Laguna - Bukmarker - Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom

Od 1. jula 2024. do 31. januara 2025, prilikom kupovine Premium karticama Gold, Platinum, Signature i Infinite, koje su izdate u Srbiji, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona, a uz sve pomenuto, dobijate i vaučer za Dice Arenu koji važi za dve osobe.


 
Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom avgusta možete izabrati:
 
Piling za telo „Watermelon“ od 450 g – negujući piling za telo iz kolekcije „Feeling Fruity“ sa neodoljivim mirisom, učiniće svako kupanje posebnim. Pakuje se u dizajniranu plastičnu ambalažu i sjajan je za poklon i ličnu upotrebu.

Sjaj za usne set 3 „Watermelon“ od 21 ml fantastičan je set iz kolekcije „Feeling Fruity". Set sadrži 3 negujuća sjaja za usne u tubi (po 7 ml), različitih mirisnih nota (lubenica, kokos i breskva) u predivnim nijansama. Set se pakuje u dizajniranu ambalažu, idealnu za odlaganje nakon upotrebe.
 
Šolja „Lord of the Rings“, „Eye of Sauron, Heat“ od 315 ml – čiji je dizajn inspirisan motivima Tolkinovog serijala „Gospodar prstenova“ – idealna je za kafu, čaj ili neki drugi omiljeni napitak. U zavisnosti od temperature tečnosti koju sipate, slika na šolji se menja. Ne preporučuje se upotreba u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje posuđa. Šolja je zapremine 315 ml. Pakuje se u dizajniranu kutiju.
 
Sveska A4 „Unicorn Sun“, karo, 52 lista – korice su izrađene od kvalitetnog kunstdruk papira (300 gr mat plastifikacija) sa srebrnom metalofolijom koja veoma fino i precizno prati linije istaknutih detalja. Kolekcija „Jednorog“ namenjena je mlađim devojčicama sanjalicama i ljubiteljima ovog predivnog mitskog bića. Dizajn karakterišu živopisan kolorit i fantastični detalji koji se presijavaju, dajući magičan efekat. Sveska sadrži 52 lista (uključujući 2 ilustrovana predlista) ofset papira (80 gr/m²) – kvadratići.
 
Pernica „S-Cool“ kolekcije „Heart“, jednodelna, sa dva flepa, puna – izrađena je od kvalitetnih veštačkih materijala koji se lako održavaju i zatvara se pomoću patent-zatvarača. Zahvaljujući njoj, vaše olovke i ostali sitniji pribor biće uvek na sigurnom. Pernica poseduje prostranu unutrašnjost za smeštanje većeg broja olovaka, flomastera, gumica i drugih sitnica koje su vam potrebne. Unutrašnjost je ispunjena priborom: rezač, gumica za brisanje, lenjir, 3 grafitne olovke, 12 flomastera,12 drvenih bojica, raspored časova i tablicu množenja. Dizajn karakterišu pažljivo uklopljene kombinacije živopisnih boja i mnoštvo maštovitih detalja.
 
Sveska A4 „Steampunk: Dragon“ od 52 lista – steampunk je nastao kao podžanr naučne fantastike i predstavlja retrofuturističku tehnologiju i estetiku inspirisanu industrijskim mašinama na parni pogon iz 19. veka. Korice su izrađene od kvalitetnog kunstdruk papira (300 g mat plastifikacija) sa UV separatnom štampom (jedna od najsavremenijih i najtraženijih štamparskih tehnika danas, vrlo efektno ističe detalje koje želite i stvara divan kontrast između papira koji se koristi za štampu i fragmenata na koji se nanosi lak izuzetnog sjaja). Sveska formata A4 sadrži 52 lista (uključujući 2 ilustrovana predlista) ofset papira (80 gr/m²) linije sa marginom.
 
Pernica „S-Cool“ iz kolekcije „Gamer“, jednodelna, sa dva flepa, puna – izrađena je od kvalitetnih veštačkih materijala koji se lako održavaju i zatvara se pomoću patent-zatvarača. Zahvaljujući njoj, vaše olovke i sitniji pribor biće uvek na sigurnom. Pernica poseduje prostranu unutrašnjost za smeštanje većeg broja olovaka, flomastera, gumica i drugih sitnica koje su vam potrebne. Unutrašnjost je ispunjena priborom: rezač, gumica za brisanje, lenjir, 3 grafitne olovke, 12 flomastera,12 drvenih bojica, raspored časova i tablicu množenja. Dizajn karakterišu pažljivo uklopljene kombinacije živopisnih boja i mnoštvo maštovitih detalja.
 
