Laguna - Bukmarker - Jedna knjiga jedna avantura - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Jedna knjiga jedna avantura

Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi pripremili su za najmlađe neodoljivu avanturističku akciju „Jedna knjiga jedna avantura“ sa mnogo uzbudljivih i lepih iznenađenja.

Od ponedeljka, 15. jula, uz kupljenu dečju knjigu na poklon dobijate pregršt ulaznica za dečje avanture koje su obezbedile igraonica Extreme Kids, Jahting klub Kej i igraonica-rođendanica Tehnokids.

Igraonica Extreme Kids samo za prave male avanturiste pripremila je mnogo balona koji donose super iznenađenja. Naduvaj svoj balon iznenađenja i osvoj ukusnu palačinku, besplatni boravak ili besplatni prostor za proslavu svog rođendana u ovoj igraonici.

Avanturistička akcija sa igraonicom Extreme kids važi u knjižarama Delfi: Orao, Vuk, SKC, Terazije, Knez i 27. mart.

U knjižarama Delfi SKC, u Ziri, Kod Vuka i kod Orla uz kupovinu dečjih knjiga na poklon dobijate ulaznice za bazene SC Olimp i SC Vračar.

Sportski centar „Olimp Zvezdara“ nalazi se na jednoj od najviših tačaka Beograda, u neposrednoj blizini zvezdarske šume, u okruženju zelenila i čistog vazduha i danas je jedan od najuređenijih centara sa kvalitetnim sadržajima za rekreativno bavljenje sportom. SC Olimp je obezbedio propusnice za uživanje i opuštanje na bazenu.

Sportski centar „Vračar“ prati sve aktuelne trendove i nastoji da zadovolji potrebe svojih korisnika brojnim sportskim i rekreativnim sadržajima. Sportski centar sarađuje sa klubovima i profesionalnim sportistima, tako da je ovde moguće trenirati plivanje, vaterpolo, sinhrono plivanje i dr. Za najmlađe čitaoce SC Vračar obezbedio je besplatnu kartu za 1 termin obuke plivanja.

Iznenađenjima nikad kraja. Super avanture pripremila vam je i igraonica-rođendaonica Tehnokids. Sa ciljem da mališanima pruži najkreativniju zabavu obezbedila je poklon vaučere za proslave rođendana, besplatne propusnice i besplatni mini-golf na Adi.

Na 600 m2 igraonica Tehnokids, u tri zasebna tematski urađena nivoa, smeštene su prostorije za proslave rođendana i svih ostalih vrsta proslava. Vašu rođendansku trpezu možete upotpuniti uvek sveže pripremljenim specijalitetima iz njihove kuhinje. Oživite omiljene junake vaših mališana u najrazličitijim oblicima dečjih rođendanskih torti.

Ali to nije sve. Ovog puta najmlađi su u prilici da iznenade svoje roditelje i kupovinom dečje knjige na poklon dobiju opuštajuću letnju avanturu. Povedi mamu i tatu na krstarenje Dunavom i Savom brodovima Jahting kluba Kej.

Jahting Klub Kej nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun, izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni opredeliće i vas da trenutke odmora sa porodicom provedete u opuštajućoj vožnji rekom.

Knjižare koje učestvuju u akciji „Jedna knjiga jedna avantura“:

Delfi knjižara 27.mart Stanoja Glavaša 1, Beograd
Delfi knjižara Immo, Gandijeva 21, Beograd
Delfi knjižara SKC, Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske), Beograd
Delfi knjižara Vero, Milutina Milankovića 86a, Beograd
Delfi knjižara Knez, Knez Mihailova 40, Beograd
Delfi knjižara Makedonska, Makedonska 12, Beograd
MNV Vemex Bulevar, Bulevar kralja Aleksandra 146, Beograd
Delfi knjižara Kod Vuka, Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd
Delfi knjižara Miljakovac, Vareška 4, Beograd
Delfi knjižara “Banovo brdo”, Požeška 118a, Beograd
Delfi knjižara Zira, Ruzveltova 33, Beograd
Delfi knjižara Terazije, Terazije 38, Beograd
Delfi knjižara Zemun, Glavna br. 20

Akcija za mališane traje dok traju zalihe.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
obeležavamo rođendan terija pračeta sjajnom akcijom  laguna knjige Obeležavamo rođendan Terija Pračeta sjajnom akcijom!
19.04.2024.
Čuveni britanski pisac Teri Pračet, koji je književnom svetu ostavio brojna remek-dela, 28. aprila bi napunio 76 godina. Tim povodom sve ljubitelje njegovih knjiga želimo da obradujemo odličnom akcijo...
više
istina uvek pronađe svoj put zauvek srećni malin sten u prodaji od 22 aprila laguna knjige Istina uvek pronađe svoj put: „Zauvek srećni“ Malin Sten“ u prodaji od 22. aprila
19.04.2024.
Izuzetno uzbudljiv i odlično napisan triler sa mnogo neočekivanih obrta, „Zauvek srećni“ Malin Sten majstorski je napisana studija ljudske psihe koju nećete moći da ispustite iz ruku. Kad veličanst...
više
 ne šalji poruke bivšima nika vajala u prodaji od 22 aprila laguna knjige „Ne šalji poruke bivšima“ Nika Vajala u prodaji od 22. aprila
19.04.2024.
U knjizi „Ne šalji poruke bivšima“ Nik Vajal nastoji da pruži savete pune empatije, promišljene i iskrene, iako ponekad mogu da budu bolni. Pomoći će vam da izlečite slomljeno srce i pronađete put do ...
više
univerzalna borba dobra i zla grof monte kristo u prodaji od 20 aprila laguna knjige Univerzalna borba dobra i zla – „Grof Monte Kristo“ u prodaji od 20. aprila
19.04.2024.
Klasik svetske književnosti „Grof Monte Kristo“ Aleksandra Dime Oca briljantna je priča o intrigama, odmazdi, osveti i iskupljenju. Mladi moreplovac Edmon Dantes uhapšen je pod lažnom optužbom ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.