Laguna - Bukmarker - Laguna objavljuje knjigu Marije Šerifović - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Laguna objavljuje knjigu Marije Šerifović

Nakon dugo najavljivanog autobiografskog filma Marije Šerifović pod nazivom „Ispovest“, u kojem je kroz razna i šokantna priznanja putem video snimaka ispričala svoju priču, popularna pevačica je za svoje obožavaoce pripremila i autobiografsku knjigu koja će se naći u izdanju Lagune.

U ponedeljak, 2. decembra, u prostorijama izdavačke kuće Laguna svečano je potpisan ugovor o izdavanju knjige Marije Šerifović „Ispovest“.



U svom novom ostvarenju, koje će se naći u prodaji početkom 2014. godine, Marija Šerifović otkriva neverovatne činjenice iz svog života koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

„Smatram da pobednici uvek idu uz pobednike, pa je i moja saradnja sa Lagunom, koja je u izdavaštvu lider na tržištu, najlogičniji izbor za objavljivanje knjige ’Ispovest’. Knjiga obuhvata mnogo događaja iz mog života koje je bilo nemoguće ili pak bolno snimiti, a mnogo lakse napisati. Trebalo bi da se nađe u prodaji početkom sledeće godine. Predstavljam knjigu na kojoj sam radila pune dve godine i u koju sam smestila jedan život od 30 godina. Kada čovek želi da bude iskren, onda nema igranja s idejom o čemu i šta napisati. Ovom knjigom želim da pošaljem poruku svim očevima da vide kako ne treba da se ponašaju, a sve majke da vide šta ne treba da trpe, i ono što je najvažnije – volite sebe kakvi god da ste“, istakla je Marija Šerifović.

Marija u svojoj knjizi „Ispovest“ otkriva detalje iz svoje prošlosti, između ostalog i to da je otac kockar i alkoholičar koji je tukao njenu majku. Marija je istakla da ružnu prošlost može da zaboravi, ali ocu nikada neće oprostiti to što je rasturio porodicu.

Marija Šerifović je rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu. Ćerka je poznate pevačice Verice Šerifović. Svojom pesmom „Molitva“ osvojila je prvo mesto na Evroviziji 2007. Takođe je bila i član žirija za predstavnika na Evroviziji u Švedskoj sledeće godine. Njen prvi album je objavljen 2003. godine kada je nastupala na Budvanskom festivalu pesmom „Gorka Čokolada“. Izdala je 3 albuma i nekoliko singlova.

  • laguna
  • laguna
  • laguna

 


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.