Laguna - Bukmarker - Laguna i Putnik vode vas u Pariz i Berlin - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Laguna i Putnik vode vas u Pariz i Berlin

U saradnji sa turističkom agencijom Putnik za sve članove Laguninog kluba čitaca obezbedili smo dve specijalne turističke ponude: jednim aranžmanom obuhvaćen je put u Pariz a drugim u Berlin. Ponuda važi samo za članove Laguninog kluba čitalaca.



Cena pojedinačnog aranžmana za Pariz je 299 evra po osobi a aranžmana za Berlin je 269 evra po osobi.

Aranžmanima su obuhvaćene četvorodnevne posete Parizu i Berlinu.

Broj mesta je ograničen – budite brzi!

Ponuda važi do popune slobodnih mesta a najkasnije do 25. februara 2011. godine.



U cenu aranžmana uračunat je avionski prevoz na navedenim relacijama, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u  hotelu na bazi tri noćenja sa doručkom (kontinentalni-usluživanje), razgledanje po programu putovanja, usluge turističkog pratioca, usluge lokalnog vodiča, kao i troškovi organizacije putovanja.

Aranžmane možete rezervisati u poslovnici Putnika u Beogradu, Trg Nikole Pašića 1 kao i na telefone 011/3245-642 i 011/3345-619. Sa sobom je neophodno poneti člansku kartu Laguninog kluba čitalaca.

PARIZ  – Detalji aranžmana

4 dana – avionom

Polazak:22.03.2011.
Povratak: 25.03.2011.

1.dan: BEOGRAD – PARIZ
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije Putnik (šalter 705) u 07:30 sati. Let za Pariz JU 240 u 09:15 časova. Sletanje u Pariz u 12:00 časova. Transfer do hotela uz organizovano panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem: Notr Dam, Latinski kvart, Panteon, Sorbona, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Opera... Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan: PARIZ /VERSAJ
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog poludnevnog izleta u Versaj, čuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Povratak u Pariz. U večernjim satima fakultativna vožnja po Seni (razgledanje grada sa reke). Noćenje.

3.dan: PARIZ /DIZNILEND
Doručak. Fakultativni izlet u Diznilend ili slobodan dan za individualna razgledanja grada. Mogućnost organizovanja fakultativnog večernjeg programa i posete jednom od brojnih pariskih lokala sa kabaretskim programom. Noćenje.

4.dan: PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Transfer do aerodroma. Let za Beograd JU 241 u 13:00 časova. Sletanje u Beograd u 15:20 časova.

HOTEL: Hotel  De France – 3* (ili sličan iste kategorije) nalazi se u okolini grada. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar,… Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, standardno opremljene i imaju sopstveno kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni – usluživanje).

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


BERLIN – Detalji aranžmana

4 dana – avionom

Polazak:27.03.2011.
Povratak: 30.03.2011.

1.dan: BEOGRAD – BERLIN
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije Putnik (šalter 705) u 14:30 sati. Let za Berlin JU 354 u 16:10 časova. Sletanje u Berlin u 18:00 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan: BERLIN
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: avenija Unter den Linden, Brandenburška kapija, Ostrvo Muzeja, četvrt Nikolaj, Checkpoint Charlie, ulica Kurfürstendam, Potsdamerplatz, Aleksanderplatz… Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan: BERLIN
Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada. Noćenje.

4.dan: BERLIN – BEOGRAD
Doručak. Transfer do aerodroma. Let za Beograd JU 355 u 11:10 časova. Sletanje u Beograd u 12:55 časova.

HOTELI:
LEONARDO HOTEL AIRPORT SCHONEFELD – 3* (ili sličan) nalazi se u blizini aerodroma. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar… Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, standardno opremljene i imaju sopstveno kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni – usluživanje).
H2 ALEKSANDERPLATZ (www.booking.com/hotel/de/h2-berlin-alexanderplatz.en.html) nalazi se u centru grada. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar… Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, standardno opremljene i imaju sopstveno kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni – usluživanje).  Napomena: hotel  je novosagradjen i otvara se u martu 2011.godine i trenutno nema kategorizaciju ali ima sve sadrzaje kao hotel sa 3*.

 

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.