Laguna - Bukmarker - Jedinstvena kulinarska priča dobila je svoj nastavak u vidu „Plazma Plazmastičarnice 2.0“! - Knjige o kojima se priča
Nova epizoda podkasta svake srede u 20 sati na našem Jutjub kanalu
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoPodkastNagradeKalendar

Jedinstvena kulinarska priča dobila je svoj nastavak u vidu „Plazma Plazmastičarnice 2.0“!

Kompanija Bambi je organizovala je 21. decembra u divnom ambijentu restorana „Balkon“ druženje i tom prilikom predstavila „Plazma Plazmastičarnicu 2.0“, drugo izdanje jedinstvene knjige recepata za sve ljubitelje Plazme.


 
Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju jedinstvene kulinarske specijalitete sa Plazma keksom, kao i da saznaju na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje slatke i slane Plazma kreacije.
 
Prisutnim gostima na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi: Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer.


 
„Nakon prvog izdanja koje je naišlo na sjajne reakcije potrošača, vrlo smo ponosni što je ova kulinarska priča dobila i svoj nastavak ’Plazma Plazmastičarnica 2.0’. U godini kada brend Plazma obeležava veliki jubilej, želeli smo da izmaštamo nove načine za uživanje u neponovljivom i jedinstvenom ukusu Plazma keksa. Nadamo se da će vas ovo drugo izdanje kuvara uvesti u predivni svet kulinarstva i pokazati vam koliko priprema ukusne hrane može biti zabavna! Naša želja ostaje ista, a to je da’‘Plazmastičarnica 2.0’ bude iskra koja će zapaliti vašu kreativnost i koja će vas podstaći da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.


 
Pored predstavnika kompanije, događaju je prisustvovala i poznata glumica Bojana Stefanović, sve više prisutna u svetu food blogera, a koja je ovom prilikom govorila o svojoj ljubavi prema kuvanju, gde pronalazi inspiraciju, i utiscima o „Plazma Plazmastičarnici 2.0“. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač, koja je već drugu godinu zaredom saradnica na ovom jedinstvenom projektu.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna

 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
noć knjige od 12 do 14 decembra  laguna knjige Noć knjige od 12. do 14. decembra!
04.12.2025.
Uzbuđenje je u vazduhu jer se bliži još jedna Noć knjige i prilika da podelimo radost čitanja sa drugima. Od 12. do 14. decembra 2025. godine, 33. Noć knjige će se održati u knjižarama Delfi i Lagunin...
više
bukmarker podkast, ep 2 boris dežulović džaba vam trud, ljubav i dalje ima smisla laguna knjige Bukmarker podkast, ep. 2 – Boris Dežulović: Džaba vam trud, ljubav i dalje ima smisla
04.12.2025.
Dobro došli u drugu epizodu podkasta „Bukmarker“! Naš gost je pisac i novinar Boris Dežulović. „Da je metak koji je ubio Šojbner-Rihtera završio samo tridesetak centimetara udesno, istorija bi pote...
više
važnost porodične bliskosti i podrške tribina o romanu narod što po snegu seje 5 decembra laguna knjige Važnost porodične bliskosti i podrške: tribina o romanu „Narod što po snegu seje“ 5. decembra
04.12.2025.
Poslednja tribina Laguninog književnog kluba u 2025. godini biće posvećena romanu „Narod što po snegu seje“ švedsko-laponske autorke Tine Harnesk. Razgovor će se održati u petak 5. decembra od 18 sati...
više
vodič za kreativno pisanje i čitanje knjiga prikaži, ne prepričavaj zorana penevskog u prodaji od 5 decembra laguna knjige Vodič za kreativno pisanje i čitanje – knjiga „Prikaži, ne prepričavaj“ Zorana Penevskog u prodaji od 5. decembra
04.12.2025.
Bilo da želite da napišete kratku priču, roman ili jednostavno da jasnije i lepše oblikujete misli, knjiga „Prikaži, ne prepričavaj“ pisca Zorana Penevskog je vežbalište za um i pouzdan saveznik ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.