo mesto pripalo je Ivanu Rakoviću. Drugo mesto osvojila je Dajana Lazarević a treće Snežana Stojanović. Najbolji učesnici konkursa na poklon su dobili pakete kozmetičke kuće Logona, preparat Si plus, knjige „Od reči do reči“ Jelice Greganović i „Simeonov pečat“ Vanje Bulića i pretplatu na časopis „Lisa“.

Nagrađeni na konkursu:

I mesto

Život jeste ponekad težak, neshvatljiv, čudan, pun raznih vrlina i mana. Moj život sa tobom je ipak srećan, jer, možda sam ja jači pol, ali ti si moja jača strana! Želim ti srećan 8. mart!

II mesto

Draga mama,
Hvala ti za sve nežne osmehe,
Brižne poglede i dodire
Mekih, mirisnih i toplih ruku.
Hvala ti, mama, za sve savete,
Za bezuslovnu ljubav kroz godine,
Za blage reči, koje me prate,
I pomoć da pobedim svaku muku.
Hvala ti za poljupce za laku noć,
Koji rasteruju ružne snove,
Za pregršt srećnih, zvezdanih bajki.
Hvala ti, majčice, što postojim,
I hoću samo da ti kažem
Da te mnogo, beskrajno volim!
Srećan Dan žena, Dan svih majki!

III mesto

Širim ruke, mama, da te zagrlim. Da ti provučem prste kroz kosu i šapnem ti koliko ti dugujem. Da se smejemo i radujemo u dvoje. Da kroz život, još dugo, koračamo zajedno, ruku pod ruku. Dala si mi život, a ja tebi darujem bezgraničnu ljubav.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

 ja sam heroj 4 kenga hanazave u prodaji od 18 jula laguna knjige „Ja sam heroj 4“ Kenga Hanazave u prodaji od 18. jula
18.07.2024.
Novi i nagrađivani manga serijal Kenga Hanazave u izdanju Lagune, „Ja sam heroj“, vodi nas u bitku protiv pošasti koja preti čitavom čovečanstvu! U četvrtom nastavku bolje ćemo upoznati n...
više
zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.