Laguna - Bukmarker - Knjižara Delfi „Vuk Karadžić“ na novoj lokaciji! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Knjižara Delfi „Vuk Karadžić“ na novoj lokaciji!

Delfi knjižara „Vuk Karadžić“ koju ste rado posećivali na adresi Bulevar kralja Aleksandra 92, preseljena je u novi, lepši i veći prostor u neposrednoj blizini, na lokaciji Bulevar kralja Aleksandra 100 i u petak, 14. avgusta će otvoriti svoja vrata čitaocima.

Knjižara se prostire na dva nivoa, na više od 250 m² u enterijeru kakvim se odlikuju najveće svetske knjižare. Na jednom mestu naći ćete hitove domaće i strane književnosti u izdanju Lagune, knjige drugih izdavača, kao i naslove na engleskom jeziku. Ponudu novootvorene knjižare čine i edukativne i zabavne igračke za najmlađe.

U prizemlju su dela iz oblasti beletristike, popularne psihologije, zatim sjajne knjige za decu i izuzetan izbor papirnog i gift programa.

Na spratu knjižare ćete pronaći bogatu ponudu knjiga na stranim jezicima, knjige iz žanra fantastike, izdanja za tinejdžere, školski pribor. Poseban deo knjižare rezervisan je za kolekcionarski gift program, ekskluzivnu i originalnu ponudu.

U petak, 14. avgusta, na dan otvaranja knjižare Delfi „Vuk Karadžić“ na novoj lokaciji, 30 najnovijih naslova u izdanju Lagune biće sniženo za 30%. Sve do 21. avgusta moći ćete i besplatno da se učlanite u Lagunin klub čitalaca.

Pored količinskog popusta od 15% na tri i više Laguninih knjiga, do 14. septembra važiće i popust od 50% na skoro 2000 naslova na engleskom jeziku.

U knjižari će važiti i akcija na školski pribor sa cenama koje su snižene do 70%, a posebni letnji gift program takođe će biti na popustu od 50%.

Vidimo se u petak, 14. avgusta na otvaranju Delfi knjižare „Vuk Karadžić“ na novoj lokaciji, Bulevar kralja Aleksandra 100.

Dobro došli!


Podelite na društvenim mrežama:

roman zločinački manifest dvostrukog dobitnika pulicerove nagrade kolsona vajtheda u prodaji od 26 jula laguna knjige Roman „Zločinački manifest“ dvostrukog dobitnika Pulicerove nagrade Kolsona Vajtheda u prodaji od 26. jula
25.07.2024.
Novi roman dvostrukog dobitnika Pulicerove nagrade za književnost Kolsona Vajtheda „Zločinački manifest“ mračna je i zabavna priča o Harlemu, gradu pod opsadom, ali i suptilno istraživanje značaja por...
više
majk gejl imamo moć da menjamo stvari laguna knjige Majk Gejl: Imamo moć da menjamo stvari
25.07.2024.
Sa Majkom Gejlom, autorom romana „Svi ti usamljeni ljudi“, razgovarali smo o predrasudama sa kojima se bore likovi u njegovom romanu, baš kao i mnogi ljudi u stvarnom životu, ali i o načinu na koji se...
više
vanja bulić novi roman je uzbudljiva krimi priča, ali i omaž novinarstvu koje nestaje laguna knjige Vanja Bulić: Novi roman je uzbudljiva krimi priča, ali i omaž novinarstvu koje nestaje
25.07.2024.
Nedavno je Vanja Bulić, novinar, pisac i televizijski autor, objavio novi, uzbudljiv triler pod nazivom „Sinajski testament“ u izdanju Lagune. U priči se nastavljaju novinarske i istraživačke avanture...
više
prikaz romana krhotine elis vredan čekanja laguna knjige Prikaz romana „Krhotine“: Elis vredan čekanja
24.07.2024.
Prošlo je trinaest godina od Elisovog poslednjeg romana, a njegov najnoviji „Krhotine“ bio je vredan čekanja. Hermetične, paranoične, uglađene, mračne – s kratkim eksplozijama seksa i nasilja koje su ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.