Laguna - Bukmarker - Laguna poklonila knjige Svratištu za decu - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Laguna poklonila knjige Svratištu za decu

U humanitarnoj akciji koju su pokrenuli izdavačka kuća Laguna i knjižare Delfi za kratko vreme skupljeno je 860 knjiga koje je Laguna darovala Svratištu za decu.
 
U petak, 22. decembra u Krfskoj 7, direktorka marketinga Lagune Ana Spasojević uručila je knjige mališanima i zaposlenima u Svratištu za decu.


 
Budući da je poseta bila u vreme ručka, zatekli smo veliki broj dece koji su sa pažnjom i uživanjem razgledali knjige. Deo knjiga namenjen je za novogodišnje paketiće mališana, korisnika usluga svratišta u Krfskoj i na Novom Beogradu, dok će deo knjiga ostati u bibliotekama ova dva centra i moći će da ih čitaju svi korisnici.
 
„Kao društveno odgovorna kompanija, Laguna se trudi da širi kulturu čitanja, naročito među decom. Čitanje je nadogradnja znanja i ovo je divna prilika da ulepšamo svakodnevicu mališanima, posebno u ovom zimskom periodu kada Svratište beleži najveću posećenost“, rekla je Ana Spasojević.


 
Akcija prikupljanja knjiga se nastavlja. Ukoliko do 31. januara kupite jednu od 30 odabranih knjiga u knjižarama Delfi ili Laguninim klubovima čitalaca, Laguna istu knjigu poklanja Svratištu!
 
Bajke sa iskakalicama, knjige iz serijala „Mia i ja“, „Angry birds“, „Nauči kroz igru“ i mnogi drugi naslovi nalaze se na ovoj akciji. Spisak naslova možete pogledati ovde.


 
Svratište za decu se trudi da unapredi kvalitet života dece koja žive ili rade na ulici, uzrasta od 5 do 15 godina, a koja su zbog načina života izložena višestrukim rizicima.
 
Pokažite humanost i pred novogodišnje praznike obradujte decu lepim knjigama!

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

6 knjiga za put spakujte se lagano laguna knjige 6 knjiga za put: Spakujte se lagano
31.07.2024.
Nemate mnogo mesta u svom koferu ali ne želite da se odreknete dobrog letnjeg štiva? Zato smo za vas spremili 6 preporuka za „tanke“ knjige koje možete sa sobom poneti na letovanje. Svaki od naslova i...
više
filip čolović živimo u vremenu pogrešnih heroja laguna knjige Filip Čolović: Živimo u vremenu pogrešnih heroja
31.07.2024.
Kada sam počinjao da pišem „Vir“, ni na kraj pameti nisam imao distopijski roman. Ni sada ne mislim da knjigu možemo jednostavno svrstati u taj žanr, mada razumem da će ljudi roman čitati u tom ključu...
više
 sinajski testament promovisan u šekovićima laguna knjige „Sinajski testament“ promovisan u Šekovićima
31.07.2024.
U Šekovićima, u Republici Srpskoj, u toku je manifestacija „Kul jul“ (skraćenica za kulturni jul), koju organuizuje lokalna Turistička organizacija. Tradicionalno je jedan dan u okviru  „Kul jula...
više
od 1 avgusta u prodaji čuveni roman ivana tokina pas u izdanju lagune laguna knjige Od 1. avgusta u prodaji čuveni roman Ivana Tokina „Pas“ u izdanju Lagune
31.07.2024.
Nežan, topao i duhovit – takav je čuveni roman Ivana Tokina „Pas“, čije novo izdanje objavljuje izdavačka kuća Laguna.   Pas iz Tokinovog romana je koliko-toliko pripitomljeni gradski šmeker. O...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.