Laguna - Bukmarker - I biblioteke učestvuju u Noći knjige - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

I biblioteke učestvuju u Noći knjige

Dvadeset osmoj Noći knjige, koja će trajati tri dana – od 9. do 11. juna – priključile su se i brojne biblioteke. One će u manifestaciji učestvovati prvog i drugog dana – 9. i 10. juna.



Dakle, tokom prvog i drugog dana trajanja manifestacije čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima – popustima ili programima specijalno kreiranim za taj dan.

Narodna biblioteka Srbije 9. i 10. juna davaće popust od 30% na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi.

Biblioteka „Milutin Bojić“ u Beogradu 9. juna odobrava popust od 60% na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ 9. i 10. juna poklanja studentima koji se prvi jave 2 polugodišnje članarine.

Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 9. i 10. juna odobrava popust od 40% na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka u Novom Sadu davaće 9. juna popust od 50% na godišnju članarinu, a biće izložena i top-lista najčitanijih Laguninih izdanja, kao i preporuke bibliotekara.

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu 9. i 10. juna davaće popust od 50% na godišnju članarinu. U petak 9. juna u 17 sati biće otvorena izložba pastela i akvarela akademskog slikara Dragoljuba Stankovića Čivija, dok će u 18 sati biti predstavljena knjiga „Uvod u književnost za decu“ prof. dr Tihomira Petrovića.

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu 9. juna omogućava popust od 50% na godišnju članarinu za novoupisane.

Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ iz Sombora 9. juna od 19 do 23 sata daće popust od 50% na godišnju članarinu, a biće organizovana i izložba najčitanijih Laguninih izdanja.

Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici 9. i 10. juna davaće popust od 40% na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka u Pančevu organizovaće 9. juna izložbu najčitanijih izdanja.

Biblioteka „Branko Radičević“ u Lebanu 9. juna vršiće besplatno učlanjenje na 6 meseci za decu i odrasle.

U Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“ u Kragujevcu 9. juna u 19 sati gost Biblioteke biće pisac Bojan Ljubenović.

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ u Kikindi 9. i 10. juna će davati popust od 50% na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću 9. juna u 19 sati organizuje promociju zbirke poezije „Našli smo jedno drugo“ Edite Dautović.

Noć knjige je priča koja traje, tokom koje ćete imati priliku da se upoznate sa novim naslovima, kupite knjige po izuzetno povoljnim cenama i družite se sa svojim omiljenim piscima. Uz svaku kupovinu prijatelji manifestacije pripremili su za vas i lepe poklone.


Podelite na društvenim mrežama:

vogue adria ekskluzivno u delfi knjižarama laguna knjige Vogue Adria ekskluzivno u Delfi knjižarama
18.03.2024.
Vogue, modni magazin u kome se uživa od korice do korice i koji se kolekcionarski čuva, pokrenut je u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora), a ekskluzivno ga...
više
nova izdanja domaćih autora laguna knjige Nova izdanja domaćih autora
18.03.2024.
U knjižarama će se naći peto izdanje „Neviđene Srbije“ Vlade Arsića, knjizi u kojoj su najluđe storije iz naše istorije. Da li znate da je prva Olimpijada održana na Paliću? Znate li da je Robert de N...
više
prikaz knjige živa planeta veličanstvena mreža čudesnog života na zemlji laguna knjige Prikaz knjige „Živa planeta“: Veličanstvena mreža čudesnog života na Zemlji
18.03.2024.
Ne postoji gotovo nijedno mesto na planeti previše toplo, previše ledeno ili previše zagađeno da na njemu bar neki oblik života ne bi mogao da opstane, jer život na ovoj našoj živoj planeti uvek iskaz...
više
prikaz romana prevršena mera najekstremniji paterson laguna knjige Prikaz romana „Prevršena mera“: Najekstremniji Paterson
18.03.2024.
Američki autor Džejms Paterson (1947) jedan je od najčitanijih svetskih pisaca, čija dela su doživela brojne ekranizacije. Po čemu se izdvaja u odnosu na brojne druge autore da bi završio u Ginisovoj ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.