Laguna - Bukmarker - FlixBus i Laguna poklanjaju dve povratne karte za evropske prestonice - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

FlixBus i Laguna poklanjaju dve povratne karte za evropske prestonice

Da li ste se uželeli putovanja?

Pošto smo sigurni da je odgovor DA, u saradnji sa FlixBusom organizovali smo sjajno darivanje!



U toku naredne nedelje, od ponedeljka 28. marta do nedelje 3. aprila u 23.59, na Laguninom Fejsbuk profilu možete osvojiti dve povratne karte za evropske prestonice po sopstvenom izboru i dve knjige u izdanju Lagune – „Usamljeni putnik“ i „Dripačka rapsodija“. Potrebno je samo da pratite Lagunin FB profil u ponedeljak 28. marta i dobićete sva uputstva oko učešća u darivanju.

U ponedeljak 4. aprila nasumičnim odabirom biće proglašen pobednik.

Kompanija FlixBus je mlad prevoznik koji vas povezuje sa svetom i obezbeđuje sigurnu i udobnu vožnju. Poseduju najveću evropsku međugradsku mrežu autobuskih linija, a stižu do čak 2.500 destinacija u 35 zemalja u Evropi.

Zahvaljujući jednostavnom sistemu za rezervacije i razvijenoj mreži linija, putnicima nude priliku da dožive svet bez obzira na njihov budžet, a njihovi zeleni autobusi u skladu su sa najvišim bezbednosnim i ekološkim standardima.

Za sve one koji ne osvoje povratne karte u ovoj akciji, FlixBus sa Lagunom i knjižarama Delfi poklanja vaučer kod sa popustom od 20% na putovanje sa kompanijom FlixBus iz Beograda za Budimpeštu, Ljubljanu i Zagreb, koji možete preuzeti ovde.

Kodove sa linka možete preuzeti do 15. aprila 2022, a vaučeri za putovanja mogu se iskoristiti do 30. juna tekuće godine.

Ako izaberete putovanje FlixBusom, imaćete sasvim dovoljno vremena da utonete u knjigu i izgubite se u mašti. U autobusima FlixBus, uz omiljenu Laguninu knjigu, zaista ćete se osećati kao kod kuće. FlixBus vam pruža vrhunsku udobnost i mnogo više prostora između sedišta, kao i utičnicu za punjenje mobilnog telefona da ne biste brinuli da li će vam se telefon ili tablet isključiti tokom čitanja e-knjige.

Srećan put!


Podelite na društvenim mrežama:

nedelja knjiga džordža r r martina od 22 do 28 jula 2024  laguna knjige Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina od 22. do 28. jula 2024!
19.07.2024.
Džordž R. R. Martin stvorio je jedan od najuzbudljivijih serijala, remek-delo epske fantastike „Pesmu leda i vatre“, koji je uticao na sve podžanrove fikcije, počev od naučne fantastike, preko misteri...
više
možete prestati da pušite lako je laguna knjige Možete prestati da pušite! Lako je
19.07.2024.
„Lak način da prestanete da pušite“ Alena Kara je najpoznatiji i najprodavaniji priručnik za prestanak pušenja koji objašnjava kako da se bez snage volje trajno oslobodite ovog poroka.   Ova kn...
više
ne propustite još jednu knjigu igora kolarova  laguna knjige Ne propustite još jednu knjigu Igora Kolarova!
19.07.2024.
Od autora kultnog romana „Agi i Ema“ Igora Kolarova stiže jedinstveni ringišpil veselih ideja, neobičnih junaka i tananih osećanja u knjizi „Burence: Luckaste priče“. Kao i drugim zbirkama, i u ovi...
više
savremeni ljubavni roman simone arnstet kraljica noći  laguna knjige Savremeni ljubavni roman Simone Arnstet – „Kraljica noći“
19.07.2024.
Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost a ima i veliki broj čitalaca u Srbiji. Posle romana „Sve ili ništa“,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.