Laguna - Bukmarker - Laguna i Putnik vas vode na Tajland! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Laguna i Putnik vas vode na Tajland!

U saradnji sa turističkom agencijom Putnik za sve članove Laguninog kluba čitaca obezbedili smo specijalnu turističku ponudu i popust za putovanja na Tajland.

Cena pojedinačnog aranžmana je 479 evra po osobi a aranžmanom je obuhvaćena jedanestodnevna poseta Bangkoku i Pataji.



U cenu aranžmana uračunat je prevoz avionom, transferi po programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa tri zvezdice u Bangkoku i Pataji na bazi noćenja sa doručkom (samousluživanje – izbor više jela) poput hotela „Bangkok Palace“ (www.bangkokpalace.com) i „Cholchan Pattaya Resort“ (www.pattayaresort.com), razgledanje Bangkoka, troškovi pratioca grupe, kao i troškovi organizacije putovanja.

Aranžman možete rezervisati u poslovnici Putnika u Beogradu, Trg Nikole Pašića 1 kao i na telefone 011/3245-642 i 011/3345-619. Sa sobom je neophodno poneti člansku kartu Laguninog kluba čitalaca.



Detalji aranžmana: TAJLAND: BANGKOK – PATAJA

11 dana / 8 noćenja – avionom

Polazak: 15. 05. 2011.
Povratak: 25. 05. 2011.

1. dan: BEČ – AMMAN – BANGKOK
Sastanak putnika na aerodromu u Beču kod check in šaltera kompanije Royal Jordanian dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Amman u 14.25 sati (let RJ 128). Dolazak u Amman 18.25 sati. Poletanje aviona za Bangkok 02.10 sati (let RJ 180).

2. dan: BANGKOK
Dolazak u Bangkok u 15.15 sati po lokalnom vremenu. Po sletanju transfer i smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan: BANGKOK
Doručak. Razgledanje grada autobusom. Obilazak hrama zlatnog Bude, hrama ležećeg Bude, kraljevske palate sa hramom smaradnog Bude. Povratak u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

4. dan: BANGKOK
Doručak. Slobodan dan ili mogucnost organizovanja fakultativnog izleta za ploveću pijacu i vrt ruža sa organizovanim ručkom. Noćenje.

5. dan: BANGKOK – PATAJA
Doručak. Nastavak putovanja za Pataju. Po dolasku smeštaj u hotelu. Noćenje.

6. – 9. dan: PATAJA
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

10. dan: PATAJA – BANGKOK
Doručak. Slobodno vreme do polaska za Bangkok. Transfer do aerodroma u kasnim poslepodnevnim satima.

11. dan: BANGKOK- AMMAN – BEČ
Poletanje aviona za Amman u 00.30 sati (let RJ 183). Dolazak u Amman 05.15 sati. Nastavak putovanja za Beč u 10.45 sati (let RJ 127). Dolazak u Beč u 13.35 sati.











Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.