Laguna - Bukmarker - Kupi knjigu i izaberi dva Avon proizvoda! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Kupi knjigu i izaberi dva Avon proizvoda!

U želji da spoje lepo i korisno Avon i Laguna organizuju zajedničku akciju.

Akcija inspirisana ženskom lepotom omogućava vam da kupite knjigu „Našminkana za 10 minuta“ i izaberete dva proizvoda kompanije Avon koja se brine o vašem izgledu. Ova neverovatna akcija počinje u subotu, 1. avgusta 2015. godine u svim knjižarama Delfi i trajaće dok traju zalihe.

Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ Borisa Entrupa pruža vam sve što vam je potrebno da preobrazite svoj izgled i otkrijete svoju prirodnu lepotu. 50 božanstvenih stilova šminkanja – od neupadljive dnevne šminke do blistavog večernjeg glamura.

Svaki stil šminkanja predstavljen je na slikama pre i posle, i korak po korak, da biste i sami mogli savršeno da ga primenite.

Uz sve to u knjizi ćete naći i mnoštvo profesionalnih saveta, trikova i tehnika pomoću kojih ćete uvek moći savršeno da istaknete svoje prirodne prednosti.

Kompanija Avon je multinacionalna kozmetička kompanija. Kao najveća kompanija direktne prodaje, Avon posluje u više od 100 zemalja sveta i ima preko 6 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodna linija uključuje kozmetičke ali i modne proizvode kao i proizvode za kuću. Ovoga puta kompanija Avon je pripremila sjajne proizvode kao što su senka i krejon za oči, ruževe i sjaj za usta, lak za nokte i maskaru.

Na ovoj akciji važe članski i količinski popusti.

Svoju duhovnu lepotu negujte čitanjem, a lepotu lica naglasite sjajnom i trendi kozmetikom. Zahvaljujući akciji Lagune i Avona ovog leta imate priliku da izgledate zavodljivo u svakoj prilici.

Brzo i lako do savršenog izgleda.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.