Laguna - Bukmarker - Još samo dva dana Sajma knjiga! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Još samo dva dana Sajma knjiga!

Posle dve godine pauze Sajam knjiga se vratio u punom sjaju! I to možemo da kažemo posle šest sajamskih dana. Mnogo dobrih naslova, mnogo pisaca i mnogo čitalaca obeležavaju 65. Međunarodni beogradski sajam knjiga.



Petak je na štandu Lagune bio dan sa najvećom gužvom od početka Sajma. Mnogobrojna deca organizovano sa nastavnicima i profesorima obišla su najveću manifestaciju koja promoviše knjigu i čitanje. I verujemo da će se vratiti svake godine.

Svoje knjige potpisivali su Dejan Aleksić, dobitnik nagrade „Miloš Crnjanski“ za roman „Petlja“, i Rastislav Durman, autor veoma zapažene knjige za decu „Zmajevi, zmajke i zmajčad“. Tamara Lujak je potpisivala svoje sjajne knjige, „Rečnik slovenske mitologije“ i „Rečnik srpskih mitoloških bića“. Mirjana Uzelac je bila predstavnik dvojca koji je napisao sjajan kriminalistički triler „Ubistvo pod pseudonimom“. Verica Vinsent Kol je, kao druga autorka, opravdano bila odsutna.

Robert Takarič uvek privuče veliki broj mladih čitalaca, ali i svih onih koji rade sa decom i znaju da su susreti sa piscima pravo blago.

Posle dva Momčila, Petrovića i Đorgovića, Vuk Drašković je potpisivao svoje „Ožiljke života“, a Mirjana Bobić Mojsilović zbirku priča „Baba, nemoj ništa da me pitaš“, „Mušku azbuku“, „Azbuku svog života“ i druge svoje knjige.

Laguna je nedavno objavila prvi roman Borisa DežulovićaChristkind“, koji je i zatvorio sajamski petak.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Evo liste top 5 najtraženijih naslova:
Pobednici“, Fredrik Bakman
Nebeska dvorišta“, vladika Grigorije
Noćna škola“, K. Dž. Doerti
Odakle sam bila, više nisam“, Dejan Tiago-Stanković
Mala Italijanka“, Lusinda Rajli

Pored uobičajenih sajamskih popusta od 15%, uz članske popuste do 20% na štandovima Lagune u Hali 1 i 4, i ove godine smo spremili popuste za kupovinu više knjiga. Za kupovinu 3–5 knjiga važiće dodatni popust od 10%, popust od 15% odnosiće se na kupovinu 6–8 knjiga, a za kupovine preko 9 knjiga dodatni popust je 20%. I ovog puta imaćemo omiljene akcije čitalaca „3 knjige za 499 dinara“ i „3 knjige za 999 dinara“. Rođendanski popust od 40% važi za kupovinu do 3 Lagunine knjige.

Dobro došli!

Partner Lagune na ovogodišnjem Sajmu knjiga je Banca Intesa, a Laguni su se pridružili i brojni sponzori: Bambi, Henkel, Sarantis, Haier, Generali, Flixbus, PS Fashion, Esi.


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.