20.000 milja pod morem“ Žila Verna, klasik svetske književnosti za decu – strah i panika rastu nakon što mornari širom sveta počnu da opažaju misteriozno morsko čudovište.

Zato posada broda „Abraham Linkoln“, u kojoj će se naći francuski naučnik Pjer Aronaks, njegov verni sluga Konsej i kanadski harpunar Ned Land, kreće na opasno putovanje kako bi ulovila ovu morsku neman. Ali nakon susreta sa zastrašujućim čudovištem postaje jasno da ovo nije životinja, kako se isprva mislilo, već podmornica „Nautilus“, kojom komanduje tajanstveni kapetan Nemo.

Odgovor“ Hane Adrović – važno delo koje na lak, duhovit i otrežnjujuć način govori o digitalnom nasilju. Ovo je odgovor upućen svima, i onima koji nasilje čine i onima koji nasilje vrše, ali takođe i priručnik za generacije koje žive u sajber prostoru. Važno je suprotstaviti se nasilju.
 
Sani 3“ – autor Taijo Macumoto u trećem delu opisuje nam svakodnevnicu u sirotištu koju čini i organizovana podela zaduženja kako bi deca stekla radne navike i osećaj odgovornosti. Neko čisti, neko kuva, a neko šeta psa. Postoji vreme za igru i razonodu, ali i za učenje. Uobičajen život malih junaka nakratko prekida iznenadni dolazak nekadašnjeg stanovnika sirotišta „Zvezdana deca“, koga je, kada mu je bilo najpotrebnije, stari direktor podučio najvažnijom lekcijom. I u ovom tankobonu prikazano je kako je svet malenih junaka nežan i osetljiv, a svet odraslih dalek i stran.
 
Sani 4“ – ovaj nastavak pun je tragičnih zapleta koji nas čine tužnim, jer deca moraju da se na grub način upoznaju sa stvarnošću koja im nosi saznanje da su njihovi roditelji puni mana, da se neće vratiti po njih i da ništa više neće biti kao pre. Ali ova deca nisu obična, već izdržljiva, mudra i spremna da šalom odagnaju tmurna osećanja. Iz dana u dan mališani ostvaruju male pobede nad tugom, a njihove radosti su tako iskrene i stvarne.
 
Svakog meseca očekuju vas novi pokloni.
 
Celokupna akcija trajaće do 31. januara 2025. godine.
 
Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!


Podelite na društvenim mrežama:

prikaz romana zamir dinamična kritika sveta laguna knjige Prikaz romana „Zamir“: Dinamična kritika sveta
31.07.2024.
Osmi roman turskog romanopisca i scenariste Hakana Gundaja (1976) govori o dvoje sasvim različitih – glavnih – junaka, koji su povezani na najdirektniji mogući način: ona, Zera, majka je protagoniste ...
više
prikaz romana eumenide obični neobični ljudi laguna knjige Prikaz romana „Eumenide“: Obični neobični ljudi
31.07.2024.
U svojoj slavnoj knjizi „Obični ljudi. 101. rezervni policijski bataljon i konačno rešenje u Poljskoj“ iz 1992. godine, istoričar Kristofer R. Brauning postavlja jedno „malo“ pitanje: kako je bilo mog...
više
prikaz romana serafim šetnja besmrtnog junaka kroz vekove laguna knjige Prikaz romana „Serafim“: Šetnja besmrtnog junaka kroz vekove
31.07.2024.
Već sam pisao o integralnoj verziji „Konstantinovog raskršća“, a sada je red da se osvrnem na knjigu „Serafim: Hronike Nemanje Lukuća“, koja je istovremeno prednastavak i nastavak hita Dejana Stojiljk...
više
prikaz knjige vitez sovuljak za sve koji drže do starinskih bajki laguna knjige Prikaz knjige „Vitez Sovuljak“: Za sve koji drže do starinskih bajki
31.07.2024.
Američki umetnik Kristofer Denis (1967) iza sebe je imao dvadesetak ilustrovanih knjiga za decu, uključujući i čuveni serijal fantastike za mlade Redvol poznatog britanskog pisca i pustolova Brajana Ž...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.