Laguna - Bukmarker - Izdavačka kuća Laguna nagrađuje trudnice - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Izdavačka kuća Laguna nagrađuje trudnice

Izdavačka kuća Laguna nagrađuje polaznice besplatne Škole roditeljstva „Nada Lazić“.

Najstarija i najmlađa polaznica dobiće na poklon knjigu Larousse – Nega novorođenčeta, neophodan priručnik za sve trudnice i mlade majke. Ova praktična knjiga kroz 200 fotografija pokazuje, korak po korak, sve što treba za svakodnevnu negu novorođenčeta.

Lako je primenjivati uputstva iz ove knjige, objašnjenja su jasna, a ima mnogo praktičnih saveta o hranjenju, održavanju čistoće, presvlačenju, odeći, spavanju, zdravstvenoj nezi, izlascima iz kuće. Ovo je vodič koji će ohrabriti mladu mamu i pomoći joj da u vedrom raspoloženju provede prvi mesec sa svojom bebom.

Izdavačka kuća Laguna kao društveno odgovorna kompanija podržava Školu roditeljstva „Porodično gnezdo“. Najmlađa polaznica biće nagrađena knjigom Larousse – Nega novorođenčeta u znak podrške za doprinos natalitetu, a najstarija, i za hrabrost što je radost rađanja odložila za poznije godine.

„Porodično gnezdo“ – „Family Nest“ je dobrovoljno, nestranačko, nepolitičko, nevladino i neprofitno udrženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti edukacije i pripreme za roditeljstvo kao i zdravstveno-socijalne zaštite roditelja i dece.

„Porodično gnezdo“ je osnovala grupa entuzijasta krajem 2010. godine da bi ostvarila svoju misiju kroz edukativni i preventivno-zdravstveni rad sa osobama koje se pripremaju za roditeljstvo kroz projekat „Od zdravih roditelja do zdravog potomstva“.

U aktivnosti udruženja ubrajaju se besplatna Škola roditeljstva, vežbe za trudnice i klub mama dojilja. Polaznici Škole roditeljstva, koju vodi Nada Lazić, imaju priliku da se pripreme za roditeljstvo kako bi bolje razumeli promene u trudnoći, porođaj i kasnije potrebe deteta, i bili spremni da odgovore na izazove koje ono pred njih stavlja. Roditelji dece svih uzrasta mogu da nauče da odgovore na potrebe dece i ostvare sa njima odnos poverenja, poštovanja, razumevanja i ljubavi.
 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.