Laguna - Bukmarker - Jedinstvena kulinarska priča dobila je svoj nastavak u vidu „Plazma Plazmastičarnice 2.0“! - Knjige o kojima se priča
Nova epizoda podkasta svake srede u 20 sati na našem Jutjub kanalu
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoPodkastNagradeKalendar

Jedinstvena kulinarska priča dobila je svoj nastavak u vidu „Plazma Plazmastičarnice 2.0“!

Kompanija Bambi je organizovala je 21. decembra u divnom ambijentu restorana „Balkon“ druženje i tom prilikom predstavila „Plazma Plazmastičarnicu 2.0“, drugo izdanje jedinstvene knjige recepata za sve ljubitelje Plazme.


 
Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju jedinstvene kulinarske specijalitete sa Plazma keksom, kao i da saznaju na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje slatke i slane Plazma kreacije.
 
Prisutnim gostima na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi: Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer.


 
„Nakon prvog izdanja koje je naišlo na sjajne reakcije potrošača, vrlo smo ponosni što je ova kulinarska priča dobila i svoj nastavak ’Plazma Plazmastičarnica 2.0’. U godini kada brend Plazma obeležava veliki jubilej, želeli smo da izmaštamo nove načine za uživanje u neponovljivom i jedinstvenom ukusu Plazma keksa. Nadamo se da će vas ovo drugo izdanje kuvara uvesti u predivni svet kulinarstva i pokazati vam koliko priprema ukusne hrane može biti zabavna! Naša želja ostaje ista, a to je da’‘Plazmastičarnica 2.0’ bude iskra koja će zapaliti vašu kreativnost i koja će vas podstaći da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.


 
Pored predstavnika kompanije, događaju je prisustvovala i poznata glumica Bojana Stefanović, sve više prisutna u svetu food blogera, a koja je ovom prilikom govorila o svojoj ljubavi prema kuvanju, gde pronalazi inspiraciju, i utiscima o „Plazma Plazmastičarnici 2.0“. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač, koja je već drugu godinu zaredom saradnica na ovom jedinstvenom projektu.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna

 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
stefan jerotić gost emisije tv lica kao sav normalan svet video  laguna knjige Stefan Jerotić gost emisije „TV lica ... kao sav normalan svet“ [video]
23.12.2025.
Dan sa psihijatrom Stefanom Jerotićem, gostom emisije „TV lica ... kao sav normalan svet“, počeo je u Pravoslavnom pastirskom centru gde je jedan od stručnjaka koji pružaju besplatnu pomoć ljudima koj...
više
goran marković do kada će biti napeto  laguna knjige Goran Marković: Do kada će biti napeto?
23.12.2025.
Goran Marković objavio je niz zapaženih romana, među njima bestseler „Beogradski trio“, prije nekoliko godina. Kao filmski režiser već skoro pet decenija na sceni, od čuvene „Nacionalne klase“ iz 1979...
više
slavimo prvi rođendan knjižare u palati nauke i poklanjamo 20 popusta na kompletan asortiman laguna knjige Slavimo prvi rođendan knjižare u Palati nauke i poklanjamo 20% popusta na kompletan asortiman
23.12.2025.
Knjižara Laguna u Palati nauke 24. decembra 2025. obeležava svoj prvi rođendan. Tim povodom želeli smo da tog dana obradujemo sve posetioce tako što ćemo obezbediti 20% popusta na kompletan aso...
više
promocija knjige bilo nekad u srbiji momčila petrovića 23 decembra u knjižari delfi skc laguna knjige Promocija knjige „Bilo nekad u Srbiji“ Momčila Petrovića 23. decembra u knjižari Delfi SKC
23.12.2025.
U utorak 23. decembra 2025. godine od 18 sati, u knjižari Delfi SKC, biće predstavljena nova knjiga Momčila Petrovića „Bilo nekad u Srbiji“. Pored autora, o knjizi zanimljivih priča koje pokazuju i do...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.