Laguna - Bukmarker - Najveća Noć knjige do sada! Pripremite spiskove! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Najveća Noć knjige do sada! Pripremite spiskove!

Omiljena manifestacija svih ljubitelja pisane reči, jubilarna 25. Noć knjige i ovog puta će trajati puna tri dana, od 10. do 12. decembra 2021, na čak 63 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 33 grada u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Gradiška, Prijedor, Podgorica, Nikšić), kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije.



Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Osim ponude više od 50.000 naslova, brojnih hitova domaće i svetske književnosti, i ove godine pripremamo fantastične popuste do čak 40% i sjajne poklone!

Popusti na Lagunina izdanja:

za kupovinu jedne knjige 25%
za dve knjige 30%
za tri knjige 35%
a za četiri ili više knjiga 40%


Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%, dok će Games u knjižari „Borislav Pekić“ u Knezu odobravati popust od 15% na sve igre, dodatnu opremu, gift, figure i prateći gejming program.

Izdavači koji su se priključili Noći knjige su: Admiral Books, Agape knjiga, Agora, AIDT Pikom, Akia Mali Princ, Alan Ford, Albatros plus, Arete, Arhipelag, Aruna, Fedon, Bedem knjige, Begen Commerce, Beosing, Biblioner, Book, Catena Mundi, Commodore Trade, Čarobna knjiga, D.R. Gilbert, Darkwood, Data Status, Dereta, Dexy Co, Dosije Studio, Draslar, Društvo za afirmaciju kulture Presing, Edicija, Feng Shui Institut - Sandra Drinčić, Feniks Libris, Fineks, Finesa, Ganeša klub, Geopoetika, Globosino, Gutenbergova galaksija, Heliks, HERAedu, Hoplit, IGP Prometej, IK Dedić, IK Filip Višnjić, IK Prometej Novi Sad, IK Sezam Book, IK Štrik, Informatika, Jasen, JRJ, Kamelia izdavaštvo, Karpos, Karupović, Klett, Književna radionica Rašić, Komiko, Kontrast izdavaštvo, Kosmos izdavaštvo, Kreativni centar, Lento, Leo Commerce, Logos, Lom, Magic Map, Makart, Ave Serbia, Booka, Paladin, Beobook, Algoritam Media, Čekić, VBZ, Mandala, Miba Books, Mladinska knjiga, Novosti, Nedeljnik, Novoli, NTC Edu, Odiseja, Orfelin izadvaštvo, Otvorena knjiga, Paideia, Partenon, Partizanska knjiga, Pčelica izdavaštvo, Plato izdavaštvo, Propolis Books, Psihopolis, Publik Praktikum, Racio, Romanov knjiga, Samizdat, Službeni glasnik, Srpska reč, Sumatra izdavaštvo, Štampar Makarije, Talija izdavaštvo, Tanesi, Udruženje Duhovni lug, Udruženje pisaca Poeta, Ukronija, Urban Art, Urban Reads, Valera, Verba, Veseli četvrtak, Vukotić Media, Vulkan izdavaštvo, Zadužbina Vladete Jerotića i Zavet.
 
Za vreme trajanja Noći knjige neće važiti Premium pogodnosti na delfi.rs, kao i pogodnosti članova Laguninog kluba čitalaca na laguna.rs.

Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.
 


Susreti sa omiljenim piscima ostaju dugo u sećanju, a potpisan primerak knjige draga uspomena. I ove Noći knjige pisci će posećivati Lagunine i Delfi knjižare i družiti se sa čitaocima.
 
Posebno skrećemo pažnju na nedelju kada je Dečji dan u Delfi knjižari SKC.
 
Petak, 10. decembar

Delfi SKC, Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske)

17.00 – Bojan Ljubenović
17.30 – Nenad Novak Stefanović
18.00 – Miomir Petrović
19.00 – Vladimir Vučinić

Delfi knjižara „Borislav Pekić“, Knez Mihailova 48

17.00 – Ana Atanasković
17.30 – Goran Marković
18.00 – Ljubica Arsić
18.30 – Dušan Petričić
19.00 – Keri Čin

Delfi knjižara „Vladislav Petković Dis“, Čačak

19.00 – Vladan Matijević

Delfi Knjižara „Milutin Uskoković“, Užice

 
17.00 – Danica Bogojević
 
Subota, 11. decembar
 
Delfi SKC, Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske)
 
17.00 – Momčilo Đorgović
17.30 – Darko Tuševljaković
18.00 – Goran Skrobonja i Ivan Nešić
18.30 – Nenad Racković
19.00 – Goran Gocić
 
Delfi knjižara „Borislav Pekić“, Knez Mihailova 48
 
17.00 – Momčilo Petrović
17.30 – Marko Braković
18.00 – Mirjana Bobić Mojsilović
18.30 – Dušan Kovačević

Delfi knjižara „Jovan Jovanović Zmaj“, Novi Sad
 
14.00 – Robert Takarič
16.00 – Vladimir Kopicl
17.00 – Iva Kolega
18.00 – Jelena Bačić Alimpić
19.00 – Aleksandar Gajić
 
Delfi knjižara Big Shopping centar, Novi Sad
 
16.00 - Robert Takarič
 
Delfi knjižara „Branko Miljković“, Obrenovićeva 3, Niš
 
18.00 – Dejan Stojiljković
19.00 – Branislav Janković
 
Delfi knjižara „Radoje Domanović“ Kragujevac
 
18.00 – Nenad Gajić
 
Nedelja, 12. decembar

Delfi SKC, Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske)

12.00 – Aleksandra Urošević
12.30 – Tamara Lujak
13.00 – Ljubivoje Ršumović
13.30 – Uroš Petrović
14.00 – Jelena Holcer


Radno vreme knjižara za vreme trajanja manifestacije možete videti ovde.

I ovu Noć knjige realizujemo u saradnji sa brojnim prijateljima manifestacije: Bambi, Generali, Haier, Bioten, Wash&Go, STR 8, Henkel, Persil, Golden Rose, Eveline, MCF.

Pripremite spiskove na vreme i budite deo još jedne Noći knjige!


Podelite na društvenim mrežama:

vogue adria ekskluzivno u delfi knjižarama laguna knjige Vogue Adria ekskluzivno u Delfi knjižarama
18.03.2024.
Vogue, modni magazin u kome se uživa od korice do korice i koji se kolekcionarski čuva, pokrenut je u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora), a ekskluzivno ga...
više
nova izdanja domaćih autora laguna knjige Nova izdanja domaćih autora
18.03.2024.
U knjižarama će se naći peto izdanje „Neviđene Srbije“ Vlade Arsića, knjizi u kojoj su najluđe storije iz naše istorije. Da li znate da je prva Olimpijada održana na Paliću? Znate li da je Robert de N...
više
prikaz knjige živa planeta veličanstvena mreža čudesnog života na zemlji laguna knjige Prikaz knjige „Živa planeta“: Veličanstvena mreža čudesnog života na Zemlji
18.03.2024.
Ne postoji gotovo nijedno mesto na planeti previše toplo, previše ledeno ili previše zagađeno da na njemu bar neki oblik života ne bi mogao da opstane, jer život na ovoj našoj živoj planeti uvek iskaz...
više
prikaz romana prevršena mera najekstremniji paterson laguna knjige Prikaz romana „Prevršena mera“: Najekstremniji Paterson
18.03.2024.
Američki autor Džejms Paterson (1947) jedan je od najčitanijih svetskih pisaca, čija dela su doživela brojne ekranizacije. Po čemu se izdvaja u odnosu na brojne druge autore da bi završio u Ginisovoj ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.