Laguna - Bukmarker - Marčelo potpisao 400 knjigoalbuma „Napet šou“ svojim fanovima - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Marčelo potpisao 400 knjigoalbuma „Napet šou“ svojim fanovima

U sredu, 1. oktobra, tačno u 18 časova, na rafove knjižare Delfi SKC stigli su prvi primerci knjigoalbuma „Napet šou“.

Iako najavljivan kao dugoočekivan, ispostavilo se da je „Napet šou“ Marka Šelića Marčela mnogo više od toga!

Oboreni su svi rekordi, kako izdavačke kuće Laguna i knjižare Delfi SKC, tako i Markov lični rekord u potpisivanju knjiga i diskova!
 
Na druženje sa Markom Šelićem Marčelom odazvalo se oko 400 poštovalaca njegovog rada, a neki od njih su na autogram čekali punih pet sati koliko je trajalo potpisivanje knjigoalbuma „Napet šou“. I bilo je napeto, jer nisu svi koji su to želeli došli na red za potpis do kraja radnog vremena knjižare Delfi SKC, pa su se Marko i njegovi odani fanovi „preselili“ ispred Studentskog kulturnog centra gde je šou nastavljen:

„U ime ekipe koja je učestvovala u stvaranju ’Napetog šoua’, a koja broji više od 50 ljudi, zahvaljujem svima koji su strpljivo čekali do dođu do svog primerka knjigoalbuma. Budući da su u njemu obrađene teme koje nisu baš šarene i vesele već uglavnom nemilosrdne, drago mi je što se ispostavilo da se tiču velikog broja ljudi“, kazao je Marko nakon punih pet sati potpisivanja prvih primeraka svog novog dela.
 
Podsećamo da su pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi „Napet šou“ i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, „rok-enciklopedija“ Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i bivša koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.
 
Od danas, 2. oktobra, muzički deo knjigoalbuma „Napet šou“ dostupan je i na muzičkom servisu Deezer, s tim što fizičko izdanje koje je integralni deo knjige sadrži tri bonus pesme.
 
Od petka, 3. oktobra, knjigoalbum „Napet šou“ moći će da se nabavi u svim knjižarama Delfi, u Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.

Delić atmosfere sa potpisivanja „Napetog šoua“ dostupan je na sledećem linku: youtu.be/Zmg2pFwCa-A (autor snimka je Aleksandar Zec).

  • laguna
  • laguna
  • laguna

Autori fotografija u prilogu su Ana V. Danilović i Aleksandar Zec.


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.