Laguna - Bukmarker - Horoskopski saveti za narednu rundu čitanja - Knjige o kojima se priča
Obaveštenje o radnom vremenu knjižara za praznike »
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Horoskopski saveti za narednu rundu čitanja

Uz veliki broj novih naslova koji se objavljuju svakog meseca, teško je odabrati šta biste sledeće čitali. Mnogobrojni su razlozi za to, ali retko kada biramo knjige... na osnovu horoskopskog znaka. Poslušajte naše „astrološke“ savete, i nećete mnogo omanuti jer, na kraju krajeva – pročitaćete dobru knjigu.



Vodolija

Za najopuštenije od svih knjigoljubaca i one koji umeju da sagledaju širu sliku s perspektivom na buduće događaje, predlažemo izdanja koja istražuju prirodu i otkrivaju misterije života.
 
      

Ribe

Pravo je vreme da se knjigoljupci koji važe za „kreativce“ bace na kratku formu ili neki luckasti roman.
 
     

Ovan

Za knjigoljupce koji su u znaku ovna i često misle da se svet vrti oko njih (pa makar to bilo i pomalo tačno), evo prilike da izmeste svoju fokus i ubace se u tuđu kožu.

      

Bik

Praktični hedonisti, bikovi ne vole da menjaju svoje navike i rutine. Ali pošto su nas prethodne dve godine primorale da svi to učinimo, sada je pravi trenutak da bikovi pomirišu cvetiće sa susedne livadice.

      

Blizanci

Uvek u gužvi i večito radoznali, blizanci će svoju žeđ za novim ulovom lako utoliti. Iako znamo da ste sigurno već napravili dvadesetak različitih spiskova za čitanje, predlažemo vam neka od naših omiljenih publicističkih dela.

      

Rak

Knjigoljupci račići, evo nekoliko poslastica za vas. Potrudili smo se da poštujemo vašu duboku empatiju i beskrajne bunare vaše emotivnosti. Možda bi ponekad bilo korisno da usvojite neku od magičnih formula koja se krije među ova naša tri predloga?

      

Lav

Za one knjigoljupce koji verovatno još uvek maštaju o svetskoj slavi, predlažemo biografske poslastice koje će zadovoljiti njihov temperament i urođenu želju da im se svi dive.

      

Devica

Device-knjigoljupci uvek tragaju za istinitom pričom – čak i ako je servirana kroz fikciju. Vi uvek posmatrate i analizirate svet oko sebe. Najbezbednije je praktikovati to iz tuđeg ugla – uz knjigu zasnovanu na istinitim događajima.

      

Vaga

Za knjigoljupce koji najviše od svih cene estetiku, jednostavnost i tračak ludila, preporučujemo ove naslove. Naravno, ukoliko ugrabe vremena pored silnih društvenih obaveza…

      

Škorpija

A za one kojima su omiljene boja crna, crnja i najcrnja, predlažemo da batale sve one nepročitane knjige koje već dugo skupljaju prašinu na policama i uzmu u ruke neke od naših najmisterioznijih izdanja.

      

Strelac

Za rođene u znaku strelca, uvek u potrazi za novim saznanjima i slobodom, ali i neprekidnim istraživanjem sveta koji nas okružuje, savršeno će odgovarati knjige koje se bave revolucionarnim ličnostima iz istorije čovečanstva, kao i one koje zaviruju u budućnost.

      

Jarac

Ambiciozni jarčevi će sigurno uživati u biografijama velikana i uspešnih ljudi – naravno, kako bi prikupili savete, ali i znali trunku više od ostatka sveta. Knjige koje se bave demistifikacijom poznatih intelektualaca pravi su izbor, a što da ne i – novogodišnji poklon.

      


Podelite na društvenim mrežama:

obaveštenje o radnom vremenu delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika laguna knjige Obaveštenje o radnom vremenu Delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika
29.04.2024.
Obaveštavamo vas da od 1. do 6. maja nećemo vršiti obradu i slanje porudžbina, već prvog sledećeg radnog dana. Porudžbine napravljene od 7. maja biće obrađivane po redovnoj proceduri i važiće standard...
više
francuski akademik andrej makin gost 111 laguninog književnog kluba laguna knjige Francuski akademik Andrej Makin gost 111. Laguninog književnog kluba
30.04.2024.
Nova tribina Laguninog književnog kluba biće održana u petak, 10. maja. Specijalni gost našeg druženja biće ugledni svetski pisac i francuski akademik Andrej Makin koji će od 17 sati potpisivati svoje...
više
5 književnih preporuka šta smo čitali u aprilu 2024 godine laguna knjige 5 književnih preporuka: Šta smo čitali u aprilu 2024. godine
30.04.2024.
Danas vam preporučujemo pet knjiga koje su objavljene tokom aprila, a koje prosto morate imati na svom radaru! Ovi naslovi su sve što vam je potrebno da osvežite svoju biblioteku, bilo da ste ljubitel...
više
knjiga meseca đavo u belom gradu  laguna knjige Knjiga meseca – „Đavo u Belom gradu“
30.04.2024.
Za ljubitelje knjige Laguna uvek ima dobre vesti! Svakog meseca jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu meseca. To znači da će od 1. do 31. maja Knjiga meseca moći da se kupi na specijalno...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.