Laguna - Bukmarker - Najbolji kod najboljih: Milica Mandić, Toni Parsons i Laguna - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Najbolji kod najboljih: Milica Mandić, Toni Parsons i Laguna

Kada je svojevremeno u upitniku Olimpijskog komiteta Srbije između ostalog izjavila da je Toni Parsons njen omiljeni pisac, osvajačica zlatne medalje na proteklim Olimpijskim igrama Milica Mandić verovatno nije pomislila da će ta informacija pronaći put do slavnog pisca.

Osvojila je zlatnu medalju, postala planetarno poznata, a „sedma sila“ se potrudila da saznamo gotovo sve o ovoj vrhunskoj sportistkinji, lepoj, pametnoj i skromnoj devojci. Tako je i podatak o tome čija dela najradije čita dospeo do IP Laguna, koje je ekskluzivni izdavač knjiga Tonija Parsonsa u Srbiji.

Obradovani ovom vešću, upoznali smo gospodina Parsonsa sa Miličinom izjavom, njenim osvajanjem zlatne medalje i značajem tog dostignuća, kako za Milicu i njenu porodicu, tako i za narod u Srbiji.

Kao autor nekih od najčitanijih naslova kod nas i osvedočeni prijatelj Srbije, gospodin Parsons bio je iskreno oduševljen ovom informacijom. Svojstveno njegovoj neposrednoj ličnosti, napisao je pismo za koje nas je zamolio da ga lično uručimo Milici Mandić.

Tim povodom, stupili smo u kontakt sa gospodinom Draganom Galetom Jovićem, Miličinim trenerom i čovekom koji je nesebičnim zalaganjem doprineo njenom uspehu, kako bismo Milicu i njega obavestili o pismu gospodina Parsonsa. Posle početnog iznenađenja, dogovorili smo se da Milicu i njenog trenera, gospodina Jovića, ugostimo na izlagačkom štandu IP Laguna tokom trajanja 57. Sajma knjiga i da tom prilikom u ime gospodina Parsonsa uručimo Milici njegovo pismo.

Ovo lepo dešavanje kojim ćemo promovisati čitanje, sport i zalaganje za trajne vrednosti, iskoristićemo da Milici i njenom treneru pored ostalih poklona uručimo i novu knjigu Tonija Parsonsa „Potraga za suncem“, koju je Laguna objavila neposredno pred ovogodišnji Sajam knjiga.

Druženje sa Milicom Mandić i Draganom Galetom Jovićem na Laguninom štandu zakazano je za petak, 26. oktobar, u 14 sati. Dobro došli!


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.