Laguna - Bukmarker - Laguna i Delfi sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Laguna i Delfi sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra!

Budući da je oktobar tradicionalno mesec knjige, kada se čitaoci pripremaju za „sajamski ulov“, organizovali smo za vas Laguna i Delfi Sajam knjiga u vašoj omiljenoj knjižari, u vašem gradu, u vašoj sobi, i to potpuno bezbedno, poštujući sve mere zdravstvene zaštite.



U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra 2020. očekuju vas sjajni popusti i akcije.
 
Ovoga puta popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali na taj popust odobravamo dodatnih 15% ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.
 
Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije na sajtu laguna.rs i u knjižarama.
 
Spisak naslova na akciji 3 za 299 možete pogledati ovde.

Spisak naslova na akciji 3 za 499 možete pogledati ovde.

Spisak naslova na akciji 3 za 999 možete pogledati ovde.
 
U Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48, Games će tokom sajamskih dana odobravati 15% popusta na sve igre, merchandise i gift programe. Popust ne važi za artikle koji su već na akciji i za kategorije konzole, igračka oprema i prepaid kartice.

Sjajnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.
 
Bilo da se odlučite da posetite neku od knjižara Delfi ili neki od Laguninih klubova čitalaca, ili da knjige birate od kuće, preporučujemo vam da najpre na sajtovima pregledate ponudu najnovijih izdanja, hitove domaće i strane književnosti i knjige za decu.
 
I ovoga puta smo pripremili sjajne naslove.
 
Pored hitova domaće književnosti, među kojima su novi romani Milisava Savića „Pepeo, pena, šapat“, Marka Vidojkovića „Đubre“ i „Himerina krv: Roman o Dučiću“ Slaviše Pavlovića, skrećemo vam pažnju i na dugoočekivani novi roman Markusa Zusaka „Klejov most“, autora koji se proslavio planetarnim hitom „Kradljivica knjiga“. Nova knjiga donosi priču o odrastanju braće Danbar, koji uče da se snalaze u svetu odraslih i istražuju zašto je nestao njihov otac.
 
Svrstan u istorijsku fikciju, roman kubanskog pisca Leonarda Padure „Čovek koji je voleo pse“ priča je o ubistvu Lava Trockog u Meksiku 1940. Kroz razuđenu epsku sliku najvažnijih događanja u svetu u prve četiri decenije XX veka, u širokom geografskom rasponu, pratimo životopis jednog revolucionara i njegovog ubice, pripovest o dvojici ljudi zadojenih istim idealima, ali ostvarenim na potpuno suprotne načine.
 
Sakupljač“ je izvanredan međunarodni bestseler koji je smesta uzdigao Džona Faulsa među najznačajnije pisce dvadesetog veka. Njegova priča o opsesivnoj ljubavi usamljenog činovnika i devojke koja će mu postati plen i dalje je bez premca po svojoj moći da prenerazi i opčini.
 
Među knjigama za najmlađe, specijalno za Laguna i Delfi Sajam knjiga izlazi nova knjiga Slavimira Stojanovića „Singi Lumba i Kockasta planeta“. Jedne sasvim obične večeri Singi Lumba nije mogla da zaspi. Sva sreća da je na Kockastoj planeti bila potrebna baš njena pomoć.
 
Komedije za decu – knjiga „Budući Tesla, Zmaj Jova i Pupin“ Miloša Nikolića uz humor podstiču mališane na razmišljanje i preispitivanje stvari sa kojima se svakodnevno susreću i o kojima ne razmišljaju mnogo.
 
Vidiš li sebe kao eko-junaka? Lavirinti, skrivalice, igre pamćenja, kvizovi i drugi zabavni zadaci za učenje o ekologiji kroz igru sabrani su u sjajnoj „Velikoj zelenoj knjizi“ namenjenoj mlađim školarcima.
 
Banca Intesa, koja tradicionalno korisnicima svojih kreditnih kartica pruža više, prijatelj je Lagune i knjižara Delfi tokom Sajamskih dana. Podsećamo vas da vlasnici Intesinih kreditnih kartica, za kupovinu u knjižarama, imaju stalan popust od 20% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje na rate bez kamate, popust od 25% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje u celosti i popust od 5% na gift asortiman bez obzira na to da li se plaća u celosti ili na rate.
 
Manifestaciji su se pridružili i Bambi, Grand kafa, Sarantis, Henkel, Oriflame, DexiCo kids, Haier, Generali.
 
Uz svaku kupovinu očekuje vas poklon.


Podelite na društvenim mrežama:

dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
istorija u 56 poglavlja dvadeset minuta luja xix čedomira antića u prodaji od 1 aprila laguna knjige Istorija u 56 poglavlja – „Dvadeset minuta Luja XIX“ Čedomira Antića u prodaji od 1. aprila
29.03.2024.
Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi „Dvadeset minuta Luja XIX“ 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske. U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao ...
više
komemorativni skup sanu posvećen goranu petroviću laguna knjige Komemorativni skup SANU posvećen Goranu Petroviću
29.03.2024.
U prisustvu velikog broja članova Srpske akademije nauka i umetnosti u Svečanoj sali SANU u četvrtak 28. aprila održana je komemorativna sednica, posvećena piscu i akademiku Goranu Petroviću (1961–202...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.